• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

    Ποιοί Είναι Οι Παρατηρητές (Watchers)

    Όταν μετά τον 2ο ελληνοατλαντικό πόλεμο,δεν έμεινε τίποτα όρθιο στην Γη και οι άνθρωποι γύρισαν στην λίθινη εποχή, πήρε εντολή ο Ελ Ελιόν να έρθει στη Γη 
    και να φροντίσει, ύστερα από αίτημα του σατανά και των Νεφελίμ, να μείνουν κλείστες οι πύλες, ώστε να προστατεύονται οι Νεφελίμ από τους ανθρώπους που παραλίγο να τους αφανίσουν.

    Έτσι λοιπόν, το συμβούλιο της Ιcα έδωσε εντολή να μείνουν στην επιφάνεια της Γης, όσοι από τους 1900 Νεφελίμ είχαν επιζήσει. Έδωσε επίσης εντολή 666 Νεφελίμ από κάθε βασίλειο, δηλαδή 72×666=47.952, να πάρουν ανθρώπινη μορφή και να ζουν ανάμεσα στους ανθρώπους και να έχουν εξουσία να παρευρίσκονται παντού, ώστε να γνωρίζουν κάθε απόφαση των ανθρώπων που θα μπορούσε ν’ ανοίξει τις πύλες.
    Kαι από τότε βρίσκονται παντού. Δίπλα σε ηγέτες και διεθνείς οργανισμούς, κατέχοντας θέσεις ‘κλειδιά». Ζουν μέσα στις πόλεις, στην ύπαιθρο, εξασφαλίζοντας την άγνοια και την δουλικότητα των ανθρώπων απέναντι στο παγκόσμιο σύστημα διοίκησης ελέγχοντας τα πάντα, για να εκπληρωθεί το δίκαιο του Θεού και να έχουν οι Νεφελίμ το δικαίωμα να υπάρχουν. Κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι. Μπορεί να είναι ο γείτονας του καθενός, αυτός που περπατάει δίπλα μας στον δρόμο, ο οποιοσδήποτε. Όλοι αυτοί πρωτοστατούν στην προώθηση των σχεδίων του Σαμαέλ και την εφαρμογή των πρωτοκόλλων του. Πήρανε το όνομα «παρατηρητές» ή αλλιώς «watchers».
    Γι αυτό τον λόγο και μ’αυτόν τον τρόπο από τότε ζουν ανάμεσά μας.
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ


    ksipnistere

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ