• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

    «Φίμωση» και του ελληνικού διαδικτύου απαιτεί ο Ρ.Τ.Ερντογάν: Θέλει να κατέβουν όλες οι «μη αρεστές» δημοσιεύσεις!

    «Φίμωση» στο διαδίκτυο και εκτός Τουρκίας επιχειρεί να επιβάλει ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν καθώς απόφαση δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης απαιτεί να “κατέβει” από το Διαδίκτυο γράφημα του γνωστού Έλληνα γραφίστα Jo Di μαζί με άλλες δεκάδες δημοσιεύσεις που αφορούν τον Τούρκο πρωθυπουργό και την πολιτική του σε Twitter, Facebook κ.α. και προφανώς έχουν περιεχόμενο μη αρεστό στον ίδιο.


    Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Jo Di στην ιστοσελίδα του:

    “Σήμερα το πρωί, έλαβα ένα e-mail από το νομικό τμήμα του Twitter. Σε αυτό έχει επισυναφθεί μια απόφαση δικαστηρίου της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με την οποία απαιτείται η διαγραφή δημοσιεύσεων από διάφορους χρήστες σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα (Twitter, Facebook κ.α.) που αφορούν στην δράση του Erdogan. Το twitter αναλαμβάνει να ενημερώσει και να προτρέψει (κατά κάποιο τρόπο) τους χρήστες να διαγράψουν μόνοι τους τις δημοσιεύσεις τους, γιατί όπως αναφέρει ενδεχομένως θα κληθεί το ίδιο να λάβει δράση (να τις διαγράψει από μόνο του).

    Το επίμαχο δημοσίευμα



    https://twitter.com/hashtag/Twitter?src=hash

    Η αναφορά στον Erdogan, είχε γίνει με αφορμή την επίθεση στην Άγκυρα, το 2015 και ανέφερε το τι φώναζαν οι Τούρκοι, οι οποίοι είχαν κατέβει στο δρόμο. «Δολοφόνε Erdogan» φώναζαν και αυτό περιέγραψε η εικόνα με έναν αρκετά ανάγλυφο τρόπο.

    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ