• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

    Σάλος με Βρετανό Πράκτορα που Αποκαλύπτει το Μυστικό του Αιώνα (video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής
    Σάλος με Βρετανό Πράκτορα που Αποκαλύπτει το Μυστικό του Αιώνα

    Με το περίεργο αυτό θέμα έχουν καταπιαστεί αρκετές από τις μεγάλες συστημικές εφημερίδες του εξωτερικού και είναι να αναρωτιέται κανείς για το αν υπάρχει κάποια σκοπιμότητα. Επιλέγουμε την mirror.co.uk και σύμφωνα με αυτήν, μεταφέρουμε:


    Ένας άνδρας που ισχυρίζεται ότι εργάστηκε για τη βρετανική κυβέρνηση πριν από μια δεκαετία, δήλωσε ότι τον έστειλε στο έτος 8973 μέσω μιας μυστικής μηχανής του χρόνου.



    Στην εκπληκτική αυτή δήλωση, αποκάλυψε επίσης την ημερομηνία κατά την οποία αυτή η τεχνολογία προηγμένης τεχνολογίας θα κυκλοφορήσει στο κοινό – και είναι μόνο δέκα χρόνια μακριά.

    Ο William Taylor, ο οποίος δήλωσε ότι εργάστηκε στις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ισχυρίζεται ότι είχε εμπειρία από μία ζωή στη Γη χιλιάδες χρόνια από τώρα όπου τον έστειλαν να μάθει περισσότερα για το μέλλον.

    Αυτό που ισχυρίστηκε είναι ότι εκεί βρήκε μια «ουτοπία» – χωρίς ασθένεια, θάνατο ή έγκλημα.

    Οι άνθρωποι εκεί είχαν εξαφανιστεί και αντικατασταθεί με υβρίδια ανθρώπου-ρομπότ, αλλά η Γη εξακολουθούσε να υπάρχει και ουσιαστικά αποτελούσε έναν ακόμη από τους πολλούς πλανήτες που αυτά τα υβριδικά όντα είχαν αποικίσει σε μια προσπάθεια να βρουν περισσότερο χώρο.

    Ο Taylor επιμένει ότι η κυβέρνηση διαθέτει πληθώρα προηγμένων τεχνολογιών που κρατούνται μυστικές από το κοινό, αλλά παραδέχεται ότι ορισμένα από αυτά θα κυκλοφορήσουν στο ευρύ κοινό έως το 2028 – μόλις μια δεκαετία από τώρα.

    Μιλώντας στην Apex TV, ο Taylor είπε:

    «Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν όλα, ήρθε η ώρα να πείτε στον κόσμο την αλήθεια. Είναι καιρός να σας πω – όποιος είναι εκεί έξω που με βλέπει – την αλήθεια».

    Εργάστηκα για τη βρετανική κυβέρνηση.

    Είμαι εξαιρετικά λυπημένος που δεν έλεγα στην οικογένειά μου τι έκανα. Ζούσαν σε ένα ψέμα εδώ και αρκετό καιρό.

    Υπάρχουν πολλές προηγμένες τεχνολογίες που κρατούνται μυστικές από εσάς.

    Παρακαλώ καταλάβετε ότι μετά από αυτό το βίντεο θα με κυνηγήσουν. Θέτω τον εαυτό μου σε μεγάλο κίνδυνο για να σας πω την αλήθεια».

    Είπε ακόμα ότι το ταξίδι στο χρόνο δεν είναι ένα νέο φαινόμενο και ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1981.

    Διαβάστε επίσης: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ

    «Υπάρχει άπειρος αριθμός κόσμων και είναι δυνατόν να κινηθούμε ελεύθερα ανάμεσα σε αυτά τα σύμπαντα», πρόσθεσε ο Τέιλορ.

    Εξήγησε επίσης πως:

    «Είχαμε αναπτύξει ένα μηχάνημα που επέτρεπε σε κάποιον, όχι μόνο να ταξιδεύει στο χρόνο, αλλά να μετακινείται ανάμεσα σε αυτά τα παράλληλα σύμπαντα.

    «Τοποθετήθηκα σε μια μηχανή, η οποία ήταν μια μικρή σφαίρα, με αρκετό χώρο μόνο για ένα άτομο.

    «Η σφαίρα είχε πάχος περίπου 4 ίντσες και ήταν κατασκευασμένη από μόλυβδο για προστασία από την ακτινοβολία της διαδικασίας.

    «Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Στάλθηκα στο έτος 3000. Δεν ήξερα αν ο ανθρώπινος πολιτισμός θα υπήρχε ακόμα γύρω, αλλά έπρεπε να το ρισκάρουμε».

    Ο Τέιλορ ανέφερε τότε ότι έζησε μία απώλεια συνείδησης για ένα άγνωστο χρονικό διάστημα.

    Όταν ξύπνησε, είπε ότι κοίταξε έξω από το παράθυρο της σφαιρικής μηχανής και μπορούσε να δει έναν κόκκινο ουρανό.

    Όταν βγήκε από το μηχάνημα του φάνηκε να βρίσκεται σε μια μεγάλη πόλη, καλυμμένη με νέφος. Αλλά είπε ότι κανείς δεν ήταν σε «επίπεδο εδάφους».

    «Κοίταξα ψηλά και έβλεπα να μετακινούνται εκατοντάδες πόδια πάνω από μένα».

    Είναι ένα από τα μυστικά πειράματα, που διεξάγονται από μεγάλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, τα οποία είναι ακόμα πιο τρομακτικά.

    Διαβάστε επίσης: Η μυστική ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ του ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ

    «Υπήρξαν προσπάθειες να κινηθεί ολόκληρος ο κόσμος σε ένα άλλο χρονοδιάγραμμα, και να αλλάξουν ορισμένα πράγματα», υποστήριξε ο Taylor.

    Τότε είπε στην κάμερα ότι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει αυτή η τεχνολογία οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξαν αρκετές συγκαλύψεις σε εξωγήινα σκάφη.

    Ο Taylor είπε ότι οι μηχανικοί ήταν σε θέση να ανακαλύψουν, μέσα στα σκάφη, την προηγμένη τεχνολογία που απαιτείται για να ταξιδέψουν μέσα στο χρόνο, μέσω διαστάσεων και να γίνουν αόρατα.

    Η τελική του αποστολή, προτού να «αφεθεί» από τη Βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών, ήταν να ταξιδέψει στο έτος 8973 – επειδή οι υπολογισμοί φέρεται να υποδήλωναν ότι τότε οι άνθρωποι και η τεχνολογία θα συγχωνευτούν πλήρως σε ένα.

    Ο Taylor θυμάται: «Είδα φως στο παράθυρο της χρονομηχανής. Ήταν πολύ φωτεινό, κοίταξα κάτω και είδα το πράσινο γρασίδι και πάνω τον γαλάζιο ουρανό».

    «Φαινόταν σαν να ήμουν σε ένα πάρκο με λίγα δέντρα».

    Είπε ότι οι άνθρωποι «φαίνονταν διαφορετικοί», ήταν ψηλοί και κοκαλιάρηδες, με μεγάλα κεφάλια και μεγάλα μάτια.

    Ο Taylor ισχυρίστηκε τότε ότι προσέγγισε μια ομάδα ανθρώπων και τους ρώτησε σε ποιο έτος βρίσκονταν στην πραγματικότητα.

    «Μια γυναίκα απάντησε: «Είσαι στο έτος 8793″. Όλοι φέρονταν σαν να ήταν απολύτως φυσιολογικό να συναντήθηκαν μόλις με έναν χρονοταξιδιώτη», είπε.

    (Δεν είναι σαφές αν ο Taylor έκανε αναριθμητισμό όταν αναφέρθηκε στο έτος ως 8793 στο σημείο αυτό, αφού προηγουμένως ισχυριζόταν ότι είχε αποσταλεί στο 8973.)

    Συνέχισε λέγοντας πως: «Τους είπα ότι ήμουν από το έτος 2005 και όλοι του φάνηκαν κάπως».

    Ο Taylor είπε τότε ότι του εξήγησαν πως δεν ήταν εντελώς ανθρώπινοι, αλλά στην πραγματικότητα ένας συνδυασμός ανθρώπων και ρομπότ που ζουν για πάντα.

    «Δεν υπήρχε ασθένεια, καμία σύγκρουση, όλα ήταν τέλεια, ήμουν σε μια ουτοπία», πρόσθεσε.

    Ο Taylor ισχυρίστηκε επίσης ότι συναντήθηκε με έναν άλλο ταξιδιώτη του χρόνου κατά την επίσκεψή του, για τον οποίο ανακάλυψε ότι προερχόταν από το έτος 2055.

    Όταν τελικά ο Taylor επέστρεψε στο 2005, είπε ότι όλες οι φωτογραφίες που είχε τραβήξει κατασχέθηκαν αμέσως από την κυβέρνηση.

    Ισχυρίζεται ότι ορισμένες από τις προηγμένες τεχνολογίες – συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών στο χρόνο – σχεδιάζονται για κυκλοφορία το 2028, αλλά μέχρι τότε, είναι αποφασισμένος να γνωρίζουν οι άνθρωποι την αλήθεια.

    Ύστερα από όλα αυτά που είπε ο Taylor, είναι αυτονόητο ότι η πλειοψηφία αυτών που παρακολούθησαν τους ισχυρισμούς του, έμειναν εξαιρετικά επιφυλακτικοί.

    Κάποιος έγραψε: «Αν αυτό ήταν αλήθεια, το video θα είχε ήδη κατέβει από το YouTube». Ωστόσο, δεν ήταν όλα τα σχόλια αποτρεπτικά.

    Αλλά η αρχική απορία παραμένει: Η ιστορία του Taylor φαίνεται πραγματικά απίθανη, για τον καθημερινό τρόπο σκέψης μας. Πριν μερικά χρόνια, τέτοιου είδους αναγνώσματα αναφέρονταν σε εφημερίδες, περιοδικά και sites που ασχολούνται με συνωμοσίες και όλοι οι «σοβαροί» τα χλεύαζαν. Αν οι ισχυρισμοί του Taylor  δεν ανταποκρίνονται σε κάποια πραγματικότητα, τι λόγους έχουν συστημικά ΜΜΕ να ασχολούνται με «παραμύθια»;

    Δεν σας κάνει εντύπωση;

    Το πιο περίεργο, ίσως, είναι ότι τελευταία ξεφυτρώνουν χρονοταξιδιώτες από παντού. Περίεργο δεν είναι κι αυτό;



    diadrastika.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ