• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

    Αυτός είναι ο Τελευταίος Ζωντανός Γίγαντας Νεφελίμ που Καταγράφηκε σε Φιλμ (video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής

    Αυτός είναι ο Τελευταίος Ζωντανός Γίγαντας Νεφελίμ
    που Καταγράφηκε σε Φιλμ

    Εκατοντάδες αρχαία κείμενα, ανάμεσά τους και η Αρχαία Ελληνική Μυθολογία, αναφέρεται στην ύπαρξη γιγάντων. Παρόμοιες αναφορές βρίσκουμε και στην Αγία Γραφή.
    Σχεδόν παντού στον κόσμο υπάρχουν αγάλματα, τείχη, ογκόλιθοι που με την σημερινή λογική και την τεχνολογία, δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως χτίστηκαν ή μεταφέρθηκαν, όταν αυτά τα τεμάχια ζυγίζουν πάρα πολλούς τόνους. Είναι πολύ εύκολο λοιπόν να αποδώσουμε την οικοδόμησή τους σε κάποιους γίγαντες που προϋπήρξαν κάποτε στα προϊστορικά χρόνια, ίσως. Συχνά, βλέπουμε επίσης σε ντοκιμαντέρ πατημασιές που ανήκουν σε γιγαντιαία πέλματα μέσα στα οποία χωράει ένας ολόκληρος άνθρωπος. Αν δεν πρόκειται για κάποια ιδιομορφία της φύσης, συχνά αποδίδονται ως στοιχεία της ύπαρξης εκείνων των αρχαίων γιγάντων, των νεφελίμ ή ακόμα και των τιτάνων.
    Άραγε να υπήρχαν πραγματικά αυτοί οι γίγαντες; Όλα τα στοιχεία τείνουν να αποδείξουν, τουλάχιστον θεωρητικά, πως πράγματι μπορεί κάποτε να υπήρξαν. Και μάλιστα όχι ιδιαίτερα πολύ μακριά από την εποχή μας, όταν υπάρχει σε μουσείο ένα σπαθί σαμουράι μήκους περίπου τεσσάρων μέτρων. Ποιός άλλος μπορεί να το κρατούσε, από έναν γίγαντα;
    Μάλιστα, πλησιάζοντας περισσότερο το σήμερα, θα δούμε πως λέγεται ότι έχει ανακαλυφθεί ένα απόσπασμα ενός παλιού φιλμ που δείχνει έναν πραγματικό Ιάπωνα γίγαντα σε παρέλαση. Το υλικό αυτό, ειδικά όπως περιγράφετε, παρουσιάζει την πιθανότητα αυτός ο άνθρωπος να ήταν ένας μεταλλαγμένος ή ίσως ένας εξωγήινος, ή απλά ένας γίγαντας. Ουσιαστικά, αυτό το ασπρόμαυρο φιλμ παρουσιάζεται ως απόδειξη ότι υπήρχαν γίγαντες στη Γη -και, μάλιστα, μέχρι σχετικά πρόσφατα…
    Υποστηρίζεται, μάλιστα, ότι αυτό το φιλμ γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του 1800, προς τα τέλη του, πολύ καιρό πριν οι άνθρωποι αρχίσουν να πηγαίνουν στον κινηματογράφο για να δουν ταινίες.
    Έχει ειπωθεί, επίσης, ότι τόσο η φωτογραφία όσο και το φιλμ είναι τα μοναδικά που δείχνουν τον τελευταίο ζωντανό γίγαντα που ανήκε σε μια φυλή με γίγαντες η οποία ονομάζεται ChaCha και ζούσε σε ένα νησί με το όνομα Hahajima. Υποτίθεται ότι όλο αυτό είναι απόσπασμα από ένα προπολεμικό χρονικό κάποιου αυτοκρατορικού αρχείου.
    Αν μέχρι τώρα έχετε ενθουσιαστεί με όλα αυτά, δυστυχώς, θα πρέπει να σας απογοητεύσουμε γιατί τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Φαίνεται ότι το φιλμ που έχει προκαλέσει τόση μεγάλη αναστάτωση, είναι ένα πραγματικό απόσπασμα, αλλά παρμένο από μια ταινία επιστημονικής φαντασίας γεμάτη με πάρα πολλές σκηνές πάνω στις οποίες είχαν εφαρμοστεί ειδικά εφέ.
    Ως εκ τούτου, ο «γίγαντας» που βλέπουμε να κυκλοφορεί σε πολλά βιντεάκια στο youtube, ως απόδειξη της ύπαρξης των γιγάντων, δεν είναι ένας αληθινός γίγαντας. Ούτε ένας βιβλικός γίγαντας, ούτε νεφελίμ, ούτε τίποτε περισσότερο από έναν κανονικότατο και φυσιολογικό άνθρωπο, με κανονικό ή μέτριο ύψος, ο οποίος απλά πρωταγωνιστεί σε μία κινηματογραφική ταινία.
    Αυτός είναι ο Τελευταίος Ζωντανός Γίγαντας Νεφελίμ που Καταγράφηκε σε Φιλμ (video)
    Συμπληρωματικά, όπως μαθαίνουμε από την wikipedia.org το «Big Man Japan» (Ο μεγάλος άνθρωπος της Ιαπωνίας) είναι μια Ιαπωνική ταινία του 2007 με πρωταγωνιστή τον Hitoshi Matsumoto, με πολλούς μήνες προβολών σε διάφορα φεστιβάλ και κινηματογραφικές εκδηλώσεις.
    Δείτε και το σχετικό video:
    Για υπότιτλους:
    Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

    Big Man Japan – Official Trailer [HD]

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ