• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

    Κηφισιά: Πυροβόλησαν τον επιχειρηματία μπροστά στα μάτια της γυναίκας του – Τι είπε στην αστυνομία

    Μπροστά στα μάτια της συζύγου του οι ληστές πυροβόλησαν και άφησαν αιμόφυρτο τον 52χρονο επιχειρηματία στην Κηφισιά. Σύμφωνα με τα όσα μπόρεσε να πει μέχρι στιγμής στους αστυνομικούς η γυναίκα, η οποία έχει υποστεί ισχυρό σοκ, οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι λίγο μετά τις 5:30 τα ξημερώματα.


    Όπως είπε, άνοιξε τα μάτια της και είδε μέσα στο υπνοδωμάτιο και αυτή και ο σύζυγός της να βρίσκονται δύο κουκουλοφόροι. Ο 52χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος ξύπνησε από τη φασαρία που έκαναν οι ληστές, αντέδρασε και ήρθε σε συμπλοκή με έναν από τους δύο δράστες.

    Σύμφωνα με τα όσα είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, ο ένας από τους ληστές χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο το σύζυγό της στο κεφάλι, αλλά εκείνος συνέχισε να παλεύει με τον ληστή. Τότε είδε ξαφνικά τον δεύτερο κουκουλοφόρο, που κρατούσε το πιστόλι, να σημαδεύει και να πυροβολεί τον σύζυγό της στην πλάτη.

    Η μοναδική αυτόπτης μάρτυρας της άγριας σκηνής είπε στις Αρχές ότι οι δράστες από την αρχή που μπήκαν στο υπνοδωμάτιο ήταν πολύ επιθετικοί, έβριζαν και απειλούσαν το σύζυγό της και μιλούσαν ελληνικά.  

    Την ώρα της ληστείας μέσα στο σπίτι ήταν επίσης ο ένας από τους γιους της οικογένειας, ο οποίος κοιμόταν στη σοφίτα, καθώς επίσης και η Φιλιππινέζα οικιακή βοηθός, οι οποίοι όμως δεν αντελήφθησαν το παραμικρό.



    Η μονοκατοικία στην Κηφισιά δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας, ούτε καν συναγερμό και όλα δείχνουν ότι οι ληστές εισέβαλαν από ένα ανασφάλιστο παράθυρο.

    Πάντως, τις επόμενες ημέρες οι αστυνομικοί θα πάρουν πολλές φορές κατάθεση από τη γυναίκα του επιχειρηματία καθώς, όπως είναι φυσικό, τώρα είναι αρκετά σοκαρισμένη και αυτό που προέχει είναι να βγει νικητής από τη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή ο σύζυγός της.

    cnn.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ