• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

    Ερντογάν: Έρχεται τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος!

    Ο Σουλτάνος «βλέπει» παγκόσμια σύρραξη που θα ξεκινήσει από τη Συρία!

    Νέο παραλήρημα του Τούρκου προέδρου, ο οποίος προβλέπει αυτή τη φορά ότι θα ξεσπάσει ο Γ’ παγκόσμιος πόλεμος, σύμφωνα με το ΣΚΑΙ.


    Μιλώντας σε εκδήλωση για την Υγεία και απευθυνόμενος στο ακροατήριό του είπε ότι οι Αμερικανοί χτίζουν 20 βάσεις στη Συρία.

    Συγκεκριμένα ο Ερντογάν ανέφερε: «Οι ΗΠΑ χτίζουν είκοσι βάσεις στη Συρία, γεγονός που στρέφεται κατά της Ρωσίας και μπορεί να γίνει η αιτία για να ξεσπάσει Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος. Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί χρειάζονται οι αμερικανικές βάσεις στη Συρία, όπου υπάρχουν και δυνάμεις και της Ρωσίας και του Ιράν».

    Παράλληλα κάλεσε τους Τούρκους να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ας είμαστε προετοιμασμένοι για τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα»

    «Παράγουμε όπλα γιατί έχουμε κακούς γείτονες».
    Παράλληλα, ο Τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε νέα «πυρά» κατά της Ελλάδας κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε συγκέντρωση των κοινοταρχών Τουρκίας, τονίζοντας παράλληλα ότι η χώρα του δεν έχει ανάγκη κανέναν και πως θα παράγει τα δικά της όπλα γιατί έχει «κακούς γείτονες».

    Πιο αναλυτικά, ο Ερντογάν δήλωσε ότι «η ΕΕ στήριξε την Ελλάδα κατά την οικονομική κρίση. Τους έδωσαν 400 δισ. ευρώ. Όταν χώρες με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο έχουν προβλήματα, τους βοηθούν, φυσικά με ανταλλάγματα. Αλλά όταν η Τουρκία έχει προβλήματα της γυρνάνε την πλάτη. Ακόμη και έτσι, όμως, εμείς λέμε ότι θα κάνουμε θυσίες και θα τα καταφέρουμε μόνοι μας».



    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ