• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

    Γιώργος Τράγκας: «Ο Τσίπρας ρίχνει τη χώρα σε έναν απίθανο βούρκο, όπου τελικά και θα πνιγεί ο ίδιος»

    Η αριστερόστροφη κυβέρνηση λίγες ώρες μετά το μέγα συλλαλητήριο του Συντάγματος, προσπαθώντας να στρέψει το βλέμμα της κοινής γνώμης, στήνει μια νέα δίκη κρεάτων.
    Με τρεις κουκουλοφόρους.
    Με αφηγήσεις ανωνύμων μαρτύρων, χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Χωρίς κινήσεις χρημάτων και λογαριασμούς και χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο από το FBI και γενικά τις αμερικανικές αρχές.
    Στήνει ένα παραπέτασμα καπνού εναντίον πολιτικών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να δώσει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια και να εκσυγχρονίσει τη Λωζάνη.
    Οι σύγχρονοι Απριλιανοί του μνημονίου μετά την επιχείρηση λάσπης εναντίον του Μίκη Θεοδωράκη και όσων παρέστησαν στην πλατεία Συντάγματος, επιχειρούν τώρα να πούνε ότι αυτός είναι ο πατριωτισμός της μίζας και της διαφθοράς.
    Ελάχιστες ώρες μετά το σοκ που υπέστη η κυβέρνηση από το μέγα συλλαλητηρίο στο Σύνταγμα και τη γενική εντύπωση ότι ο Τσίπρας, ο Καμμένος και οι Κοτζιάδες εκπροσωπούν ισχνότατη λαϊκή μειοψηφία, το Μαξίμου με σπουδή, εμφανή και συνάμα βλακώδη σπουδή έφερε τον περίφημο φάκελο της Novartis στη δημοσιότητα. Θα μπορούσε να το είχε κάνει νωρίτερα. Εδώ και μήνες το φώναζε ο Τσίπρας απειλώντας την αντιπολίτευση. Εδώ και μήνες αυτή η ιστορία γραφόταν σε έντυπα προσκείμενα στους σύγχρονους Απριλιανούς του ΣΥΡΙΖΑ. Επί τρία χρόνια προανήγγειλαν την ιστορία της Novartis και μέσα σε 90 μέρες έφτιαξαν ένα φάκελο που τον χαρακτήρισαν ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Ο κος Τζανακόπουλος έτρεξε στον Άρειο Πάγο και όλοι απόρησαν τι πήγε να πει στους ανώτατους δικαστές; Είναι η πρώτη φορά μετά τη Χούντα του Παπαδόπουλου και του Ιωαννίδη που κυβερνητικός εκπρόσωπος βρίσκεται στα δικαστήρια για να ενημερωθεί για το διαδικαστικό.
    Ακολούθησε ενημέρωση του Μαξίμου αλλά και τους Τύπου από τον υπουργό Δικαιοσύνης και τον αναπληρωτή.

    Ο Τσίπρας έχει την αίσθηση ότι θα παραμείνει στην εξουσία με τέτοιες ιστορίες. Έχει την αίσθηση ότι θα περάσει εθνικά θέματα και θα βασανίσει ακόμα περισσότερο τον ελληνικό λαό ως υπηρέτης του μνημονίου, φωνάζοντας ότι αυτός είναι ο αρχάγγελος της κάθαρσης και ό,τι ηθικότερο έχει γνωρίσει αυτός ο τόπος.
    Στην πραγματικότητα μετέρχεται των πλέον βρόμικων μεθόδων.
    Όλη αυτή η ιστορία έχει να κάνει με την απόσπαση της προσοχής του κόσμου από τα εθνικά θέματα και από τη φτώχεια και τη δυστυχία που σκορπίζει ο Αλέξης μας σε όλη τη χώρα.
    Από όσα βγήκαν στην τηλεόραση, προσπάθησαν να καταλάβω τι διαθέτει η κυβέρνηση από στοιχεία για να κατηγορήσει δύο πρωθυπουργούς, 8 υπουργούς και δεκάδες μέλη της διοίκησης. Άκουσα με έκπληξη ότι διαθέτει όχι στοιχεία από τις αμερικανικές υπηρεσίες ή το έγκυρο FBI, αλλά καταθέσεις 3 μαρτύρων σε πρόγραμμα προστασίας. Τριών κουκουλοφόρων. Δύο άνδρες και μία γυναίκα. Επειδή ήμουν διαπιστευμένος δύο δεκαετίες και βάλε σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες και στις υπηρεσίες πληροφοριών, ένιωσα μια πολύ δυνατή έκπληξη.
    Μάρτυρες σε πρόγραμμα προστασίας βάζουμε όταν πρόκειται για συνδικάτα εγκλήματος, συμμορίες, εμπόριο ναρκωτικών, τράφικ, καρτέλ εμπορίου πυρηνικών, δηλαδή σε υποθέσεις που ο μάρτυρας κινδυνεύει να μην φτάσει ζωντανός. Δεν βάζουμε κουκουλοφόρους όταν κατηγορείται ο Σάλμας, ο Λυκουρέντζος, ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς και ο Άδωνις Γεωργιάδης..
    Εκτός αν πιστεύουμε ότι ο Κουτρουμάνης μαζί με τον Αβραμόπουλο και τον Πικραμμένο θα οργανώσουν τη δολοφονία των τριών μαρτύρων τους οποίους γνωρίζει η διοίκηση της πολυεθνικής.
    Με πραγματική έκπληξη διαπίστωσα ότι οι κατηγορίες αυτές δεν συνοδεύονται από αποδεικτικό υλικό, δηλαδή εμβάσματα, μεταφορές χρημάτων σε λογαριασμούς, ανεύρεση χρημάτων σε εξωχώριες εταιρείες, τηλεφωνικές συνομιλίες, ηχητικά ντοκουμέντα, φωτογραφίες από την παραλαβή χρημάτων, ημερομηνίες κατά τις οποίες έχουν γίνει εγγραφές απόσυρσης χρημάτων από τα ταμεία της Novartis. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι οι οικονομικοί εισαγγελείς πήγαν στις ΗΠΑ αλλά μέσα στη δικογραφία δεν υπάρχει κανένα στοιχείο από το FBI.
    Είναι εμφανής η προσπάθεια των σύγχρονων Απριλιανών να μετατοπίσουν την κοινή γνώμη από το Nova Macedonia στη Novartis.
    Και γίνεται ακόμα πιο εμφανής γιατί οι καλύτεροι δικαστικοί συντάκτες πληροφορούνται από τους δικαστές ότι τόσο το αδίκημα της απιστίας, όσο και το αδίκημα της δωροδοκίας έχουν παραγραφεί βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Εξετάζεται αν υπάρχει ξέπλυμα χρήματος αλλά για να υπάρξει πρέπει να βρουν τα λεφτά σε κάποιους λογαριασμούς ή να τεκμηριώσουν με αδιάσειστες αποδείξεις ότι αγοράστηκαν σπίτια, πλοία, αεροπλάνα, μετοχές ..
    Από την άλλη πλευρά δεν μπορεί να μείνουν κρυφοί οι κουκουλοφόροι για πολύ. Ο Τσίπρας ρίχνει τη χώρα σε ένα απίθανο βούρκο, όπου τελικά και θα πνιγεί ο ίδιος.
    Δεν πρόκειται να γλιτώσει ούτε αυτός, ούτε ο Καμμένος, ούτε οι υπόλοιποι, γιατί αυτά τα πράγματα δεν συγχωρούνται. Στο τέλος οι κουκουλοφόροι θα αποκαλυφθούν! Και θα φανεί γιατί μπήκαν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων υπάλληλοι τους οποίους γνωρίζει η Novartis και οι οποίοι δεν έχουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο στις καταθέσεις τους, πέραν μυθιστορηματικών περιγραφών.
    Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί πάλι τα μέσα με τα οποία ανέτρεψε το Σαμαρά. Λάσπες περί δωροδοκιών. Χθες η κυβερνητική μηχανή, αφού έριξε τόνους λάσπης εναντίον Μίκη Θεοδωράκη και αποκάλεσε ακροδεξιά μιάσματα τους εκατοντάδες χιλιάδες που παρέστησαν στο Σύνταγμα, άρχισε να βομβαρδίζει την κοινή γνώμη με τα ονόματα της Novartis. Και πέταξε στον αέρα το όνομα του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Αβραμόπουλου, του Στουρνάρα, του Άδωνι Γεωργιάδη, του Λοβέρδου, του Σαλμά, του Λυκουρέντζου και του Κουτρουμάνη, φωνάζοντας : «Αυτοί είναι μιζαδόροι, τα πιάνου, πήραν 40 εκατομμύρια, τους τα πήγαιναν με βαλίτσες, χαρτοφύλακες και κυλιόμενα βαλιτσάκια.
    Αυτοί είναι οι βρομιάρηδες πατριώτες. Μάλιστα η ΥΕΝΕΔ των σύγχρονων απριλιανών, ενώ έδινε μέσα σε μαύρο φόντο την ιστορία και μιλούσε για τους προστατευόμενους μάρτυρες, διέκοψε απότομα – «έσφαξε» το βίντεο- και πήγε σε ομιλία του Τσίπρα στην Πάτρα. Οι ατάλαντοι σύμβουλοί του ήθελαν να δείξουν μετά το συλλαλητήριο, ότι ο πρωθυπουργός μιλάει σε κόσμο. Δεν ξέρω αν αυτή η αίθουσα είχε παραπάνω από 150 άτομα αλλά πρόσεξα ότι οι περισσότεροι ήταν σκεπτικοί και συνοφρυωμένοι με όσα έλεγε το παλικάρι. Περί πατριωτισμού και εξόδου από το τούνελ τον προσεχή Αύγουστο.

    Ο Σαμαράς πρόκειται να μηνύσει τον Τσίπρα και τον Παπαγγελόπουλο. Έχει ανοίξει πολύ χοντρή πολιτική βεντέτα. Ο Βενιζέλος μίλησε για μια αστεία υπόθεση, η οποία τον αναφέρει για την περίοδο που ήταν υπουργός των Οικονομικών και τόνισε ότι αυτή η απόπειρα πολιτικής δολοφονίας δεν θα τελειώσει έτσι. Με τον κο Τσίπρα είπε θα ασχοληθούμε άπαντες μετά τις εκλογές.
    Υπάρχουν ορισμένα σημεία αυτής της περίφημης διάτρητης και ελλιποβαρούς δικογραφίας που κάνουν εντύπωση, αφού μάλιστα ετοιμάστηκε άρον άρον μέσα σε 90 ημέρες, μετά από συζήτηση 3 ετών. 1ον δεν έχει κληθεί ποτέ από τις δικαστικές αρχές σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Novartis κος Φρουζής. 2ΟΝ Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για λογαριασμούς μέσα σε αυτή τη δικογραφία. Σου δίνει την εντύπωση ότι έγινε για τα μάτια του κόσμου και πετάχθηκε στον αέρα προκειμένου να καλύψει την προδοσία, τη μειοδοσία της κυβέρνησης για το Μακεδονικό και για τα μνημονιακά βασανιστήρια που επιβάλλει στον κόσμο.
    Στοχοποιείται ο Αβραμόπουλος και του κρεμάνε κουδούνια, ότι αγόρασε 16 εκατομμύρια εμβόλια την εποχή της μεγάλης γρίπης. Ο Αβραμόπουλος που τον είχε επιλέξει αρχικά ο Τσίπρας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά «χάλασε η δουλειά» μετά από ενημερωτικό σημείωμα του Ρουμπάτη – όχι όμως για τη Novartis- δήλωσε ότι δεν ήταν ως υπουργός υπεύθυνος για τις τιμές και την τιμολογιακή πολιτική στα φάρμακα.
    Λογικά θα πρέπει να πάρει θέση ο κος Κώστας Καραμανλής. Επίσης, είναι πολύ χαλαρή η μέχρι τώρα αντίδραση του κου Μητσοτάκη και γενικά της ΝΔ. Δήλωσε βέβαια, ότι η πολιτική ζωή του τόπου βουλιάζει στα σκάνδαλα και στη λάσπη αλλά αυτή δεν είναι αντίδραση την ώρα που κατηγορείται ο αντιπρόεδρος, ο πρώην πρωθυπουργός και πολλά στελέχη του κόμματος. Χωρίς στοιχεία και από κουκουλοφόρους. Πραγματικά, ο Τσίπρας ρίχνει τη χώρα στον απόλυτο βούρκο. Σε μια δικαστική αρένα. Δρομολογεί φαινόμενα μέγιστου διχασμού, αντιπαράθεσης και ρεβανσισμού. Δείχνει ότι είναι ολοκληρωτικής νοοτροπία και το χειρότερο ότι δεν έχει λογική, καμία λογική στην πολιτική σκέψη του. Είναι αυτό που λέμε Άφρων και επικίνδυνος. Πιστεύει στο γαία πυρί μιχθήατω αρκεί εγώ να διατηρώ την καρέκλα μου.
    Έκανε αυτή την κίνηση, ουσιαστικά για να ταυτίσει τον πατριωτισμό όχι μόνο των πολιτικών του αντιπάλων αλλά και ολόκληρου του ελληνικού λαού με τη μίζα και τη διαφθορά. Έκανε αυτή την βρόμικη επιχείρηση προκειμένου να περάσει την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία και να προχωρήσει σε υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα και σε νέα μνημονιακά μέτρα. Γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να βγάλει τη χώρα από κανένα μνημόνιο. Γνωρίζει τις τεράστιες ευθύνες του.
    Η γυναίκα του αποκάλυψε, μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, ότι οικογενειακά πιστεύουν ότι κατέλαβαν την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία. Πιθανότατα, θεωρούν ότι η εξουσία καταλαμβάνεται με ασυδοσία, παραβίαση του Συντάγματος, κάθε έννοιας δικαιοσύνης και με χειμαρρώδη λασπολογία εναντίον των πολιτικών αντιπάλων και του ελληνικού λαού, τον οποίο θεωρούν μιάσματα.
    Όποιος μιζάρεται να πληρώσει το τίμημα και να προσαχθεί στη Δικαιοσύνη. Με αδιάσειστα στοιχεία. Με εμφανείς μαρτυρίες και όχι κουκούλες. Με αποδείξεις για παραλαβή χρημάτων. Με ηχητικά ντοκουμέντα. Με φωτογραφίες, όπως γίνεται στην Αμερική και σε άλλες πολιτισμένες χώρες.
    Οι άνθρωποι είτε είναι πρωθυπουργοί, είτε απλοί πολίτες δεν κατηγορούνται με τόση ευκολία και δεν δολοφονούνται ως προσωπικότητες πριν αποφανθεί η Δικαιοσύνη.
    Ο Τσίπρας και οι όμοιοί του βγάζουν αποφάσεις πριν από την Δικαιοσύνη.
    Ο Τσίπρας και οι όμοιοί του αγνοούν πλήρως τι σημαίνει ανακριτική διαδικασία, ακροαματική διαδικασία και ετυμηγορία τακτικού δικαστηρίου και όχι λαϊκού.
    Ο Τσίπρας Απριλιανή εγκεφαλική δομή, δεν αναγνωρίζει – ούτε πιστεύει στο τεκμήριο της αθωότητας μέχρι να υπάρξει δικαστική απόφαση.
    Είναι εκπληκτικό το γεγονός, ότι βγαίνουν υπουργοί και φωνάζουν: « Είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεων ελληνικού έθνους» χωρίς να υπάρχει δικαστική απόφαση. Σκοτώνουν και δολοφονούν πετώντας παντού λάσπες. Όλη η θητεία του Τσίπρα έχει να κάνει με αστήρικτες και αναπόδεικτες καταγγελίες για παραδεισένια νησιά…
    Δεν πιστεύουν ούτε στη Δημοκρατία, ούτε στη Δικαιοσύνη.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ