• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

    Που ΔΙΕΦΥΓΑΝ οι ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΙ και ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ


    Γράφει ο Σπύρος Μακρής
    Που ΔΙΕΦΥΓΑΝ οι ΥΠΕΡΒΟΡΕΙΟΙ και ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ
    Το όνομα Υπερβορεία είναι ελληνικής προέλευσης και σημαίνει «πέρα από το Βορρά», ενδεχομένως τον Βόρειο Πόλο. Σε αυτό το υπέροχο βασίλειο της αιώνιας άνοιξης, ο ήλιος έλαμπε 24 ώρες της ημέρας, αλλά ήταν πρακτικά αδύνατο να φτάσει κανείς μέχρι εκεί, γιατί η περιοχή προστατευόταν από τεράστια γυαλιστερά-λαμπερά τείχη…
    Σπύρος Μακρής
    Ενδεχομένως, αν χρησιμοποιούσαμε σύγχρονη ορολογία, να τα ονομάζαμε «ενεργειακά τείχη» -παρόμοια ίσως με εκείνα τα τείχη στην αρχαία Ρουμανία που χτίστηκαν από κάποιους πολιτισμούς που ήρθαν από τα άστρα. Όπως και να έχει, αυτά τα τείχη δεν ήταν δυνατόν να προσπελαστούν και να φτάσουν οι οποιοδήποτε επισκέπτες σε αυτό τον αινιγματικό «παράδεισο» γιατί φυλάσσονταν από ισχυρές φυλές του ονομάζονταν Υπερβόρειοι Ημίθεοι.

    Ποιοι είναι οι Υπερβόρειοι

    Όπως διαβάζουμε στο secretsandconspiracy, αυτός ο πολιτισμός έχει περιγραφεί από πολλούς άλλους, δίνοντας για τους κατοίκους περιγραφές όπως πολύ υψηλοί, μπλε μάτια, ξανθά μαλλιά, δέρμα πολύ λευκό, οι οποίοι είχαν αναπτύξει πολύ καλά οργανωμένη κοινωνία. Ένα από τα πολλαπλά ταλέντα τους ήταν οι τέχνες και οι επιστήμες. Οι κάτοικοί τους ζούσαν σε μια κατάσταση άμεσης σχέσης με το φως, ή αλλιώς ήταν παιδιά του φωτός, με μόνιμα αισθήματα αγάπης, ενώ δεν εμπλέκονταν και δεν ασχολούνταν με τον πόλεμο. Δεν γερνούσαν, δεν αρρώσταιναν. Ήταν ιδιαίτερα ψυχικά όντα.
    Ένα άλλο μέρος της ελληνικής ιστορίας συνδέει τους Υπερβόρειους με την ίδρυση πολλών σημαντικών θρησκευτικών ιερών στην αρχαία Ελλάδα, ενώ επίσης σε αυτές τις γραφές λέγεται ότι ο πλανήτης συνδέεται με αυτά διαμέσω τούνελ στο εσωτερικό του. Διαφορετικές κουλτούρες σε όλο τον κόσμο συμφωνούν, στα παλιά γραπτά τους, ότι όλη η ανθρωπότητα οφείλει την προέλευσή της στην Υπερβορεία.
    Αυτή η παλιά φυλή, έχει την ίδια προέλευση-καταγωγή που είχαν οι Άτλαντες και οι Λεμούριοι. Δεν ήταν από αυτόν τον πλανήτη. Σήμερα ένα μέρος αυτού του πολιτισμού παραμένει κρυμμένο στο εσωτερικό του πλανήτη. Κάποιοι ερευνητές με αρκετά στοιχεία έχουν επιβεβαιώσει πως υπάρχουν ανοίγματα στους πόλους τα οποία πιθανότατα χρησιμεύουν ως πύλες προς έναν προηγμένο πολιτισμό. Λαμβάνοντας υπόψη αυτή τη θεωρία, οι παλιοί ελληνικοί μύθοι αποκτούν νόημα.
    Ορισμένοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι Υπερβόρειοι συνυπήρχαν κάποτε με τους Άτλαντες όσο και τους Λεμούριους, αλλά με τους πρώτους αντάλλασαν γνώσεις σε διάφορους τομείς της επιστήμης, όπως η αστρονομία.

    Οι Υπερβόρειοι εξακολουθούν να υπάρχουν

    Πρώτα απ όλα, είναι απαραίτητο να θυμόμαστε ότι αυτή η περιοχή, όπως και οι άλλες δύο, δεν χάθηκαν εντελώς, αφού η καρδιά των κατασκευών τους βρίσκονται κάτω από τους ωκεανούς, δεδομένου ότι έχουν βρεθεί υποθαλάσσια κτίσματα και ευρήματα. Και ήδη υπάρχουν εικασίες σχετικά με την πιθανότητα αναδυθούν στην επιφάνεια.
    Από την άλλη πλευρά, όλοι οι κάτοικοι της Υπερβορείας δεν εξαφανίστηκαν από τη μεγάλη καταστροφή, αλλά ένα μέρος της κοινωνίας τους τέθηκε εκτός κινδύνου και διασώθηκε από τον επικείμεν αφανισμό του πολιτισμού τους. Αυτό συνέβη πριν η περιοχή τους καταποντιστεί (όπως παρόμοια των Λεμούριων και των Ατλάντων), λόγω της μετατόπισης του χερσαίου άξονα. Η μετανάστευση έγινε κυρίως προς το εσωτερικό του πλανήτη και, επίσης, προς την επιφάνεια. Ένα από αυτά τα μέρη είναι η Monte Shasta στην Καλιφόρνια.
    Ένα άλλο μέρος των απογόνων τους, συν τω χρόνω και κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, κατευθήνθηκε ή/και ξαναβγήκε στην επιφάνεια και προσαρμόστηκε σε διαφορετικά μέρη ανά τον κόσμο, αναμείχθηκαν με άλλες εθνοτικές ομάδες και τους κατοίκους των διαφόρων περιοχών, όπως για παράδειγμα την Ισλανδία και την ηπειρωτική επικράτεια της Ευρώπης, επίσης, στα εδάφη της Ινδίας, των Ιμαλαίων, ή με την Αμερικανική Ήπειρο, συμβάλλοντας πάντα με τις γνώσεις τους στα μαθηματικά, την εσωτερική σοφία, την αστρονομία και άλλες επιστήμες.

    Μια παλιά παράδοση του Θιβέτ λέει ότι:

    «Το Λευκό Νησί (δηλαδή η Υπερβορεία) είναι το μόνο μέρος που ξέφυγε και επέζησε από τη γενική μοίρα των ηπείρων (όπως Ατλαντίδας και Λεμουρίας) να καταστραφούν. Το νερό ή η φωτιά δεν μπορούν να καταστραφούν, δεδομένου ότι είναι η Αιώνια Γη «.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ