• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

    Αυτή η Φωτογραφία Δείχνει την Έλευση του Νιμπίρου; (εικόνα-video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής
    Αυτή η Φωτογραφία Δείχνει την Έλευση του Νιμπίρου

    Μπορεί να μοιάζει με ένα γραφικό ηλιοβασίλεμα, αλλά υπάρχει κάτι πολύ πιο απειλητικό, σύμφωνα με τον Matt Rogers, ο οποίος διαχειρίζεται ένα κανάλι στο YouTube με την ονομασία «Matt Rogers Sky Watcher» όπου δημιουργεί βιντεάκια βασισμένα σε «στοιχεία» που ο ίδιος θεωρεί ότι σχετίζονται με τον αμφιλεγόμενο «θρυλικό» πλανήτη Νιμπίρου.
    Αυτή η εντυπωσιακή εικόνα είναι η απόδειξη, σύμφωνα με τον ίδιο, όπως μας πληροφορεί η express.co.uk, ότι ο απειλητικός πλανήτης είναι με κατεύθυνση στο δρόμο μας και θα μπορούσε να καταλήξει σε καταστροφή για τη Γη. Οι πιστοί της ύπαρξης του Nibiru είναι πεπεισμένοι ότι το «αδίστακτο σύστημά» του έρχεται από το εξωτερικό ηλιακό σύστημα προς τα μέσα, οπότε και θα φέρει τον όλεθρο στη Γη καθώς περνάει σε απόσταση περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων μιλίων, ενώ ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του με μεγάλους σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις.
    Στο video που ακολουθεί στην συνέχεια, υπάρχουν τοπία με χρωματισμούς στον ουρανό που ο Matt Rogers τους θεωρεί αφύσικους και αποτέλεσματα της έλευσης του Νιμπίρου.
    Ο κ. Rogers έχει μια θεωρία ότι μια «ροζ θολούρα βλέπει όλο και περισσότερο τον ουρανό μας» και ουσιαστικά πρόκειται για αντανακλάσεις που προέρχονται από το σύστημα Nibiru.
    Αυτή η Φωτογραφία Δείχνει την Έλευση του Νιμπίρου
    «Αυτό που πρέπει να δούμε, όπως βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια, είναι απλώς μια χρυσή ανατολή και όχι αυτό, το ροζ χρώμα. Είναι πολύ ισχυρό τώρα». Πολλές αποχρώσεις σε πορτοκαλί και κίτρινο. Δεν είναι φυσιολογικό κατά την γνώμη του.
    Υπάρχει ακόμα ο ισχυρισμός ότι αυτά τα χρώματα θα μπορούσαν να σχηματίζονται λόγω των αεροψεκασμών με απώτερο σκοπό να μην μπορούμε να δούμε πέρα από τον ορίζοντα αυτό που έρχεται.
    Ο κ. Rogers πιστεύει επίσης ότι ο Ήλιος είναι τώρα πολύ πιο λευκός από ό, τι πριν, επειδή είναι μια προσομοίωση σχεδιασμένη να αποκλείει από εμάς να δούμε το πλησίασμα του Νιμπίρου.
    Ισχυρίζεται ακόμη ότι οι ηγέτες του κόσμου προσπαθούν να καλύψουν το γεγονός της έλευσης του Νιμπίρου με ψεκασμό χημικών ουσιών στον ουρανό για να αποκρύψουν τις απόψεις.
    Η Express.co.uk έστειλε το βίντεο στον Scott Brando, τον οποίο συστήνει ως ειδικό στο να εξετάζει υποτιθέμενες παραφυσικές εικόνες και βίντεο, στην ιστοσελίδα του ufoofinterest.org.
    Ο κ. Brando είπε ότι το μόνο που βλέπει στο βίντεο του κ. Rogers, είναι γνωστά εφέ, της χρωματικής παλέτας, της ατμόσφαιρας. Καμία ανωμαλία.
    Επιπλέον σε όλα αυτά, ο επιστήμονας της NASA, Δρ. David Morrison, δήλωσε: «Δεν υπάρχουν αξιόπιστες ενδείξεις για την ύπαρξη του Nibiru. Δεν υπάρχουν εικόνες, δεν υπάρχει παρακολούθηση, δεν υπάρχουν αστρονομικές παρατηρήσεις».
    Επίσης:
    «Πρώτον, εάν υπήρχε ένας πλανήτης που κατευθυνόταν στο εσωτερικό ηλιακό σύστημα που επρόκειτο να έρθει κοντά στη Γη, θα ήταν ήδη μέσα στην τροχιά του Άρη, θα ήταν φωτεινός, θα ήταν εύκολα ορατός με γυμνό μάτι – εάν ήταν εκεί πάνω θα ήταν εύκολο να το δούμε, όλοι θα μπορούσαμε να το δούμε».
    Δείτε και το σχετικό video για να σχηματίσετε καλύτερα την δική σας γνώμη:
    UNDENIABLE IMAGES HEADING IN EACH DAY
    Για υπότιτλους:
    Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

    diadrastika.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ