• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 10 Απριλίου 2018

    Aπίστευτο: Στοιχημάτισε και έχασε την γυναίκα του στην ήττα της Σίτι από τη Γιουνάιτεντ!

    Φαίνεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Στην Κένυα, σύμφωνα με το NairobiNews (που παρουσίασε και τη σχετική φωτογραφία), ένας άνδρας έπαιξε και έχασε σε στοίχημα την γυναίκα του...


    Πιο συγκεκριμένα δύο φίλοι υπέγραψαν ένα «συμφωνητικό» σε ένα χαρτί, σχετικά με το αποτέλεσμα του ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ.

    Ο ένας από τους δύο, σίγουρος για την ανωτερότητα των «πολιτών», αποδέχθηκε την πρόκληση του άλλου και στοιχημάτισε να παραδώσει στον φίλο του την σύζυγό του αν η ομάδα του Γκουαρντιόλα δεν κέρδιζε την Premier League εναντίον της Γιουνάιτεντ.

    Όπως και τελικά συνέβη, καθώς η ομάδα του Γκουαρντιόλα αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0, εν τέλει ηττήθηκε με 3-2 σκορ.

    «Εγώ ο Αμάνι Στάνλεϊ, υπόσχομαι να δώσω την σύζυγό μου για μια εβδομάδα στον φίλο μου, τον Τόνι Σίλα αν η Μάντσεστερ Σίτι δεν κερδίσει την Premier League στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι απολύτως καλά και δεν αναγκάστηκα από κανέναν σε αυτή τη συμφωνία», αναφέρει το συμφωνητικό σύμφωνα με την NairobiNews. 

    zougla.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ