Μάλιστα, η επερχόμενη μεταβολή του καιρού που ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται στα προγνωστικά μοντέλα, είχε καταγραφεί από τον Σάκη Αρναούτογλου στην μηνιαία εκτίμηση μέσω της αναλογικής πρόγνωσης για τον Μάρτιο.
Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ.
Τα τελευταία 24ωρα τα παγκόσμια προγνωστικά μοντέλα "ψιθυρίζουν' ολοένα και πιο δυνατά την εξέλιξη του καιρού που έδινε η αναλογική εκτίμηση ( απο τις 28 Φεβ) για το δεύτερο δεκαήμερο του φετινου Μάρτη (κάντε κλικ στις εικόνες)!!
Ο καιρος λοιπόν δείχνει να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον από το άλλο Σαββατοκύριακο καθώς η καιρική κουζίνα της Ευρώπης δείχνει να "μαγειρεύει" για την περιοχή μας εκτός από ανοιξιάτικα, κατά τόπους πολύ βροχερά και ανεμώδη αλλά πιθανόν και χειμωνιάτικα για κάποιες περιοχές πιάτα!
Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε λοιπόν τα προγνωστικά στοιχεία των επομενων δύο-τριών ημερών για να δούμε αν επιβεβαιώσουν την παραπάνω εξέλιξη!
Σας ευχαριστώ πολυ για τα καλά σας λόγια όσον αφορά στην εξέλιξη της αναλογικής μηνιαίας εκτίμησης για όλη την περίοδο του φετινού χειμώνα! Η επίδοσή της ήταν όντως κάτι παραπάνω απο καλή! ;)
https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts/posts/2002803109959097