• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

    ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ CERN ΚΑΙ ΤΟ LHC ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΕ! (Βίντεο)

    Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
    Το σκοτάδι πραγματικά κρύβεται μέσα στο Cern και το LHC (ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων). Πολλοί πιστεύουν ότι το Cern στην Γενεύη της Ελβετίας θα μπορούσε να φέρει το τέλος όλων, όπως το ξέρουμε, με μία λανθασμένη σύγκρουση. Από τη δημιουργία μιας μαύρης τρύπας στην απελευθέρωση της σκοτεινής ύλης στον κόσμο μας, οι επιστήμονες βρίσκονται στην άκρη των καθισμάτων τους περιμένοντας. Θα μπορούσε να είναι αλήθεια αυτό; «Συνωμοσιολόγοι» και Top επιστήμονες από όλο τον κόσμο πιστεύουν ότι το Cern παίζει με πράγματα που δεν πρέπει να παίζουν.
    Πρόσφατα η Fox news ανέφερε ότι, το 2018 θα μπορέσουμε να δούμε μια μαύρη τρύπα από το δικό μας ηλιακό σύστημα για πρώτη φορά στην ιστορία. Δεν ξέρουμε για σας, αλλά αυτό είναι λίγο ενοχλητικό για κάποιους να πιστεύουν ότι είμαστε αρκετά κοντά σε μια μαύρη τρύπα τώρα σε αυτό το σημείο της ιστορίας για να την δούμε πραγματικά ή το σύννεφο δίσκου από αυτό. Κάποιοι τώρα πιστεύουν ότι ο Cern μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτή την πρόσφατη ανακάλυψη, ότι κατά κάποιον τρόπο ίσως ο Cern δημιούργησε αυτό που πρόκειται να δούμε.
    Αναφορά του FOX NEWS:
    Αυτό που περιμένουμε να δούμε το 2018 είναι η σιλουέτα του δίσκου της υπερμεγέθης μαύρης τρύπας στην καρδιά του γαλαξία μας, που καίγεται ακλόνητα σε φόντο υπερθερμαινόμενου πλάσματος που κρύβεται γύρω από το τεράστιο άστρο του.
    «Ένα από τα πραγματικά ωραία πράγματα σχετικά με αυτό είναι ότι, για να πάρουμε μια εικόνα του ορίζοντα γεγονότος μαύρης τρύπας ήταν πέρα από την προσέγγισή μας για τόσο πολύ καιρό, ώστε ήταν μια ευχάριστη έκπληξη να χτίσουμε πάνω σε αυτές τις υπάρχουσες τεχνολογίες και να συλλάβουμε μια εικόνα τόσο σύντομα», λέει ο αστροφυσικός του Πανεπιστημίου Monash Καθηγητής Michael Brown. «Συμπληρώνει πραγματικά τις συναρπαστικές ανακαλύψεις βαρυτικών κυμάτων των συγχωνευμένων μαύρων οπών και τη δημιουργία νέων μαύρων οπών».
    Το σχέδιο για την σύλληψη του Τοξότη Α ξεκίνησε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Οι υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες είναι απρόβλεπτα θηρία. Μπορούν να παραμείνουν αδρανείς για αιώνες, πριν ξαφνικά φουσκώσουν ως κβάζαρ, οδηγώντας ισχυρούς πίδακες υπερθερμανθέντων υποατομικών σωματιδίων σε διαγαλαξιακό χώρο.
    Θα το κάνει αυτό καθώς καταβροχθίζει ένα κοντινό αστέρι ή τραβάει ένα από τα πυκνά σύννεφα αερίου και σκόνης που περιστρέφονται γύρω από αυτό. Αυτά τα σύννεφα αποκλείουν τον Τοξότη Α από την θέα των οπτικών τηλεσκοπίων. Αλλά ορισμένα ραδιοκύματα μπορούν να περάσουν μέσα από τέτοια εμπόδια ανεμπόδιστα.
    Και ο Τοξότης Α ήταν κάπως αργός και υπερφορτωμένος.
    «Οι αστρονόμοι ελπίζουν να συλλάβουν την κεντρική μαύρη τρύπα του Γαλαξία στη διαδικασία ενεργητικής διατροφής για να καταλάβουμε καλύτερα πώς οι μαύρες τρύπες επηρεάζουν την εξέλιξη του σύμπαντος μας και πώς διαμορφώνουν την ανάπτυξη των αστεριών και των γαλαξιών», δήλωσε το Εθνικό Παρατηρητήριο Αστρονομίας ).
    Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο κόσμος έχει συνδυάσει τα ραδιοτηλεσκόπια του σε μια προσπάθεια να κοιτάξει στο σκοτάδι.
    «Η απεικόνιση υψηλής ανάλυσης του ορίζοντα συμβάντων θα μπορούσε επίσης να βελτιώσει την κατανόησή μας για το πώς το εξαιρετικά διατεταγμένο Σύμπαν, όπως περιγράφεται από τον Αϊνστάιν, εμπλέκεται με το βρώμικο και χαοτικό σύμπαν της κβαντικής μηχανικής – δύο συστήματα για την περιγραφή του φυσικού κόσμου που είναι τρομερά ασυμβίβαστα στις μικρότερες κλίμακες , Λέει ο NRAO.
    Είστε ενθουσιασμένοι από αυτές τις πρόσφατες ειδήσεις, ή ανησυχείτε λίγο όπως τόσοι πολλοί ήδη; Μήπως ο Cern έχει κάποια σχέση με την έκτακτη ανακοίνωση-είδηση;
    Μπορούμε να το πούμε καθαρά, κάθε μαύρη τρύπα που μπορείτε να δείτε από τη γη είναι υπερβολικά πολύ κοντά για εμάς.





    ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ