• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

    Ανακάλυψε Μούμιες Εξωγήινων στη Nazca με Αρχαιοελληνική Πανοπλία; (εικόνες-video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής

    Ανακάλυψε Μούμιες Εξωγήινων στη Nazca με Αρχαιοελληνική Πανοπλία;

    Μία περίεργη πληροφορία αρχίζει να κάνει δειλά-δειλά την εμφάνισή της και αναφέρεται στην ερασιτεχνική ανακάλυψη μιας νέας σπηλιάς στο οροπέδιο της Nazca μέσα στην οποίαλέγεται ότι βρέθηκαν μουμιοποιημένα σώματα μάλλον εξωγήινων.
    Η πληροφορία θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολης ποιότητας -αν και παράλληλα φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς μοιάζει να «αγγίζει» τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.
    Ο άνθρωπος που λέει ότι ανακάλυψε τη σπηλιά με τις μούμιες κατονομάζει τον εαυτό του ως Mario, αν και το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για ψευδώνυμο.
    Ο Mario, λοιπόν, υποστηρίζει ότι αναζητά τα απομεινάρια των αρχαίων πολιτισμών στο οροπέδιο της Nazca ήδη από το 1990. Ισχυρίζεται ότι έχει εντοπίσει πολλά μυστηριώδη μέρη στις αποστολές του, καθώς  εξερευνούσε τα αφιλόξενα βουνά για πολλά χρόνια, και εξερευνώντας όλες τις σπηλιές ενώ παράλληλα ξεκοκάλιζε βιβλία που σχετίζονται με τις εξερευνήσεις του και τους αρχαίους πολιτισμούς εκεί. Αξιοποιούσε κάθε είδους πληροφορία που έπεφτε στα χέρια του προκειμένου να την ελέγξει, να την διασταυρώσει κλπ.
    Όταν ανακάλυψε την είσοδο σε αυτό το σπήλαιο, συνειδητοποίησε αμέσως ότι ήταν κάτι σαν τάφος. Στο σπήλαιο βρήκε δύο σαρκοφάγους. Μέσα υπήρχαν διάφορα αντικείμενα που δεν έχουν «μιλήσει» ακόμη. Υπήρχαν  δύο μούμιες μέσης ανάπτυξης και πολλές μικρών ανθρωποειδών. Η μεγαλύτερη μούμια στη σαρκοφάγο βρισκόταν κοντά σε κάποιο είδος λευκής σκόνης.
    Ισχυρίζεται ότι οι μούμιες δεν είναι από αυτόν τον τόπο, από την Γη, αλλά από κάποιον άλλο πλανήτη. Εκείνο που εντυπωσιάζει ιδιαίτερα είναι πως σε κάποιες φωτογραφίες εμφανίζεται μία μούμια με το «λοφίο» της περικεφαλαίας να παραπέμπει σε αρχαίο Έλληνα Σπαρτιάτη και θώρακα που έχει επάνω του σύμβολα που παραπέμπουν στο πάνω μέρος κίονα ιωνικού ρυθμού.
    Ανακάλυψε Μούμιες Εξωγήινων στη Nazca με Αρχαιοελληνική Πανοπλία;
    Αν και ο Mario τράβηξε πολλές φωτογραφίες, αρνήθηκε να καταδείξει τη σπηλιά στην οποία βρέθηκαν όλα αυτά που ισχυρίζεται ότι βρήκε. Ομοίως, αρνείται να παραδώσει κάποια αντικείμενα που βρέθηκαν στην πρώτη σαρκοφάγο.
    Ισχυρίζεται ότι δεν ήθελε να ενημερώσει την κυβέρνηση ή τον επίσημο επιστήμονα για τα ευρήματά του, γιατί (ίσως δικαίως) ανησυχούσε ότι κανείς δεν θα αναγνώριζε την ανακάλυψή του και ότι πιθανώς η ζωή του θα μπορούσε να κινδυνεύει. Επιπλέον, ανησυχεί ότι εάν υποδείξει την σωστή θέση, το σπήλαιο θα καταστραφεί ή τα ευρήματα θα «χαθούν». Από όλα όσα μας παρουσιάζει, ο Mario ισχυρίζεται ότι έδειξε μόνο το ένα δέκατο αυτού που ανακάλυψε στην σπηλιά με την ευρύχωρη αίθουσά της η οποία, όπως φαίνεται είναι «ασύλητη» και ανεξερεύνητη.
    Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, εφόσον οι ισχυρισμοί των ανακαλύψεων αυτών δεν μπορούν με κάποιο τρόπο να επιβεβαιωθούν, ο καθένας από εμάς αλλά και από τους ειδικούς και τους σκεπτικιστές, μπορεί να απορρίψει με πάρα πολύ μεγάλη ευκολία το γεγονός ως πλαστό και προϊόν φαντασίας.
    Τα video και οι εικόνες επίσης, δεν αποτελούν απτά και αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία αν πρώτα δεν εξεταστούν από ειδικούς στο είδος τους, σε αξιόπιστα εργαστήρια.
    Δείτε και τα σχετικά βιντεάκια από τις ανακαλύψεις του:
    Το ένα θα το δείτε αν πατήσετε ΕΔΩ. Τα άλλα είναι παρακάτω:
    EL ORO DE LAS MOMIAS DE NAZCA – Y LAS FOTOS DEL HALLAZGO
    Για υπότιτλους:
    Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

    LA PIRAMIDE DE NAZCA – EL ORO DE LOS TRIDAPTILOS

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ