• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

    Μοντέλο άφησε την πασαρέλα και έγινε «κομάντο» στην Εθνική Φρουρά της Κύπρου

    Η Ραφαέλλα Βανέζη από τη Λευκωσία άφησε τις πασαρέλες, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίσεις μόδας και κατατάχθηκε στο Πεζικό, αρχίζοντας μια νέα καριέρα μακριά από τα φλας.
    Η 24χρονη, που το 2015 είχε λάβει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Κύπρος και, καθώς δεν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο, αποχώρησε κάνοντας λόγο για «υπόγειες διαδικασίες», σήμερα κατέχει τον βαθμό της δεκανέα στην Εθνική Φρουρά του νησιού της Αφροδίτης και είναι υπερήφανη για αυτό. 
    Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου στις Τουρκικές και Μεσανατολικές Επιστήμες και με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η νεαρή καλλονή συμμετείχε στον περσινό διαγωνισμό πρόσληψης συμβασιούχων οπλιτών και όχι μόνο πέρασε τις εξετάσεις, αλλά πήρε και εξαιρετική θέση στην κατάταξη. 

    Μιλά ρωσικά και αγγλικά, αγαπά τον χορό και τον αθλητισμό, παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο- είναι φανατική της Ομόνοιας Κύπρου- και είναι πλέον εξπέρ στο σημάδι στα στρατιωτικά πεδία βολής. Φορώντας στολή παραλλαγής, η στρατιωτίνα πόζαρε στο Instagram και έγραψε με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας: «Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σε αυτή την ιδέα. Να ζήσουμε να σας βασανίζουμε! » και υπέγραψε ως «ΣΥΟΠ Δεκανέας Ραφαέλλα Βανέζη». [espressonews]


    tilestwra.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ