• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

    Βασιλειάδης: "Το Πρωτάθλημα Θα Ξαναρχίσει Μετά Από Το Πάσχα"

    Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, υποστήριξε ότι εάν μπουν καινούργιοι κανόνες στο ποδόσφαιρο, τότε το πρωτάθλημα θα αρχίσει ξανά μετά από το Πάσχα.


    Το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει μετά το Πάσχα, εκτίμησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή Focus, ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ξεκαθαρίζοντας ότι οι αγώνες δεν θα ξεκινήσουν, αν πρώτα δεν υπάρξουν έγγραφες δεσμεύσεις από τις ΠΑΕ, οι οποίες θα λειτουργήσουν από τη νέα χρονιά.

    Ο κ. Βασιλειάδης έθεσε τρεις βασικούς πυλώνες που πρέπει να υλοποιηθούν, προκειμένου να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα: αλλαγή του πειθαρχικού κώδικα (που θα περιλαμβάνει ποινές για αιχμηρές δηλώσεις), μεγαλύτερες τιμωρίες (απώλεια αδειοδότησης και υποβιβασμός) σε περίπτωση που μία ομάδα εμπλακεί δις στην ίδια αγωνιστική σεζόν σε επεισόδια μεγάλης έκτασης, καθώς και διεξαγωγή αγώνων χωρίς αστυνομική παρουσία.

    Για το GREXIT ο κ. Βασιλειάδης τόνισε ότι επανήλθε στο προσκήνιο αρχικά με τις τελευταίες δικαστικές αποφάσεις και εν συνεχεία με την εικόνα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

    Ξεκαθάρισε πως αν οι διεθνείς φορείς δεν δουν ότι μπορεί να αλλάξει κάτι στην Ελλάδα, τότε το GREXIT δεν θα είναι δική μας απόφαση.

    Ολόκληρη η εκπομπή


    ksipnistere.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ