• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 19 Μαΐου 2018

    Αποχαρακτηρισμένο Έγγραφο: Χρησιμοποιείς Καθημερινά Εξωγήινη Τεχνολογία Μόνο Που ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ

    Μερικές φορές αναρωτιόμαστε γιατί η τεχνολογία έχει κάνει ένα τόσο μεγάλο άλμα τα τελευταία 20 χρόνια – υπολογιστές, smartphones, παγκόσμιος ιστός, ασύρματη επικοινωνία και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες.

    Αρκετοί θεωρούν ότι αυτή η μετάβαση είναι ένα φυσικό επόμενο, αλλά και πολλοί υποστηρίζουν ότι η τεχνολογία δεν αναπτύσσεται με τόσο γοργούς ρυθμούς, καθώς θεωρητικά δεν μπορούν όλες αυτές οι εφευρέσεις και τα βήματα να γίνονται σε καθημερινή βάση και, μάλιστα, τόσο απανωτά.
    Κατά συνέπεια, η μόνη λογική εξήγηση είναι, οι επιστήμονες και οι ερευνητές, να παρέλαβαν ή να βρήκαν έτοιμη την τεχνολογία αυτή ή έστω κάποιο μέρος της.
    Που μπορεί να την βρήκαν; Οι υποθέσεις είναι πολλές, αλλά συνήθως πρωταγωνιστές είναι η Μεγάλη Πυραμίδα και η Σφίγγα της Αιγύπτου. Άλλοι πάλι, υποστηρίζουν πως μόνο εξωγήινοι θα μπορούσαν να μας την παραδώσουν κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις και συμφωνίες ανταλλαγής προϊόντων – ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό.
    Ωστόσο, αυτά τα ερωτηματικά δεν μένουν μεταξύ των ανθρώπων, έχουν δημιουργηθεί κινήματα και οργνανώσεις που οι εκπρόσωποί τους ρωτούν πάντα πότε η αμερικανική κυβέρνηση θα βγει να κάνει μια επίσημη δήλωση για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και των ΑΤΙΑ. Φυσικά, καμία ολοκληρωμένη απάντηση δεν δίνεται, πέρα από κάποιες αοριστίες. Αυτή η συμπεριφορά, από μόνη της, ενισχύει τις θεωρίες αυτών των ανθρώπων, παρά τις κατευνάζει.
    Είναι, όμως, γεγονός ότι καθημερινά χρησιμοποιούμε συσκευές, ή εργαζόμαστε σε μία παραγωγή η οποία δεν έχει ανθρώπινη προέλευση, γιατί πολύ απλά είναι μία εξωγήινη τεχνολογία, απλά δεν το γνωρίζουμε.
    Μεγαλώνουμε με αυτήν την τεχνολογία, η οποία πολλές φορές σκαλώνει σε κάποια γραφειοκρατεία, ή στα γρανάζια του εμπορίου, ή στα σφάλματα που μπορεί να έχουν, καθώς και σε πολλά άλλα, που μας κάνουν να αντιλαμβανόμαστε ότι αυτά είναι «φυσιολογικά» και «ανθρώπινα» και μόνοι μας δεν συνυπολογίζουμε την πιθανότητα να είναι καθαρά «εξωγήινης προέλευσης», αλλά κατασκευασμένη από ανθρώπους, με ανθρώπινο μάρκετινγκ, στα ανθρώπινα πλαίσια εμπορίου και εφαρμογών.
    ‘Ομως έρχεται το ενδιαφέρον αποχαρακτηρισμένο έγγραφο «Investigation of Commercial Applications for Extraterrestrial Technologies from Palo Alto, CA Research Center» (Διερεύνηση εμπορικών εφαρμογών για εξωγήινες τεχνολογίες από το Palo Alto, CA Research Center), το οποίο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της CIA που έγινε κατόπιν αιτήματος της FOIA (Filthstep Productions International, στις 8 Απριλίου 2018) και παρουσιάζει εξαιρετικά λεπτομερείς εικόνες εξωγήινων αντικειμένων, βαρυτικών γεννητριών και άλλων προηγμένων τεχνολογιών. Αυτές οι προηγμένες τεχνολογίες βασίστηκαν σε αντικείμενα εξωγήινης προέλευσης από τις περιοχές των συντριβών UFO τις τελευταίες δύο δεκαετίες.
    Για παράδειγμα:
    • Προσωπική γεννήτρια αντί-βαρύτητας,
    • 3D συσκευή εγγραφής και προβολής εικόνων.
    Σύνθετα συστήματα ξένων συμβόλων και γεωμετρικών δομών τα οποία μπορούν να προσδιορίσουν τη λειτουργικότητα των αντικειμένων και να χειραγωγήσουν τη συμπεριφορά τους, παρόμοια με τη γλώσσα προγραμματισμού, χωρίς όμως να χρειάζεται μια φάση σύνταξης ή ερμηνείας.
    Οι μελέτες αυτών των εξωγήινων αντικειμένων αποσκοπούν στη μετατροπή της προσωπικής αντιβαρύτητας σε προϊόν για την καταναλωτική αγορά, αλλά θέλουν να ξεκινήσουν με προηγούμενες εκδόσεις της αρχικής τεχνολογίας, προκειμένου να μετριάσουν τις επιπτώσεις στην ολοκλήρωσή της.
    Το έγγραφο αυτό όχι μόνο επιβεβαιώνει ότι UFO έχουν καταπέσει στη Γη, αλλά επίσης ότι κάποιοι συνέλεξαν αρκετά υλικά, συσκευές, τεχνολογίες και πληροφορίες από τα συντρίμμια τους, τα οποία μεταβιβάστηκαν μυστικά και έθεσαν τις βάσεις σε μερικές από τις τεχνολογίες που έφτασαν έως και την καταναλωτική αγορά.
    ΕΔΩ Μπορείτε να Διαβάσετε το Αποχαρακτηρισμένο Έγγραφο, το οποίο η ιστοσελίδα earth-chronicles.com υποστηρίζει ότι είναι αυθεντικό. Ωστόσο, κρατούμε μία επιφύλαξη, καθώς δεν μας δίνει την αρχική πηγή του εγγράφου από την CIA.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ