• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

    ΠΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΠΟΛΤΟ(Βίντεο)

    Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
    Ένας γνωστός Γερμανοεβραίος επιστήμονας, ο Mounk, από την υψιλή ελίτ του πανεπιστημίου Χάβαντ, αποκαλύπτει πως με ένα σατανικό κοινωνικό πείραμα εβραϊκής εμπνεύσεως μετατρέπουνε μια ομοιογενή κοινωνία σε ένα πολύμορφο πολυπολιτισμικό μόρφωμα για να την ελέγχουν απόλυτα.
    Ο Εβραίος από την ελίτ του Χάρβαρντ Mounk μιλά στη γερμανική τηλεόραση ARD, έχει γράψει στην Washington Post, New York Times, Το Wall Street Journal κ.λπ. Επίσης, δουλεύει για τις Εξωτερικές Υποθέσεις των Ιησουίτων στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων του Ρόθσιλντ (CFR).
    Στις 20 Φεβρ. 2018, ο Mounk δηλώνει ξεκάθαρα στη μεγαλύτερη γερμανική κρατική τηλεόραση, το ARD: «Εμείς« τολμάμε ένα μοναδικό πείραμα στο να μεταμορφώσουμε μια μονοεθνική δημοκρατία και τον πολιτισμό σε ενα πολιπολιτισμικο πολτό». Με άλλα λόγια: Οι Γερμανοί (και οι Ευρωπαίοι) είναι ινδικά χοιρίδια για τον Mounk και τους πλοιάρχους του Illuminati στην πόλη του Λονδίνου (βιντεο).
    Αυτός ο απολυταρχικό Ταλμουδικό Φαρισαϊκό αυτοπεριοριζόμενο και αντιδημοκρατικό δικαίωμα να οδηγήσει τον κόσμο στην κατεύθυνση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης είναι χαρακτηριστικό της εβραϊκής ελίτ, ακόμα και χρησιμοποιώντας ποινικό εκβιασμό π.χ. Κυβέρνηση της Σουηδίας!
    Προωθούν ακόμη και το σχέδιό τους μέσω των πολέμων, καθώς και των βίαιων επαναστάσεων. Η αμερικανική εβραϊκή ελίτ κατευθύνει τις ΗΠΑ μέσω του εταιρικού ψευδούς Συντάγματος της Ουάσιγκτον DC από το 1871 μέσω του CFR και των μέσων ενημέρωσης, του FED και των χρημάτων της Wall Street, παρά την απεριόριστη ταλαιπωρία για τους αυτόχθονες λαούς παγκοσμίως.
    Όμως τι συμβαίνει με αυτόν τον ραββίνο;
    Γιατί τους αφήνουμε λοιπόν να τα εφαρμόζουν όλα με τον δικό τους τρόπο; Κατά τη διάρκεια των αιώνων, τους δώσαμε την δυνατότητα να εφαρμόζουν μεταξύ των χριστιανών τον Ταλμουδισμό τους, ο οποίος μας δυσφημεί, αν και ο Χριστός ονόμασε τους Ιουδαίους τα παιδιά του Διαβόλου (Ιωάννης 8:44).
    Ιω. 8,44       Σεις έχετε πατέρα τον διάβολον, από τον οποίον και κατάγεσθε και θέλετε να εκτελήτε τας πονηράς επιθυμίας του πατρός σας. Εκείνος από την αρχήν της δημιουργίας του ανθρώπου ήτο ανθρωποκτόνος και ποτέ δεν έχει σταθή ούτε και στέκεται εις την αλήθειαν, διότι δεν υπάρχει μέσα του, ούτε αλήθεια ούτε επιθυμία δια την αλήθειαν. Οταν λέγη το ψεύδος, το ανασύρει και το λέγει από τον ευατόν του, διότι είναι ψεύτης, και ο πατήρ και ο εφευρέτης του ψεύδους.
    Αυτός είναι ο ευρωπαϊκός μαζοχισμός. Ο λόγος είναι ότι έχουμε συνηθίσει στην ανεκτικότητα ακόμη και του κακού ως την υψηλή αρετή επειδή περιφρονούμε τις εντολές του Χριστού.
    Η διαμαρτυρία εναντίον της παράλογης επιχείρησης των εν λόγω εξτρεμιστών σταματάει με δύο λέξεις: «Αντισημιτισμός» και «ρατσισμός», δηλαδή «ομιλία μίσους». Η ΕΕ έχει καταστήσει τέτοιες «προσβλητικές πράξεις» αξιόποινες με φυλάκιση έως 3 έτη, ως εντολή των Εβραίων.
    Τεκτονική επιρροή που πηγαίνει πολύ πιο βαθιά, λόγω του εργαλείου του ολοκαυτώματος. Βλέπε την απόφαση-πλαίσιο της ΕΕ για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία της 5ης Οκτωβρίου 2007 σ. 29, όπου η επεξηγηματική δήλωση.
    Διότι η ΕΕ, μπορεί να ακολουθήσει το κομμουνιστικό πρόγραμμα μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης από τους Εβραίους Ιησουίτες Ιλλουμινάτι, διεξοδικά:
    «Είναι πλέον αρκετός χρόνος από τότε που η Ευρωπαϊκή Ένωση έπαψε να είναι απλή κοινή οικονομική περιοχή και άρχισε να υιοθετεί κοινές αξίες. Προχωρεί προς την κατεύθυνση του στόχου της για την εγκαθίδρυση μιας πολιτικής κοινότητας που επιδιώκει τον ιδανικό «διαφωτισμό».»
    Είναι ενδιαφέρον να γνωρίζουμε ότι ένα προγραμματισμένο πείραμα εθνοτικής ανταλλαγής συμβαίνει με τη μαζική μετανάστευση μουσουλμάνων εξαιτίας του τεράστιου εβραϊκού μίσους της «λευκότητας» και δεύτερον να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές και εδώ και εδώ καθώς και οι μασονικοί τους συγγραφείς πίσω από αυτό την καταστροφή της ευρωπαϊκής θρησκείας, του πολιτισμού, ακόμη και της φυλής.
    Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Μέρκελ είναι εβραϊκής καταγωγής και μασονικής προέλευσης (δηλ. Ιουδαϊσμός για τους μη Εβραίους) υπακούοντας στους κυρίους στην πόλη του Λονδίνου, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ως προς το ποιους «είχε» αναφέρει έμμεσα ο Mounk, δηλαδή είναι: Παγκόσμιος Ιουδαϊσμός που εργάζεται κάτω από την ιδεολογία του Αδάμ Βάισχαουπτ.
    Οι Σοφοί Πρεσβύτεροι των Πρωτοκόλλων (Ρόθσιλντ, Ρόκφελλερ, Βάρμπουργκ- Warburg), ο Σιωνισμός, οι Ιησουίτες της κρυπτο-εβραϊκής προέλευσης και οι αφέντες τους, η αίρεση της ημέρας της κρίσης Chabad Lubavitch(Χαμαντ Λούμπαβιτς), με τόσο μεγάλη επιρροή στον Ντόναλντ Τραμπ, στον Κούσνερ, που είναι Chabadniks, στον Πούτιν μέσω του ραβίνου Rabbi berel Lazar, στον Νετανυάχου μέσω του μεγάλου Rebbe(ραββί), Menahem Schneerson.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ: Αυτό είναι το βίντεο που έχει όλη τη Δανία γελώντας/να γελάει υστερικά στη Σουηδία αυτή τη στιγμή.
    MUST WATCH: This is the video that has the whole of Denmark laughing hysterically at Sweden right now.

    It's a Danish TV series where they completely destroy Sweden on political correctness.

    Funniest thing I've ever seen.

    Comedy is now turning into reality.

    Σε λιγότερο από 180 ημέρες θα μπορούσατε να βοηθήσετε να νικήσετε τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.
    ΤΡΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Δείτε το άρθρο.
    Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ – Ιστορία 6000 ετών



    ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ