• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

    Απίστευτο περιστατικό στη Λαμία: Οδηγούσε μεθυσμένη με τα παιδιά της στο πορτ μπαγκάζ

    Στο αυτόφωρο η γυναίκα που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ έχοντας τα δύο της παιδιά στοιβαγμένα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

    Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μια νεαρή μητέρα οδηγούσε επικίνδυνα στους δρόμους της Λαμίας, βάζοντας σε κίνδυνο τα ίδια της τα παιδιά.


    Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, η γυναίκα συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής (18/03), όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το μικρό Ι.Χ. που οδηγούσε στο 217ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν δόθηκε σήμα από το κέντρο της Αστυνομίας, για επικίνδυνη οδήγηση.

    Όλα είχαν ξεκινήσει γύρω στις 5 το απόγευμα μέσα στην πόλη της Λαμίας, όταν οδηγοί ενημέρωσαν το «100» για ένα αυτοκίνητο που κινούνταν επικίνδυνα στους δρόμους της πόλης, περνώντας μάλιστα με κόκκινο φανάρια σε επικίνδυνες διασταυρώσεις.

    Σύμφωνα με μαρτυρία το αυτοκίνητο σταμάτησε σε μίνι μάρκετ στην οδό Κύπρου και η οδηγός του κατέβηκε και αγόρασε μπύρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πίσω μέρος του μικρού αυτοκινήτου ήταν στοιβαγμένα δύο μικρά παιδάκια.

    Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οδηγός και συνοδηγός ήταν δύο Ρωσίδες, ηλικίας 35 ετών, ενώ στον πίσω μικρό χώρο του διθέσιου αυτοκινήτου, υπήρχαν τα δύο παιδιά της οδηγού ηλικίας περίπου 3-4 ετών.

    Η νεαρή οδηγός αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της.

    Η γυναίκα κρατείται και σήμερα θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

    lamiareport.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ