• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

    ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ! Πόσοι ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουν ΕΤΟΙΜΟΙ να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ αν χρειαστεί; ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

    Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο twitter από το The Spectator Index, το 54% των Ελλήνων είναι έτοιμοι αν χρειαστεί να πολεμήσουν για τη χώρα. 
    Αυτό το ποσοστό μας φέρνει στην έκτη θέση των συνολικά 17 χωρών που περιλαμβάνει η δημοσκόπηση. Προηγούνται οι Σουηδία με 55%, το Κόσοβο με 58%, η Ρωσία με 59, η Ουκρανία με 62 και πρώτη η Φινλανδία με 74%!
    Όσοι ανέμεναν υψηλότερο ποσοστό θα πρέπει πρώτα απ΄ όλα να αναλογιστούν τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί πολλά χρόνια τώρα στην ελληνική κοινωνία. 
    Η απαξίωση οποιουδήποτε θέματος έχει να κάνει με την Εθνική Άμυνα, αλλά και την εξωτερική πολιτική διαρκής. Η έννοια πατριωτισμός ταυτίστηκε κακώς -χαρίστηκε στην πραγματικότητα- με τον εθνικισμό. 
    Όποιος τολμούσε να αναρωτηθεί απλώς “μήπως η ελληνοτουρκική φιλία είναι μύθευμα”, χαρακτηριζόταν αυτομάτως “πολεμοκάπηλος”. 
    Η συζήτηση για την υπεράσπιση κυριαρχικών δικαιωμάτων ήταν για τους “γραφικούς” και όσοι προειδοποιούσαν για τους κινδύνους που καραδοκούν απλά “πολεμοχαρείς”. 
    Προσθέστε και τις ισχυρές δόσεις εκμάθησης τουρκικής γλώσσας από τα άφθονα “τηλεοπτικά σκουπίδια” που παίζουν όλη μέρα τα τηλεοπτικά κανάλια και νομίζουμε ότι θα δείτε το 54% με απολύτως θετική ματιά…
    Screen-Shot-2018-03-16-at-21.22.53

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ