• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

    Πειθαρχική δίωξη κατά Σαββίδη και ΠΑΕ ΠΑΟΚ! Με ποιες ποινες απειλούνται

    - Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Ιβάν Σαββίδη και στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ - Βαριές οι ποινές με τις οποίες απειλούνται ο μεγαλομέτοχος του “δικέφαλου του Βορρά” και η ομάδα - Με το άρθρο 19 περί απειλών σε "αξιωματούχο του αγώνα ή οποιονδήποτε εντεταλμένο εν γένει ποδοσφαιρικό όργανο με απειλές"


    Πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον μεγαλομέτοχο της, Ιβάν Σαββίδη, άσκησε ο πειθαρχικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα, στο ντέρμπι του “δικέφαλου του Βορρά” με την ΑΕΚ, που δεν ολοκληρώθηκε.
    Η πειθαρχική δίωξη έγινε με βάση το άρθρο 19 του πειθαρχικού κώδικα περί απειλών και εκφοβισμού αξιωματούχων.
    Αυτό σημαίνει πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απειλείται με πρόστιμο τουλάχιστον 50.000 ευρώ και ποινή απαγόρευσης από τους αγωνιστικούς χώρους από 3 εώς 5 χρόνια.
    Όσον αφορά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κινδυνεύει με ποινές κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεσης βαθμών, ακόμα και με υποβιβασμό, ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος που θα κρίνει ο Αθλητικός δικαστής.

    Η ενημέρωση

    «Ο υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διαβίβασε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League δίωξη σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 19 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

    Το άρθρο 19

    “Οποιοσδήποτε εμπίπτει στον παρόντα κώδικα ο οποίος εκφοβίζει έναν αξιωματούχο του αγώνα ή οποιονδήποτε εντεταλμένο εν γένει ποδοσφαιρικό όργανο με απειλές, θα τιμωρείται με χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000) τουλάχιστον, και αγωνιστικό αποκλεισμό ήαπαγόρευση εισόδου στο γήπεδο από τρία (3) έως πέντε (5) έτη.
    Εάν υπαίτια είναι ομάδα, επιβάλλονται ποινές ανάλογα με την βαρύτητα του παραπτώματος:
    α. διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές,
    β. αφαίρεσης βαθμών και
    γ. υποβιβασμός ομάδας”.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ