• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

    Συγκλονιστική αποκάλυψη! Οι δύο αδερφές που εξαφανίστηκαν στο Δήλεσι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας με μαχαίρι και αλυσοπρίονο


    Πανικός δημιουργήθηκε στην τοπική κοινωνία στο Δήλεσι Βοιωτίας αλλά και στο πανελλήνιο μετά την εξαφάνιση των δύο ανήλικων κοριτσιών.
    Η Εμμανουέλα και η Ντενίσα που είχαν εξαφανιστεί από το σπίτι τους, από την περασμένη Δευτέρα, μαζί με τον 19χρονο φίλο τους, ανιψιό γνωστής ηθοποιού, αποκάλυψαν στους αστυνομικούς πως ο λόγος για τον οποίο έφυγαν ήταν η λεκτική και σωματική βία που τους ασκούσε ο πατέρας τους, όταν βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. 
    Τα δυο κορίτσια πέρασαν το βράδυ τους στο νοσοκομείο Παίδων αφού για την υπόθεσή τους έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος των γονιών τους.
    Αξιοσημείωτο είναι πως ενώ η μητέρα τους ήξερε  για την ανάρμοστη συμπεριφορά του συζύγου της, δεν είχε μιλήσει σε κανέναν με αποτέλεσμα η μια από τις δυο αδερφές να έχει αποπειραθεί να αυτοκτονήσει στο παρελθόν. 
    Η 17χρονη προσπάθησε να βάλει δύο φορές τέλος στη ζωή της, τη μία με μαχαίρι και την άλλη με αλυσοπρίονο, ενώ η 16χρονη πήρε χάπια αλλά ο πατέρας της δεν την πήγε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
    Τι δηλώνει ο πατέρας του 19χρονου
    Όπως είναι γνωστό,  οι δύο αδελφές βρέθηκαν στο Ναύπλιο όπου και επικοινώνησαν με την αστυνομία που τις αναζητούσε. Στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή της εξαφάνισής τους ήταν και ο 19χρονος  φίλος τους, ο οποίος αρχικά είχε ενημερώσει τον πατέρα του για τα οικογενειακά προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα δυο κορίτσια  αλλά εκείνος του είχε πει να μην ανακατευτεί.
    Ο πατέρας του 19χρονου μίλησε μετά την περιπέτεια του γιου του.
    «Ευτυχώς, τα παιδιά επικοινώνησαν με την αστυνομία κι όλα πήγαν καλά . Ο γιος μου είναι ταλαιπωρημένος με όλη αυτή την περιπέτεια και στενοχωρημένος, αλλά χαίρομαι που είναι καλά και βρίσκεται στο σπίτι. Όσο για τα κορίτσια αρνήθηκαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και περιμένουμε να δούμε τι θα δείξουν οι έρευνες της αστυνομίας για τα όσα καταγγέλλουν οι ίδιες για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στο σπίτι τους», λέει ο πατέρας του 19χρονου

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ