• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

    David Wilcock και Corey Goode: Οι Αρχαίοι Θεοί Επιστρέφουν (video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής
    David Wilcock και Corey Goode: Οι Αρχαίοι Θεοί Επιστρέφουν

    Ίσως, η μεγαλύτερη συγκάλυψη όλων των εποχών. Υπάρχουν θεοί; Πόσοι είναι; Που βρίσκονται; Γιατί δεν εμφανίζονται πια; Είναι υπερφυσικές, ανώτερες οντότητες από τους ανθρώπους ή μπορεί να είναι εξωγήινοι, έτσι απλά; Και… τι είναι οι εξωγήινοι; Υπάρχουν;…


    Οι ερωτήσεις που μπορούμε να κάνουμε είναι ατελείωτες και αν σε αυτές συμπεριλάβουμε και όλες τις διαφορετικές από όλο τον πληθυσμό του πλανήτη, τότε η λίστα σε ένα μακρύ λευκό χαρτί θα μπορούσε, ενδεχομένως, να ξεπερνάει την περιφέρεια της Γης.



    Αν μάλιστα, υπολογίσουμε, για κάθε ερώτηση μία πιθανή απάντηση που θα μπορούσε να προκαλέσει τουλάχιστον μία ακόμα ερώτηση κοκ, τότε, ίσως θα μπορούσαμε να τυλίξουμε ολόκληρο το ηλιακό μας μόνο με ερωτήσεις. Κι αυτό, γιατί πραγματικές απαντήσεις -και όχι υποθετικές- ίσως δεν βρούμε ποτέ, παρά μόνο εάν και εφόσον τις πάρουμε από τους ίδιους τους θεούς ή τους εξωγήινους.

    Καθώς το ενδεχόμενο να μην υπάρχουν ούτε οι μεν ούτε οι δε, είναι άνευ αντικειμένου συζήτησης, μένει από μόνο του ανούσιο και τίθεται εκτός θέματος.

    Τι θα μπορούσε να συμβαίνει, λοιπόν, αν πράγματι υπήρξαν κάποτε οι αρχαίοι θεοί ή/και οι αρχαίοι εξωγήινοι; Θα μπορούσαν να ταυτιστούν; Κι αν ναι; μέχρι ποιο σημείο;

    Κάπου εδώ, υπάρχει μία μεγάλη σύγχυση στο κόσμο η οποία έχει ίσως δημιουργηθεί χωρίς δόλο, αλλά παρόλα αυτά το μπέρδεμα εξακολουθεί να υπάρχει. Τι εννοούμε ότι οι «Αρχαίοι Θεοί Επιστρέφουν;» Γιατί; Είχαν πάει κάπου και ξαναγυρίζουν;

    Αναγνωρίζουμε μία πρώτη κατηγορία στην οποία πολλοί υποστηρίζουν απλά μία επιστροφή στους «αυθεντικούς» θεούς των παραδοσιακών θρησκειών.



    Άλλοι επιμένουν ότι αυτοί οι «θεοί» είχαν ιδιαίτερα ανεπτυγμένες αισθήσεις που μπορούσαν με μία κίνηση ή σκέψη να ξεπεράσουν τα υπερκόσμια και να βρεθούν στην άλλη άκρη του σύμπαντος ή να εισχωρήσουν σε κόσμους και έννοιες που δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι υπάρχουν, πόσο μάλλον να κατανοήσουμε.

    Πάρα πολλοί θεωρούν ότι αυτοί οι αρχαίοι «θεοί» ήταν ευφυείς άνθρωποι ενός άλλου κύκλου ζωής, είχαν και κατείχαν μία τεχνολογία πολύ πιο προηγμένη από την δική μας. Όμως, όσοι τους αντίκρισαν πριν χιλιάδες χρόνια για πρώτη φορά, και δεν είχαν την παραμικρή ιδέα αυτής της τεχνολογίας τους, τους χαρακτήρισαν ως «θεούς».

    Και τέλος υπάρχει η κατηγορία εκείνη που υποστηρίζει την εκδοχή πως οι αρχαίοι «θεοί» ήταν εξωγήινοι και όταν εμφανίστηκαν στους ανθρώπους της μακρινής εποχής και τους έδειξαν τον πολιτισμό τους σε κάθε τομέα, οι άνθρωποι τους χαρακτήρισαν ως θεούς.

    Αφού, λοιπόν, θεωρητικά ξεχωρίσαμε τις κατηγορίες εκείνες που αναφέρονται στους «αρχαίους θεούς», τότε γίνεται σχετικά εύκολο να καταλάβουμε και εμείς οι υπόλοιποι τι ορίζεται ως αρχαίος θεός ή αρχαίος εξωγήινος ενώ, δεν είναι και λίγες οι φορές που ο όρος «αρχαίοι αστροναύτες» καλύπτει και τις δύο περιπτώσεις ταυτόχρονα.

    Κατά συνέπεια, δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να ξεχωρίσουμε τι εννοεί και τι αναμένει κανείς από την «επιστροφή», με την προϋπόθεση βέβαια ότι γνωρίζει και ο ίδιος σε ποια κατηγορία τοποθετεί τον εαυτό του σχετικά με τους «αρχαίους θεούς».

    Με εξαίρεση την πρώτη κατηγορία (των παραδοσιακών θρησκειών) στις επόμενες τρεις, συναντά κανείς πολλά σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας που στήνονται είτε υπέρ είτε κατά της «επιστροφής», είτε ακόμα για την απόκρυψή της από το ευρύ κοινό, είτε και για κάποια μυστική ή φανερή αντεπίθεση στην «επιστροφή».



    Λαμβάνοντας τα παραπάνω ως εισαγωγή, δείτε και ένα καλό -κατά τη γνώμη μας- video που εντοπίσαμε:

    Για υπότιτλους:
    Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

    Ancient Aliens Return – David Wilcock & Corey Goode – Secret Space Programs


    diadrastika.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ