• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

    Ο Μυστικός Πόλεμος Ξεκίνησε; Παράξενα Πυρά Ανάμεσα στα Σύννεφα (video)

    Ένα πολύ περίεργο περιστατικό καταγράφηκε τυχαία και ήδη έχει προξενήσει πολλούς προβληματισμούς.
    Ο Lu Casemiro βιντεοσκοπούσε μια καταιγίδα που πλησίαζε, με σκοπό να καταγράψει την αστραπή που θα συνέβαινε. Ωστόσο, κάτι άλλο ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση!


    Το περιστατικό συνέβη στις 11 Φεβρουαρίου 2018 στο Parque Do Carmo στην Χιλή και πραγματικά ξάφνιασε τον Lu.
    Κατά την διάρκεια μίας καταιγίδας σε εξέλιξη, βλέπουμε στο πλάνο ένα φωτεινό αντικείμενο ανάμεσα στα σύννεφα το οποίο πότε εξαφανίζεται και πότε εμφανίζεται. Αλλά αυτό, ίσως, δεν είναι και τόσο παράξενο, μιας και πολύ συχνά ανάλογες θεάσεις καταγράφονται σχεδόν παντού και οι εκτιμήσεις για το τι μπορεί να είναι, ποικίλουν αρκετά.
    Δεν είναι, λοιπόν, το φωτεινό αντικείμενο που τράβηξε την προσοχή όλων, αλλά το γεγονός ότι ξαφνικά, φαίνεται να εξαπολύει μία δέσμη φωτός προς τα αριστερά. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι επάνω στην δέσμη διακρίνονται σε ισάριθμες αποστάσεις φωτεινοί κόμβοι σαν μικρά προβολάκια επάνω σε μία ευθεία φωτός.
    Μέχρι στιγμής, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά περί τίνος ακριβώς πρόκειται, αν και το προφανές -όπως πολλοί το αντιλαμβάνονται- είναι ότι το άγνωστο φωτεινό αντικείμενο επιτέθηκε σε κάτι που δεν φαίνεται. Κατά συνέπεια, ένα μυστικός πόλεμος διεξάγεται στους αιθέρες. Ανάμεσα σε ποιους; Και τι είδους τεχνολογία μπορεί να είναι αυτή; Γήινων ή Εξωγήινων;
    Ποιος μπορεί να πει με βεβαιότητα;
    Δύο πράγματα φαίνεται να είναι τα μόνα σίγουρα: Το ένα είναι, ότι αυτό που κατέγραψε ο Lu Casemiro δεν ήταν ο κεραυνός που περίμενα να δει. Το δεύτερο είναι ότι αποκλείεται να πρόκειται για φυσικό φαινόμενο, έστω και σπάνιο.
    Δείτε το περιστατικό στο βίντεο που ακολουθεί και αφήστε μας την γνώμη σας στα σχόλια, στην συνέχεια παρακάτω:
    Something shoots out of the clouds in Parque Do Carmo, Chile – Take a Look!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ