• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

    Αυτό Είναι το Μεγαλύτερο Μυστικό που Δεν Θέλουν να Ξέρεις και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ (video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής

    Αυτό Είναι το Μεγαλύτερο Μυστικό που Δεν Θέλουν να Ξέρεις
    και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ

    Ο κόσμος μας κατακλύζεται από χιλιάδες μυστικά. Πάρα πολλά είναι από την φύση τους τέτοια και οι άνθρωποι που θέλουν να τα μάθουν ή να τα κατανοήσουν είναι υποχρεωμένοι να μοχθήσουν για να το καταφέρουν. Τέτοιου είδους μυστικά είναι όσα η ίδια η Φύση μας κρύβει.
    Υπάρχουν και εκείνα που κρύβουμε και καταχωνιάζουμε βαθιά μέσα μας, ώστε να μην τα μάθουν άλλοι γύρω μας, συγγενείς ή φίλοι ή ακόμα και άγνωστα. Υπάρχουν και αυτά που ούτε εμείς δεν θέλουμε να θυμόμαστε ότι υπάρχουν. Μάλιστα, σε μερικές ειδικές περιπτώσεις, κάποια ιδιαίτερα τραυματικά επεισόδια της ζωής μας, φροντίζει ο ίδιος ο εγκέφαλός μας να τα εξαφανίσει είτε αφήνοντας ένα κενό στην ίδια την ιστορία μας, είτε απλά τα καλύπτει με κάποια άλλα πιο ευχάριστα ή λιγότερα δυσάρεστα γεγονότα στην ζωή μας. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνα τα μυστικά που κάποιοι φροντίζουν πολύ επισταμένα να μην μάθουμε ποτέ και για κανέναν λόγο. Ποιοί είναι αυτοί οι «κάποιοι»; Εξαρτάται από ποια πλευρά θέλετε να το εξετάσετε και, βέβαια, εξαρτάται από το είδος του μυστικού και την μοναδικότητά του.
    Ειδικά αν αφορά την ανθρωπότητα και «κομμάτια» της χαμένης ιστορίας της, οι «κάποιοι» μπορεί να είναι πάρα πολλοί που μερικές φορές συνεργάζονται μεταξύ τους προκειμένου να συγκαλύψουν την αλήθεια και να φροντίσουν να μην διαρρεύσει με κανέναν τρόπο. Κυβερνήσεις, μυστικές ή/και μυστικιστικές οργανώσεις, ιδιωτικοί και διεθνείς οργανισμοί, διάφορες υπηρεσίες με «βιτρίνα» ή χωρίς βιτρίνα.
    Στο video που ακολουθεί θα εκπλαγείτε από όλα αυτά που προσπαθούν να μας κρύψουν. Από ATIA που, πλέον, ο καθένας από εμάς μπορεί να καταγράψει από το κινητό του αν έχει την υπομονή να καθίσει και να παρατηρήσει ή αν σταθεί άμεσα τυχερός, μέχρι τον ίδιο τον πλανήτη μας αλλά και πέρα από αυτόν.
    Θα φτάσετε σε ένα σημείο να αναρωτηθείτε πως είναι δυνατό σχολικές κάμερες που φτάνουν πολύ ψηλά στην ατμόσφαιρα ή και πάνω από αυτήν, να διαθέτουν πολύ καλύτερη ανάλυση και ποιότητα από εκείνες τις NASA. Δεν θα είναι εύκολο το ερώτημα: Μήπως η Υπηρεσία Αεροναυπηγικής και Διαστήματος, μας κρύβει κάτι; 
    Θα δείτε φωτογραφίες από περιοχές που υποτίθεται βρίσκονται στον Άρη, να είναι σχεδόν πανομοιότυπες με τοπία στην Γη. Δεν θα αναρωτηθείς πάλι, πως γίνεται αυτό; Ποιός με κοροϊδεύει; Ποιά είναι η αυθεντική φωτογραφία; Τι είναι αυτό που θέλουν να μου κρύψουν;
    Σίγουρα, επίσης, θα αναρωτηθείς αν όλα αυτά μπορεί να είναι μία συνωμοσία.
    Όμως, το βέβαιο είναι, ότι τα ίδια τα στοιχεία θα σε οδηγήσουν να σκεφτείς: Γιατί δεν θέλουν να ξέρω; Τι βρίσκεται εκεί έξω αλλά και εδώ μέσα που απαγορεύεται να μάθω; Τι δεν θέλουν να αποκαλυφθεί; Ποιό είναι το Μεγάλο Μυστικό;
    Δείτε το video προσεκτικά. Συνδυάστε όσα σας λέει μεταξύ τους. Συνδυάστε και άλλα που ξέρετε. Τότε θα καταλάβετε πάρα πολλά.
    Για υπότιτλους:
    Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

    This Is The Biggest SECRET They REALLY DON’T Want You To Know

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ