• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

    Επίσημο ντεμπούτο στη Γενεύη για τη νέα μάρκα Cupra

    Στις καινοτομίες της Έκθεσης Αυτοκινήτου και το νέο Seat Digital Cockpit


    Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης 2018, ο Πρόεδρος της Seat, Luca de Meo, πραγματοποίησε διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις της φίρμας και της νεοσύστατης, ανεξάρτητης πλέον, μάρκας Cupra.
    Έτσι, για πρώτη φορά θα παρουσιαστεί επισήμως στο κοινό η νέα μάρκα Cupra, που κάνει το ντεμπούτο της στη Γενεύη με στόχο να κατακτήσει τους λάτρεις των αυτοκινήτων.
    Στο περίπτερο της, το Cupra Ateca, με 300 ίππους, 4Drive και 7τάχυτο κιβώτιο DSG. Ένα από τα highlights στο περίπτερο θα είναι το Cupra e-Racer που θα κάνει εκεί την παγκόσμια πρεμιέρα του. Πρόκειται για ένα αυθεντικό αγωνιστικό αυτοκίνητο με απόδοση 300 kW η οποία σκαρφαλώνει ακόμα και στα 500 kW στο peak της απόδοσης. Το Cupra e-Racer είναι το πρώτο 100% ηλεκτρικό αγωνιστικό αυτοκίνητο τουρισμού στο κόσμο και θα είναι το πρώτο αγωνιστικό μοντέλο της νέας μάρκας στο Πρωτάθλημα TCR.
    Επιπλέον το νέο Seat Digital Cockpit θα είναι από τις βασικές καινοτομίες της Έκθεσης Αυτοκινήτου Γενεύης 2018. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που θα παρουσιαστεί στο περίπτερο στα μοντέλα Cupra Ateca, Seat Leon Cupra R ST, Leon FR και Arona είναι ένας πίνακας ελέγχου που έχει σχεδιαστεί με την λογική μίας διαδραστικής οθόνης. Διαθέτει σύγχρονη και ευέλικτη σχεδίαση, προσφέρει λειτουργικότητα και προσαρμόζεται ανάλογα με τις προτιμήσεις του οδηγού.
    Μία ακόμη καινοτομία της ισπανικής μάρκας θα είναι η ενσωμάτωση της μουσικής εφαρμογής αναγνώρισης τραγουδιών Shazam στα μοντέλα της. Η εφαρμογή αυτή θα είναι διαθέσιμη στα αυτοκίνητα Seat από τον Απρίλιο.
    auto01
    newsbeast.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ