• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

    Εγκεκριμένες τροφές για τους αστέγους, αυστηρά από το παγκόσμιο κράτος (ΒΙΝΤΕΟ)

    Του Άρη Δημόπουλου



    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα πρότζεκτ που υποστηρίζεται κυρίως από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις αλλά και εθελοντές που...νοιάζονται για την επιβίωση και την αξιοπρέπεια των άπορων πολιτών και δη των αστέγων. 

    Το λεγόμενο "Action Hunger"  ή αλλιώς "δράση κατά της πείνας" (σε ελεύθερη μετάφραση), έχει ήδη αρχίσει να υλοποιείται σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης και προσφάτως στις ΗΠΑ, με μοναδικό στόχο την καθημερινή σίτιση των πολυπληθών αστέγων κάθε ηλικίας.
    Το όλο πρότζεκτ, που φυσικά ελέγχεται και χρηματοδοτείται από "ύποπτες φιλανθρωπικές οργανώσεις", λειτουργεί με την τοποθέτηση αυτόματων πωλητών φαγητού, από όπου ο κάθε "εγγεγραμμένος" άστεγος θα μπορεί να λαμβάνει με μία ειδική κάρτα το...καθημερινό του γεύμα, έως και τρεις φορές τη μέρα.
    Η "πρεμιέρα" αυτού του συστήματος έγινε στο Νότιγχαμ της Αγγλίας και πολυδιαφημίστηκε λόγω της ευκολίας πρόσβασης των αστέγων (με την ειδική ηλεκτρονική τους κάρτα) στον αυτόματο πωλητή:

                                                                                                                                                                  
    Ήδη γίνονται συζητήσεις για επέκταση του προγράμματος αυτού , με την συμμετοχή πολλών εθελοντών και ΜΚΟ, σε ΗΠΑ και Ευρώπη, ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν σε πρώτη φάση οι άστεγοι των μεγάλων αστικών κέντρων.
    Πρόκειται ουσιαστικά για ένα "έξυπνο συσσίτιο", ένα εγχείρημα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της παγκόσμιας διοίκησης, που στο άμεσο μέλλον θα είναι σε θέση να εκμεταλλεύεται το σύστημα αυτό ως δικό της μονοπώλιο.
    Στην πραγματικότητα, θα απαγορευτεί η ιδιωτική πρωτοβουλία στην σίτιση ή οποιαδήποτε άλλη βοήθεια προς τους αστέγους ,πράγμα που να θυμίσουμε πως ήδη γίνεται στις ΗΠΑ από διακυβέρνησης του Μπαράκ Ομπάμα. 
    Η σταδιακή εξάπλωσή του στην "πολιτικά ορθή" Ευρώπη είναι απλά θέμα χρόνου.
    Θυμηθείτε:
    el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ