• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

    Οι Μάγισσες: Αυτές είναι οι τρεις αδερφές του πολυαναμενόμενου Charmed Reboot

    Η μαγική τριάδα επιστρέφει 20 χρόνια μετά την πρεμιέρα της σειράς και ξέρουμε ποιες θα είναι οι τρεις ηθοποιοί που θα υποδυθούν τις νέες "μαγευτικές", αλλά και αρκετούς από τους υπόλοιπους ρόλους του cast


    Μπορεί για κάποιον φανατικό στα 30 something (30 και κάτι που λέμε) η σειρά "Μάγισσες" να μοιάζει τόσο κοντά. Μόλις χθες. Έχουν όμως περάσει 12 χρόνια από το μαγικό τους φινάλε και σε λίγους μήνες συμπληρώνονται 20 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα που οι αδερφές Χάλιγουελ έκαναν πρεμιέρα από τα χέρια του Aaaron Spelling, σημειώνοντας αναπάντεχη επιτυχία. Το αμερικανικό σίριαλ Charmed, που στην Ελλάδα παρακολουθήσαμε από το Star, έσπασε όλα τα ρεκόρ την πρώτη χρονιά προβολής του το 1998 για τα δεδομένα του μικρού WB, ενώ για χρόνια αποτελούσε την μακροβιότερη αμερικανική σειρά με αποκλειστικά γυναικείο cast στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Η βάση των "τσαρμικών" ανά τον κόσμο δεν εγκατέλειψε ποτέ τον μαγικό κόσμο των Charmed. Δεν υπάρχουν πολλές σειρές που να διαθέτουν ολόκληρες σεζόν γραμμένες και παρουσιασμένες στο διαδίκτυο ως συνέχεια της πλοκής μετά το φινάλε του 2006. Ούτε βέβαια βρέθηκαν πολλοί "τρελοί" να σηκώσουν ως και Billboard, προκειμένου να πείσουν τα στούντιο να γυρίσουν spin off (μια σειρά βγαλμένη από τον κόσμο ενός άλλου προγράμματος, όπως για παράδειγμα το Angel, που προέκυψε από τον κόσμο του Buffy The Vampire Slayer) με το στόρι της νέας γενιάς των Χάλιγουελ, του Κρις και του Γουάιατ.

    Μετά από πολλές πληροφορίες που αποδείχτηκαν "φρούδες ελπίδες" και τις ηθοποιούς που ενσάρκωσαν τις τέσσερις μάγισσες (η Πρου, κατά κόσμον Σάνεν Ντόχερτι αποχώρησε στο τέλος της τρίτης σεζόν) να συζητούν γενικά και αόριστα για την πιθανότητα μιας τηλεταινίας, ήρθε η είδηση που προκάλεσε φρενίτιδα. Το τηλεοπτικό δίκτυο CW, που έχει και τα δικαιώματα του τίτλου, έχει παραγγείλει έναν "πιλότο" ένα πρώτο δηλαδή επεισόδιο για το νέο κόσμο των "Μαγισσών".

    Τρεις αδερφές που ζουν σε μια φοιτητούπολη (farewell Σαν Φρανσίσκο) ανακαλύπτουν πως έχουν μαγικές δυνάμεις. "Οι γυναίκες δίνουν μια γροθιά στην πατριαρχική οικογένεια, διατηρούν του δεσμούς της οικογένειας και παράλληλα εξολοθρεύουν υπερφυσικούς δαίμονες" σημειώνει το σύντομο σημείωμα των δημιουργών του comeback της σειράς.

    Και πλέον, έχουμε και τους ηθοποιούς που θα αποτελέσουν τα πρόσωπα της δύναμης των τριών - Power Of Three.

    Οι νέες Χάλιγουελ


    Τα ονόματα εμφανίστηκαν και στην ηλεκτρονική βάση IMDB, δίνοντας υπόσταση σε κάτι που είχε αποκτήσει διαστάσεις αστικού μύθου. Έχουμε και λέμε λοιπόν.
    Αριστερά η Πρου, μεγαλύτερη των αδερφών Χάλιγουελ και δεξιά η Macy, το μεγαλύτερο από τα δέρφια των νέων Charmed
    Φαίνεται πως το συνδετικό γράμμα των τριών "μαγευτικών" θα είναι αυτή τη φορά το "Μ"
    Η Madeleine Mantock, αναλαμβάνει το ρόλο της μεγάλης αδερφής, ονόματι Macy (φαίνεται πως το συνδετικό γράμμα των τριών αδερφών στις "Μάγισσες" θα είναι το "M") μια λαμπρή επιστήμονα στη γενετική ιδιαίτερα πρακτικό άνθρωπο και με σαφή κατεύθυνση στη ζωή της. Σας θυμίζει μήπως κάτι από Πρου; Η ηθοποιός έχει εμφανιστεί στη σειρά "The Tomorrow People", η οποία δεν είχε την τύχη να προχωρήσει πέραν της πρώτης σεζόν, αλλά και στο σίριαλ "Into The Badlands".
    Αριστερά η Πάιπερ, η μεσαία της οικογένειας και δεξιά η Mel, ακτιβίστρια και λεσβία που θα δούμε στη νέα σειρά
     Η Melonie Diaz, υποδύεται την Mel, την δεύτερη αδερφή της οικογενείας, η οποίας σύμφωνα με το σενάριο είναι ακτιβίστρια και ομοφυλόφιλη. Η Diaz που την έχουμε δει στο Elementary, αλλά και το Room 14, αναλαμβάνει το ρόλο που ηλικιακά ταιριάζει με την Πάιπερ, ωστόσο ο χαρακτήρας της μοιάζει πολύ διαφορετικός από εκείνον που γνωρίσαμε μέσα από την Holly Marie Combs.
    Αριστερά η Φοίβη, η μικρότερη των αδερφών Χάλιγουελ και δεξιά η μικρότερη νέα "μαγευτική" με όνομα Μάντισον
    Η μικρότερη αδερφή, ακόμη φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο και μάλιστα πρωτοετής, το τρίτο "M" της οικογένειας, η Madison. Την ανασφαλή μικρή αδερφή, υποδύεται η Sarah Jeffery και σε αντίθεση με την ενθουσιώδη με τον κόσμο του υπερφυσικού Φοίβη (ήταν εκείνη που διάβασε το ξόρκι που επέστρεψε τις υπερφυσικές δυνάμεις στις τρεις αδερφές στο πρώτο επεισόδιο), εκείνη αισθάνεται άβολα με το πεπρωμένο της, που δεν της επιτρέπει να ενταχθεί σε κάποια αδερφότητα στο πανεπιστήμιο. ω

    Οι υπόλοιποι χαρακτήρες

    Αν και ο κόσμος των Charmed έχει αναρίθμητους χαρακτήρες, για την ώρα υπάρχουν τρεις ακόμη χαρακτήρες που μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε για τους ρόλους τους. Ο Charlie Gillespie υποδύεται τον Brian, το αγόρι της Madison από το σχολείο που εξακολουθεί να έχει αισθήματα για εκείνη.
    Αριστερά ο Άντι, επιθεωρητής της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο στην πρώτη σεζόν των Charmed - Δεξιά η αστυνομιός που θα δούμε στον πιλότο
    Από την άλλη, η Ellen Tamaki, υποδύεται την αστυνομικό της οποίας η ρομαντική σχέση με την Mel περιπλέκει τις έρευνες. Σας θυμίζει αυτό το τελευταίο τον Άντι; Τον συμμαθητή και πρώτο έρωτα της Πρου από την πρώτη σεζόν, ο οποίος "σκόνταφτε" συνέχεια στις αδερφές Χάλιγουελ κατά τη διερεύνηση ανθρωποκτονιών.
    Αριστερά ο Λίο Γουάιατ, φύλακας άγγελος των Charmed Ones. Δεξιά ο ηθοποιός που εικάζεται πως θα αναλάβει το ρόλο στο reboot
    Τέλος, υπάρχει και το όνομα του Rupert Evans, που υποδύεται τον Harry. Πρόκειται για ένα γοητευτικό καθηγητή που γνωρίζει πολλά για τον κόσμο του υπερφυσικού και δείχνει εξαιρετικό ενδιαφέρον για τις τρεις αδερφές. Μήπως στο πρόσωπό του έχουμε τον "διανοούμενο" Λευκό Φύλακα; Θα δείξει.
    Το cast έχει ολοκληρωθεί όπως όλα δείχνουν και όλα είναι έτοιμα προκειμένου να γυριστεί ο πιλότος. Από τις πρώτες πληροφορίες δεν γνωρίζουμε επίσης ποιες ακριβώς θα είναι οι μαγικές δυνάμεις κάθε μιας από τις αδερφές, αλλά και το background της οικογένειας, που στο αρχικό σενάριο έπαιζε ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ