• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

    «Τιτανομαχίες» στους «8» του Champions League - Δείτε όλα τα ζευγάρια

    Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση των προημιτελικών του Champions League.

    Ο περυσινός τελικός και ένας «αγγλικός εμφύλιος», είναι τα δύο ζευγάρια που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μετά την κλήρωση για τα προημιτελικά του Champions League. Η κληρωτίδα είχε κέφια και έφερε ξανά αντιπάλους την Γιουβέντους του Τζανλουίτζι Μπουφόν με την Ρεάλ Μαδρίτης της πλειάδας αστέρων.
    Οπως και πέρυσι, στον τελικό του Κάρντιφ, που έληξε με θριαμβεύτρια (4-1) την ισπανική αρμάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Μερικούς μήνες αργότερα, η «γηραιά κυρία» και οι «μερένχες» καλούνται να βρεθούν εκ νέου αντιμέτωποι, με έπαθλο αυτήν την φορά μία θέση στην τελική τετράδα.
    Δια χειρός Αντρέϊ Σεφτσένκο, προέκυψε και ο «αγγλικός εμφύλιος», ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με το τεράστιο ειδικό βάρος, θα επιχειρήσει να αφήσει εκτός νυμφώνος τους «πολίτες» του Πεπ Γκουαρντιόλα, που ομολογουμένως εντυπωσιάζουν σε Αγγλία κι Ευρώπη. Ομως, αυτό ακριβώς το «ειδικό βάρος» που έχει η ομάδα του Ανφιλντ, καθιστά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα -τουλάχιστον- την πρώτη αναμέτρηση.
    Στα υπόλοιπα δύο ζευγάρια, υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, καθώς σε θεωρητικό επίπεδο και δεδομένων όσων έχουν δείξει μέχρι σήμερα οι τέσσερις ομάδες, η Μπάγερν Μονάχου θα αποκλείσει την Σεβίλη και η Μπαρτσελόνα την Ρόμα του Κώστα Μανωλά, που είναι ο μοναδικός Ελληνας εκπρόσωπος στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
    AdTech Ad
    Τα ζευγάρια που προέκυψαν στην προημιτελική φάση του Champions League, μετά την σχετική κλήρωση που έγινε σήμερα στην Νιόν, είναι τα εξής:
    Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Ρόμα (Ιταλία)
    Σεβίλη (Ισπανία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)
    Γιουβέντους (Ιταλία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
    Λίβερπουλ (Αγγλία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)
    Οι πρώτοι αγώνες στο Champions League 3 και 4 Απριλίου και οι επαναληπτικοί 10 και 11 του ίδιου μήνα. Η κλήρωση για τα ημιτελικά είναι προγραμματισμένη στις 13 Απριλίου και οι αγώνες 24/25.4 και 1/2.5, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Μαϊου στο Olimpiyskyi stadium, στο Κίεβο.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ