• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 12 Μαΐου 2018

    Η απάτη της εργατικής Πρωτομαγιάς και η υποδούλωση των ανθρώπων

    Και αφού όλοι ενθουσιασμένοι γιόρτασαν τα δίκαια του εργαζομένου χορεύοντας στον ρυθμό της Παγκοσμιοποίησης, και τον ερχομό της Άνοιξης, και το 4-ήμερο αργίας της εργατικής Πρωτομαγιάς με όμορφες και χαλαρές στιγμές, διαβάστε τι γιορτάζουμε κάθε 1η Μαίου.



    1776. Την 1η Μαίου ο Adam Weishaupt ολοκληρώνει επίσημα τη δημιουργία των <<Illuminati>>. Σκοπός ήταν η διαίρεση των μη Εβραίων, με πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, και θρησκευτικά μέσα.
    Το σχέδιο αφορούσε τους μη Εβραίους στους οποίους θα παρασχόταν οπλικά συστήματα για να πολεμήσουν μεταξύ τους, καταστρέφοντας πρώτα τις εθνικές τους κυβερνήσεις, τα θρησκευτικά τους ιδρύματα, μέχρι που στο τέλος θα κατέστρεφε το ένα έθνος το άλλο.
    Τα μασωνικά τάγματα είχαν ήδη υποταχθεί στους Illuminati, και φρόντιζαν να προωθείται το σχέδιο. Όλα αυτά γινότανε υπό τις διαταγές και τη χρηματοδότηση του Mayer Amchel Rothchild, και στη συνέχεια το όλο σχέδιο εφαρμόστηκε παντού, εξασφαλίζοντας μέχρι σήμερα τις αντιπαλότητες των κρατών, άσχετα με το ποιές είναι οι ηγεσίες τους.
    Ο Weishaupt προσλαμβάνει επίσης 2.000 πληρωμένους συμβούλους συμπεριλαμβανομένων των πιο έξυπνων ατόμων όλων των τομέων, όπως των τεχνών, των επιστημών, της οικονομίας, και της βιομηχανίας. Αυτά τα άτομα εκπαιδεύτηκκαν στο να ακολουθούν τις εξής απαραίτητες μεθόδους για τον έλεγχο των πληθυσμών, οι οποίες συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα και είναι οι εξής:
    1) Η χρήση της χρηματικής και σεξουαλικής δωροδοκίας, για την απόκτηση του ελέγχου εκείνων που βρίσκονται ήδη στα ψηλά κλιμάκια, στα διάφορα επίπεδα όλων των κυβερνήσεων και σε άλλους τομείς της κοινωνίας.
    Μόλις επιβληθεί η επιρροή των Illuminati στα πρόσωπα αυτά, μέσω του ψεύδους της πλάνης και διαφόρων άλλων πειρασμών, επέρχεται η πραγματική υποδούλωσή τους.
    Οι Illuminati, προχωρούν στην εφαρμογή των πολιτικών και άλλων μορφών εκβιασμού, τους απειλούν με οικονομική καταστροφή και φορολογικές επιβαρύνσεις, ακόμα και τον θάνατο το δικό τους ή μελών των οικογενειών τους.
    2) Τα κολέγια και τα πανεπιστήμια επιλέγουν τους καλύτερους σπουδαστές που ανήκουν σε καλές οικογένειες και τους μεταδίδουν την ιδέα του διεθνισμού, ή καλύτερα την ιδέα του ότι πρέπει να υπάρχει μόνο μια παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία μπορεί να θέσει τέρμα στους επαναλαμβανόμενους πολέμους και τις συνεχείς συγκρούσεις.
    Μια τέτοια επιμόρφωση παρέχεται με την χορήγηση των υποτροφιών, σε αυτούς που επιλέγονται από τους Illuminati.
    3) Όλοι οι σημαίνοντες άνθρωποι θα έχουν παγιδευτεί στα επόμενα χρόνια στον έλεγχο των Illuminati, μαζί με τους φοιτητές που ήταν ειδικά εκπαιδευμένοι και θα χρησιμοποιούνται ως παράγονες, πίσω από τη βιτρίνα των κυβερνήσεων ως εμπειρογνώμονες. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί η επιρροή πάνω στα ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, ώστε εκ του ασφαλούς να υιοθετούν πολιτικές οι οποίες βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα θα εξυπηρετούν θα μυστικά σχέδια της Λευκής Αδελφότητας, σχετικά με την καταστροφή των κυβερνήσεων και αυτών που έχουν εκλεγεί, ή διοριστεί να τις υπηρετήσουν.
    4) Να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο του Τύπου και των ΜΜΕ, που θα διοχετεύουν τις κατάλληλες πληροφορίες στις λαικές μάζες με τέτοιο τρόπο, που θα πρέπει να πιστέψουν πως μια παγκόσμια κυβέρνηση είναι η λύση στα μεγάλα και ποικίλα προβλήματα της ανθρωπότητας.

    (Απόσπασμα από τον Τόμο 14, ο Πλανήτης της Σιωπής της σειράς βιβλίων "Γιατί και Πώς Ζουν Ανάμεσά μας" του Λιακόπουλου Δημοσθένη).
    Δέσπω

    el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ