• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 22 Απριλίου 2018

    Είναι γεγονός! Άνοιξε ο πρώτος οίκος ανοχής με ρομπότ – Δείτε που

    Ο πρώτος οίκος ανοχής με ρομπότ αναμένεται να ανοίξει επίσημα για το κοινό του στα τέλει του μήνα.
    Πρόκειται για ένα πρότυπο ξενοδοχείο με ωριαία χρέωση του οποίου η τιμή ανέρχεται στα 40 δολάρια την ώρα, ενώ δίνεται και η ευκαιρία στον πελάτη να νοικιάσει μια κούκλα του σεξ για τη διάρκεια της παραμονής του, με την τιμή να ανέρχεται στα 80 ευρώ.
    Το ρομπότ του σεξ που απασχολούνται στο πορνείο, που η έδρα του θα είναι στο κέντρο της Ρωσίας, αναμένεται να διαθέτουν προχωρημένο IQ καθώς και συστήματα κίνησης και μονάδες θέρμανσης που τους επιτρέπουν να διατηρούν μια άνετη θερμοκρασία σώματος.
    Ο εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει μια αλυσίδα ομοσπονδιών sexbot σε ολόκληρη τη Ρωσία και στις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, μαζί με μια υπηρεσία παράδοσης κούκλας του σεξ που θα εξυπηρετεί τα κόμματα και τους ιδιώτες πελάτες.

    Παρατήρησε επίσης ότι η ίδρυση τέτοιων ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων ενηλίκων όχι μόνο βοηθά τους ανθρώπους να βελτιώσουν νόμιμα τη σεξουαλική τους ζωή, αλλά αποτελεί επίσης ένα βήμα προς την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων όπως η καταναγκαστική πορνεία.

    Οι οίκοι ανοχής με κούκλες έχουν δημιουργηθεί σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Αγγλία, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Αυστρία και η Ισπανία.

    Άραγε στην Ελλάδα θα έρθουν;

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ