• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

    Απίθανη Αερομαχία Μεταξύ UFOs ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ στην ΠΕΡΙΟΧΗ 51 (video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής

    Απίθανη Αερομαχία Μεταξύ UFOs ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ στην ΠΕΡΙΟΧΗ 51

    Οι λεγόμενοι «κυνηγοί των UFOs» έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν το video που ακολουθεί παρακάτω. Όπως διαπίστωσαν, κατά την γνώμη τους πρόκειται για μία ολοφάνερη αερομαχία μεταξύ ΑΤΙΑ στους ουρανούς πάνω από μια πόλη στη Νεβάδα, η οποία είναι μόνο δύο ώρες τιμόνι από την πασίγνωστη Περιοχή 51 η οποία, σύμφωνα με τους «κυνηγούς» και άλλους, είναι μία ύποπτη τοποθεσία όπου στα υπογειά της φιλοξενούνται εργαζόμενοι εξωγήινοι και διενεργούνται πειράματα πάνω στην τεχνολογία των αντιβαρυτικών ιπτάμενων δίσκων -και όχι μόνο.
    Στις 19 Φεβρουαρίου 2018, ένας οδηγός στο Henderson της Νεβάδα, σε μικρή απόσταση από το Λας Βέγκας, περίμενε στο αυτοκίνητό του όταν είδε λαμπερά φώτα στον ουρανό. Ο μάρτυρας, σύμφωνα με την express.co.uk, λέει ότι τα φώτα που έμοιαζαν με φωτεινά αστέρια που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας, άρχισαν ξαφνικά να κινούνται το ένα προς το άλλο με γρήγορη ταχύτητα σαν να έκαναν επίθεση.
    «Περιμένω στο αυτοκίνητο τον φίλο μου που πήγε στο κατάστημα. Παρατήρησα περίπου 9 έως 10 φωτεινές κουκίδες στον ουρανό που έμοιαζαν με αστέρια.
    Οι κουκίδες ήταν σε μια γραμμή σε γωνία περίπου 45 μοιρών. Ξαφνικά άρχισαν να κινούνται προς τα πάνω με την ίδια γωνία και φαινόταν σαν (να είχαν χωριστεί σε ομάδες και) να έκαναν επίθεση η μεν εναντίον της δε».
    Ο άντρας λέει ότι υπήρξαν πολλές εκρήξεις ενέργειας και ότι όλο αυτό διήρκεσε περίπου 20 δευτερόλεπτα.
    Εκείνο, όμως, που ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά είνει, όπως καταλαβαίνετε, το γεγονός ότι το συμβάν έγινε ορατό δύο ώρες με το αυτοκίνητο από το Lincoln County, όπου βρίσκεται η Περιοχή 51.
    Η Περιοχή 51 είναι μια άκρως μυστική στρατιωτική βάση των ΗΠΑ, η οποία υπήρξε το κέντρο αμέτρητων θεωριών συνωμοσίας για τα UFO κατά τη διάρκεια των ετών, συμπεριλαμβανομένης της περίφημης συντριβής του Roswell. Γνωστότερη και ως Area 51, η τοποθεσία αναγνωρίστηκε επίσημα για την ύπαρξή της μόλις πολύ πρόσφατα, οπότε και φούντωσαν στο έπακρον όλες οι φημολογίες που για πολλούς αποτελούν μία πραγματικότητα. Μάλιστα, ο πρώτος που την ανέφερε επίσημα σε ομιλία του ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα.
    Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σχετικά με το περιεχόμενο του βίντεο είναι πάρα πολλά, όμως, σε γενικές γραμμές υπερισχύουν κατά πολύ οι απόψεις ότι πρόκειται για αυθεντικό και ότι πραγματικά συνέβη αυτή η εκπληκτική αερομαχία ανάμεσα σε εχθρικά ΑΤΙΑ.
    Είναι μία γνήσια μάχη. Είναι μόνο θέμα χρόνου. Οι «παρατηρητές» μας προστατεύουν από τους απείθαρχους «γκρίζους» εξωγήινους. – είναι μόνο μερικά από τα θετικά σχόλια.
    Ωστόσο, υπάρχουν και πολλές αμφιβολίες για την αυθεντικότητα και την ποιότητα. Αρκετοί υποστηρίζουν πως είναι κάποιο κόλπο μεταξύ αντανακλάσεων και τρόπου χειρισμού και κρατήματος της κάμερας.
    Κάποιος, μάλιστα, υποστηρίζει ότι «πρόκειται για αντανάκλαση των φώτων των αυτοκινήτων. Αν έριχναν λέιζερ, κάποιο θα είχε καταστραφεί (και θα έπεφτε). Πιστεύω στα UFOs αλλά όχι σε αυτό!»
    Δείτε το video και πείτε μας την γνώμη σας
    Για υπότιτλους:
    Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

    2 shocking footage of ufos attacking each other over nevada

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ