• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

    Λατρεύοντας τα Ερπετά


    The Walking Dead.

    Οι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα για την άβυσσο μπροστά στην οποία στέκονται, ούτε και για την μορφή του πολιτισμού που κληροδοτούν στα παιδιά τους, μάλιστα οι περισσότεροι ούτε καν νοιάζονται για τέτοιου είδους συζητήσεις. Προτιμούν την ψευδαίσθηση μιας επίπλαστης «σιγουριάς» και αγνοούν το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ αυτό που κυριολεκτικά είναι μπροστά στα μάτια τους. Φαντάσου μία κοτούλα στο κοτέτσι να φωνάζει στα υπόλοιπα κοτοπουλάκια «ε, ξέρετε αυτό το φορτηγό με τους ανθρώπους που βλέπουμε κι έρχεται και παίρνει τα κοτοπουλάκια κάθε βδομάδα, δεν τα πηγαίνει σε ένα άλλο κοτέτσι, όπως πιστεύουμε, αλλά τους κόβουν το κεφάλι, τα ξεπουπουλιάζουν (μερικές φορές κι ανάποδα) τα πακετάρουν και τα πωλούν για να τα τρώνε οι άνθρωποι»

    Γελάω και μόνο με την αντίδραση των υπολοίπων «σου είπαμε να μην πιστεύεις ό,τι διαβάζεις στο ιντερνέτ, κυκλοφορούν πολλά hoax, οι άνθρωποι μας αγαπούν, μας ταΐζουν και μας φροντίζουν, ποτέ δεν θα μας έτρωγαν, πως σου ήρθε τόσο ηλίθια ιδέα; Σκάσε τώρα γιατί προκαλείς αναταραχή· έχω και μερίσματα στην εταιρία μεταφορών, άντε βλάκα» Διασκεδαστικό· αν δεν ήταν ολέθριο για το ανθρώπινο κοτοπουλάκι.
    Το «μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι» που ευαγγελίζεται η χριστιανική πανούκλα, όπως και το«πίστευε και μη ερεύνα» πολύ βολικά κρατούν τα κοτοπουλάκια ήσυχα, υπάκουα κι ανεύθυνα στο κοτέτσι. Όμως όσο κι αν έχεις το κεφάλι σου χωμένο στην άμμο και τον πισινό σου στον αέρα, ο ανεμοστρόβιλος συνεχίζει να έρχεται καταπάνω σου. Αν σήκωνες το κεφάλι σου και τον αντίκριζες, αν κοιτούσες το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ τότε υπήρχαν κάποιες πιθανότητες να τον απέφευγες. Όμως η άγνοια, η ανικανότητα και η ανευθυνότητα σου, καθιστούν απολύτως σίγουρο ό,τι θα υποστείς τις ακραίες κι ολέθριες συνέπειες, αφού σε βρίσκουν κυριολεκτικά «με το κεφάλι στην άμμο» και σε χτυπούν εκεί που δεν το περιμένεις.
    Η άγνοια είναι ευτυχία για τον ηλίθιο, αλλά δεν τον σώζει
    Με τις σκέψεις και τις ενέργειες μας δημιουργούμε την πραγματικότητα στην οποία καλούμαστε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας. Για κάθε πράξη ή απραξία μας υπάρχουν συνέπειες που πάντοτε τις πληρώνουμε εδώ και τώρα. Όταν παραχωρούμε ανεύθυνα σε άλλους «σωτήρες» να καθορίζουν την ζωή  μας, είναι σαν να παραδίδουμε την ζωή μας, την ψυχή μας, τα παιδιά μας. Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που μια μικρή μειοψηφία, η ελίτ, κυβερνάει τους πολλούς, την μάζα, τα κοτόπουλα στο κοτέτσι.
    Πάντοτε οι ελάχιστοι ελέγχουν τον μαζάνθρωπο. Σήμερα είναι μάλιστα πιο ολοφάνερο από άλλες εποχές γιατί τρέχουμε την εποχή της πληροφορίας και βλέπουμε ότι μια μικρή ομάδα ελίτ (πολυεθνικές, παγκοσμιοποιητές, τηλεπικοινωνίες, θρησκείες, τραπεζικά συστήματα κλπ) ελέγχει και κατέχει τον πλούτο του πλανήτη. Το θεμέλιο αυτού του ελέγχου είναι διαχρονικά το ίδιο «Διαίρει και Βασίλευε» κράτα τα κοτοπουλάκια απασχολημένα στην άγνοια, στον φόβο και βάλε τα να πολεμούν μεταξύ τους, ενώ ταυτόχρονα κράτα την γνώση μόνο για τον εαυτό σου. Καθαρά και νοικοκυρεμένα.
    Δημιουργήστε ένα πρόβλημα.
    Δημιουργήστε την αντίδραση «κάτι πρέπει να γίνει»
    Δημιουργήστε – προσφέρετε την λύση.
    Όλα αυτά συνοψίζονται στο ρητό των «Μυστικών Εταιριών» και Λαγουμιών, «Orbo Ab Chao» – τάξη μέσα στο χάος. Δημιούργησε χάος και προσέφερε την τάξη. Την δική μας Τάξη.
    Η  ελίτ που χρησιμοποιεί αυτήν την μέθοδο επί εκατομμύρια χρόνια, είναι μέλη της ΙΔΙΑΣ δύναμης, της ίδιας ενδογαμικής φυλής που ακολουθούν ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο πολλών εκατοντάδων χρόνων. Το κοτοπουλάκι επειδή ζει μέχρι τα 50 χρόνια δεν μπορεί να φανταστεί, δεν είναι προγραμματισμένο γι αυτό, ότι υπάρχουν δίπλα του όντα που ζουν πολλές χιλιάδες χρόνια και γι’ αυτά τα όντα· τα 600 χρόνια είναι λιγότερο από μια πενταετία. Το πολίτευμα που αγαπάει αυτή η φυλή είναι ο Κόκκινος Φασισμός και η Φεουδαρχία. Όπως βλέπουμε αυτό το σύστημα κυριαρχεί τους τελευταίους αιώνες στον πλανήτη με την μία ή την άλλη απόχρωση.
    Ο έλεγχο του ανθρώπινου κοπαδιού με την βία δεν είναι επιθυμητός, ούτε εύκολος, ούτε καν αναγκαίος. Χειραγωγήστε τους κι ελέγξτε τους. Χειραγωγήστε τον τρόπο που σκέφτονται και θα σας ικετεύουν, θα απαιτούν, να περάσετε τα μέτρα που τους κάνουν υποχείρια σας. Είναι κι αυτή μια πανάρχαια συμβουλή επιτυχίας: Αν θέλεις κάποιος να κάνει κάτι, βαλε τον να πιστέψει πως πρόκειται για δική του ιδέα. Ο νους της ανθρωπότητας βρίσκεται υπό απόλυτο έλεγχο και οι περισσότεροι δεν έχουν αντίληψη περισσότερη από ένα μέσο ζόμπι. Ελέγχεις κάποιον όταν αυτός σκέφτεται κι ενεργεί με τον τρόπο και τα θέλω κάποιου άλλου. Σύμφωνα με αυτόν τον ορισμό· δεν είναι ερώτημα «αν ο νους του ανθρώπινου ζώου ελέγχεται» αλλά «πόσοι είναι αυτοί που δεν ελέγχονται» Των πάντων ελέγχεται, σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.
    Ο νους σας βρίσκεται υπό έλεγχο
    Όποιος ακολουθεί το ρεύμα της πλειοψηφίας είναι υπό καθολικό έλεγχο
    Η εκπαίδευση κάθε μορφής είναι έλεγχος του νου
    Ο στρατός ελέγχει το στράτευμα, «διατάξτε» είναι η μόνιμη λέξη που βρίσκεται στα χείλη όλων.
    Οι αιματοβαμμένες θρησκείες ελέγχουν τον νου των πιστών τους σε βαθμό που κυριολεκτικά αυτοί δεν βλέπουν τι γίνεται μπροστά στα μάτια τους.
    Ο κατάλογος των ελέγχων του νου είναι ατελείωτος και οι μέθοδοι δοκιμασμένοι.
    «Eσείς οι άνθρωποι είστε πολύ δύσπιστοι (κι αυτό είναι καλό για εμάς και για τα πραγματικά εξωγήινα είδη που δρουν μυστικά στον πλανήτη) αλλά και να είχες τέτοιες φωτογραφίες, πολλοί από το είδος σου θα έλεγαν πως είναι μια απάτη, ότι είμαι απλά μια γυναίκα μεταμφιεσμένη ή κάτι τέτοιο (το οποίο θα ήταν πολύ προσβλητικό για εμένα). Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορώ να επιτρέψω να πάρεις φωτογραφίες μου ή του εξοπλισμού μου. Παρόλα αυτά έχεις την άδεια μου να κάνεις σκίτσα και δικά μου και του εξοπλισμό μου που θα σου δείξω αργότερα. Μπορώ να  περιγράψω τον εαυτό μου, αλλά αμφιβάλλω εάν άλλοι του είδους σας θα μπορέσουν να φανταστούν την πραγματική μου όψη μέσα από απλές λέξεις, γιατί η αυτόματη άρνηση της ύπαρξης ερπετικών ειδών και γενικά ευφυών ειδών άλλων από το δικό σας είναι μέρος του προγραμματισμού του μυαλού σας.» Φάκελοι Lacerta: Η Συνέντευξη μιας Ερπετοειδούς
    Σε ελέγχουν απόλυτα και γνωρίζουν ότι είσαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να δεις αυτό που είναι μπροστά στα μάτια σου. Το ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ. Το πρόγραμμα που τρέχεις δεν σου επιτρέπει να αντιληφθείς τι γίνεται, όχι κάπου κρυφά, αλλά μπροστά στα μάτια σου κυριολεκτικά. Και να πεις πως δεν στο δείχνουν. Ολοφάνερα όλα τα χαρτιά στο τραπέζι βρίσκονται κι εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του αμνού στο μαντρί περιμένοντας τον σφαγέα σου !!! Α, όλα κι όλα, δεν μπορώ να τους κακολογήσω.
    Οι φωτογραφίες που βλέπεις είναι ο ορισμός του «θέλει ο συνωμοσιολόγος να κρυφτεί και τα ερπετά δεν τον αφήνουν» Δες τα κοτοπουλάκια -κυριολεκτικά- στο στόμα του φιδιού.
    Paolo VI Audience Hall (2)
    Pier Luigi Nervi ο αρχιτέκτονας του αριστουργήματος αυτού
    Paolo VI Audience Hall (1)
    Paolo VI Audience Hall (26)
    Πως το απίστευτο, είναι στην πραγματικότητα αληθινό
    Υπήρξαν και εξακολουθούν να υπάρχουν εξωγήινες φυλές που έλεγξαν κι ελέγχουν το ανθρώπινο κοπάδι· υπήρξε η εξωγήινη φυλή που οι Σουμέριοι αποκαλούσαν Ανουνάκι και σε κάποια άλλα αρχαία κείμενα αποκαλείτο ως η «Φυλή του Ερπετού». Εξωγήινοι πολέμησαν στο παρελθόν με τους πιθανόν· ερπετοειδείς Ανουνάκι. Αρχαία κείμενα και μυθολογίες καταγράφουν τους «πολέμους των Θεών» και σε αυτούς  περιλαμβάνονται συγκρούσεις ανάμεσα σε διαφορετικές εξωγήινες φυλές, καθώς επίσης και συγκρούσεις κάποιων παρατάξεων των Ανουνάκι μεταξύ τους. Υπάρχουν πολλές σύγχρονες αναφορές ανθρώπων που λένε πως είδαν ανθρωποειδή όντα με πρόσωπο και δέρμα που έμοιαζε με εκείνο μιας σαύρας ή ενός βατράχου και με μεγάλα, πεταχτά μάτια. Αυτά είναι καταγεγραμμένα αδιαμφισβήτητα γεγονότα και πλέον δεν επιδέχονται αμφιβολία, ο καθένας μας μπορεί να τους δει αρκεί να έχει την απαιτούμενη ΔΥΝΑΜΗ.
    Οι ερπετοειδείς έχουν ιδιαίτερη χαρακτηροδομή, σαν ψυχρόαιμα σαρκοφάγα που είναι φαίνεται να είναι πολύ λιγότερο συναισθηματικοί από τους ανθρώπους κι έχουν μεγάλη δυσκολία να εκφράσουν φιλότητα, αν και είναι εξαιρετικά ευφυείς και με πολύ εξελιγμένη τεχνολογία. Εδώ οφείλω να πω πως αυτή είναι μια εξαιρετική περιγραφή της στάσης και της συμπεριφοράς τους.
    Η κρεατοφαγία, αιματοφαγία, πτωματοφαγία είναι δική τους επιθυμία αφού είναι σαρκοφάγα, ενώ ο άνθρωπος όχι. Βέβαια αυτοί τρέφονται μόνο με φρέσκο κρέας· ενώ οι άνθρωποι μόνο με πτώματα.
    Η ανθρώπινη ομοφυλοφιλία είναι επίσης δική τους επιβολή αφού είναι εκ φύσεως αμφίφυλοι σαν όντα. Αυτό έχει να κάνει με τις ενέργειες της σπονδυλικής στήλης, γι’ αυτό λατρεύουν και προωθούν την Κουνταλίνη, με τόσο σθένος σε όλες τις σχολές της γιόγκα. Έλα μου· κάνε τις συνδέσεις, Βούδας, Νάγκας, Κουνταλίνη …  Χριστός, Σταύρωση, Ανάσταση κλπ. κλπ. καλούδια. Ένας Θεός – Σωτήρας πεθαίνει ή διαλογίζεται κι έρχεται σε επαφή με τα ερπετά του κατωτέρου αστρικού, κατόπιν ζωντανεύει ή ανασταίνεται (Κουνταλίνη) και διδάσκει στην ανθρώπινη φάρμα πως πρέπει να φέρεται, να είναι ταπεινή, υπάκουη, να αγαπάει, να λατρεύει, να σέβεται και να φοβάται τον ένα και μοναδικό Θεό – ερπετό. Κάθε -ισμός κι ερπετό.
    Η Ελίτ που ελέγχει τον πλανήτη κι αυτή η ψυχρή αναλγησία τους που μας φαίνεται τόσο αλλόκοτη, είναι γιατί πιστεύουμε ό,τι έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινα όντα!!! γενικά οι άνθρωποι αρέσκονται να πιστεύουν χωρίς να σκέφτονται, άλλωστε με τι να σκεφτούν, με ένα κατειλημμένο μυαλό!  Έτσι πιστεύουν σε θρησκείες και λατρεύουν φίδια- ερπετά που τους είπαν να τα αποκαλούν Σωτήρα, Χριστό, Υιό, Γιαχβέ, Κρίσνα, Βούδα, Μωάμεθ, Σατανά, Διάβολο … και κάθε καρυδιάς καρύδι. Όλοι ίδιοι κι απαράλλακτοι, αφού προέρχονται από την ίδια ερπετική πηγή, με κύριο σκοπό να φυλάξουν μακριά την ανθρώπινη φάρμα από την πολύτιμη «Απαγορευμένη κι Απόκρυφη Γνώση» και τους δικούς τους Θεούς… αλήθεια ξέρεις ποιοί είναι οι Δικοί Τους Θεοί;
    Ποιοί είναι οι Θεοί των Ερπετοειδών;
    Οι σύγχρονες περιγραφές των ερπετοειδών ταιριάζουν με τις περιγραφές αρχαίων Θεών όπως αναφέρονται στα κείμενα και στους μύθους. Ο πολιτισμός Ουμπάϊντ που εμφανίστηκε ανάμεσα στο 5000 π.κ.ε και το 4000 π.κ.ε πριν ακόμα και από τους Σουμέριους, στην περιοχή όπου σήμερα βρίσκεται το Ιράκ, είχε ειδώλια Θεών τα οποία ολοφάνερα παριστάνουν ανθρωποειδή με χαρακτηριστικά ερπετών. Η περιοχή στην οποία εμφανίστηκαν οι πολιτισμοί της Ουμπάϊντ- Σουμερίας έχουν θεμελιώδη σημασία στην όλη ιστορία, και τα ειδώλια της Ουμπάϊντ αναπαριστούν τις περιγραφές Θεών, οι οποίοι κυριάρχησαν σε αρχαίες κοινωνίες.
    Οι πολιτισμοί της Κεντρικής Αμερικής είχαν τον δικό τους φτερωτό ερπετοειδή Θεό, τον Κουετζαλκοάτλ. Οι Ινδιάνοι Χόπι είχαν τον φτερωτό Θεό – ερπετό Μπαχολινκόνγκα και ο πολιτισμός των γηγενών της Αμερικής είναι γενικότερα πλημμυρισμένος από αναπαραστάσεις ερπετών, όπως ο μυστηριώδης τύμβος σε σχήμα ερπετού στο Οχάιο.
    Οι Ινδοί μιλούν για τους δικούς τους ερπετοειδείς Θεούς τους Νάγκας, μια φυλή φιδιών δαιμόνων και το όνομα σημαίνει «Αυτοί που Έρπουν». Οι Αιγύπτιοι είχαν τον δικό τους Θεό-ερπετό, τον Κνεφ και οι Φαραώ μόνιμα παριστάνονται μαζί με ερπετά-φίδια. Οι Φοίνικες είχαν τον Αγαθοδαίμονα, μια παράξενη ερπετοειδή οντότητα. Στο βουντού έχουν έναν Θεό τον οποίο ονομάζουν Ντάμπαλα Γουέντο και τον οποίο παριστάνουν ως φίδι, ενώ οι Εβραίοι έχουν το Νακουστάν· το Μπρούτζινο Ερπετό. 
    Ο αρχαίος βρετανικός Θεός ήταν γνωστός ως Δράκος-Κυβερνήτης του Κόσμου κι ονομαζόταν ΧΟΥ,από αυτή τη λέξη προέρχεται και η αγγλική hu-man (άνθρωπος). Ο φτερωτός δίσκος, το σύμβολο των Σουμερίων, αντίγραφα του οποίου υπήρχαν σε όλο τον αρχαίο κόσμο, κανονικά παριστάνεται με δυο φίδια. Οι συμβολισμοί του ερπετού-φιδιού και η σχέση του με τους αρχαίους και τους σημερινούς «Θεούς» των ανθρώπινων ζώων αφθονούν σε ολόκληρη την ανθρώπινη φάρμα.
    Ο αιδεσιμότατος Τζον Μπάθχαρστ Ντιν, στο βιβλίο του Η Λατρεία τον Ερπετού, γράφει: «Ένας από τους πέντε ιδρυτές των Θηβών της Αιγύπτου, είχε το όνομα του Θεού- ερπετού των Φοινίκων, Οφίωνα. Ο πρώτος βωμός που ανεγέρθηκε για τον Κύκλωπα στην Αθήνα ήταν αφιερωμένος στον «ΩΨ» την Θεότητα-φίδι. Η λατρεία του ερπετού ήταν τόσο συνηθισμένη στην Ελλάδα ώστε ο μάρτυρας Ιουστίνος κατηγορεί τους Έλληνες ότι το εισήγαγαν στα μυστήρια όλων των Θεών τους. Οι Κινέζοι ακολουθούν την διαδικασία να επιλέγουν ένα κομμάτι εδάφους όπου θα κτίσουν μια κατοικία ή έναν τάφο «με τη βοήθεια του κεφαλιού, της ουράς και των ποδιών διαφόρων δράκων οι οποίοι ζουν κάτω από τη γη».
    Η ιδέα των δράκων που ξερνούν φωτιά και των διαβολικών φιδιών που εμφανίζονται σε θρύλους και κείμενα όλων των θρησκειών, προέρχεται από τους ερπετοειδείς «Θεούς» οι οποίοι εδώ και πολλές χιλιάδες χρόνια, κυβερνούν την ανθρώπινη φάρμα. Ήταν ο Λαός του Ερπετού για τον οποίο μιλούν τα αρχαία κείμενα, ακόμα και η Βίβλος, στην οποία το ερπετό – όφις, είναι ένα συνηθισμένο θέμα. Υπάρχει επίσης ο κοινός μύθος κάποιου «ιερού μέρους» που φυλάσσεται από ένα φίδι ή δράκο ή δρακόφιδο.
    Πέρα από το ερπετό στον Κήπο της Εδέμ· οι Πέρσες αναφέρονταν σε μια περιοχή ευτυχίας και ηδονών την οποία ονόμαζαν Έντεν, ή Εδέμ, ο Παράδεισος και η οποία ήταν ωραιότερη από όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Ήταν η αρχική κατοικία του πρώτου ανθρώπου, πριν αυτός παρασυρθεί από το «κακό πνεύμα»το οποίο είχε την μορφή ερπετού, για να φάει από τον καρπό του απαγορευμένου δέντρου της Γνώσης. Υπάρχει επίσης ο Φίκος κάτω από τον οποίο ο Κρίσνα των Ινδών, κάθισε πάνω σε ένα κουλουριασμένο φίδι – ερπετό για να διδάξει την πνευματική γνώση στην ανθρωπότητα. Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν την παράδοση της Νήσου των Μακάρων και του Κήπου των Εσπερίδων μέσα στον οποίο φύτρωνε το δέντρο με τα χρυσά μήλα της αθανασίας. Τον κήπο προστάτευε ένας δράκοντας.
    Buddha-Weekly-Buddha-protected-from-rain-by-naga-king-Buddhism 1
    Τα Ινδουιστικά ερπετά Νάγκα τα κάλεσε ένας Βούδας σε διαλογισμό μια μέρα που καθόταν κάτω μια συκιά κι ένα Νάγκα τυλίχτηκε γύρω του και τα κεφάλια του σχημάτισαν ομπρέλα για να τον προφυλάξουν από την βροχή. Ο Βούδας αργότερα όταν κήρυξε τους δυο νόμους, έναν για τους ανθρώπους κι έναν για τους Θεούς, εμπιστεύτηκε στα Νάγκα να φυλάνε τον νόμο για τους Θεούς ο οποίος ήταν μυστικός. Μετά από αιώνες τα Νάγκα τον αποκάλυψαν στον μοναχό Ναγκαρχούνα.
    Πάλι τα ερπετά κατέχουν την «μυστική γνώση» που δεν πρέπει ο άνθρωπος να γνωρίζει και την φυλάνε τα ερπετά.
    Όλες οι θρησκείες είναι δημιουργήματα των Επικυρίαρχων Ερπετοειδών· όπως και κάθε μορφή -ισμού και όλες στον πυρήνα τους εμπεριέχουν κάποιο ερπετό που σχετίζεται, κρύβει ή απομακρύνει το ανθρώπινο ζώο από την «Απόκρυφη ή Απαγορευμένη Γνώση». Όπου λοιπόν ακούς “αγάπη και φως” (ειδικά λευκό φως) κάπου έχεις μπλεχτεί στην ουρά ενός ερπετού.
    Ένας άλλος μύθος σχετίζεται με τον Ινδό βασιλιά Ασόκα, που όταν αποφάσισε να γκρεμίσει μια παγόδα εμφανίστηκε μπροστά του ένα Νάγκα με μορφή μοναχού, ο μοναχός τον οδήγησε μέσα στη παγόδα και του έδειξε τα «ιερά της σκεύη» βλέποντάς τα ο Ασόκα φοβήθηκε γιατί δεν ήταν φτιαγμένα από ανθρώπινο χέρι !!! κι έτσι αποφάσισε να μην γκρεμίσει την παγόδα. Ένας άλλος Ινδουιστικός μύθος μιλά για το ιερό όρος Μερού το οποίο προστατεύει ένας τρομερός δράκος – φίδι.
    Στα Ιερά Κινεζικά βιβλία υπάρχει επίσης ένας κήπος στον οποίο μεγαλώνουν οι καρποί που χαρίζουν την αθανασία και ο οποίος φυλάσσεται από ένα φτερωτό φίδι που ονομάζουν δράκο. Στους μύθους του αρχαίου Μεξικού, η δική τους παραλλαγή της ιστορίας της Εύας περιλαμβάνει ένα μεγάλο αρσενικό ερπετό – φίδι.
    Ξανά και ξανά και ξανά, βλέπουμε το ίδιο επαναλαμβανόμενο θέμα των ιερών τόπων που φυλάσσονται από τρομερούς δράκους και εκείνο ενός ερπετού ή ερπετοειδούς όντος να χαρίζει την “γνώση” στους αδαείς, αδύναμους ανθρώπους!!!
    Η Αριζόνα, το Νέο Μεξικό, η Γιούτα στο Κολοράντο είναι μερικές τοποθεσίες της Γης όσον αφορά τις υπόγειες βάσεις των ερπετοειδών. Όμως υπόγειοι κόσμοι και πόλεις, αρχαίοι και σύγχρονοι, αφθονούν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Υπάρχουν αυτόπτες μάρτυρες που ισχυρίζονται πως είδαν γιγάντια ανθρωποειδή στις κατακόμβες Χαλ Σαφλίνι της Μάλτας, στη δεκαετία του 1930. Οι κατακόμβες σφραγίστηκαν μετά την εξαφάνιση μιας ομάδας μαθητών και του συνοδού τους.
    Περισσότερα από 30 τεράστια και πανάρχαια συστήματα σηράγγων έχουν ανακαλυφθεί κοντά στην Ντερινκούγιου της Τουρκίας. Ο κατάλογος είναι μακρύς. Το μυστηριώδες πλάσμα που είναι γνωστό ως Μεγαλοπόδαρος, ένα μεγαλόσωμο και τριχωτό πιθηκοειδές πλάσμα, υποτίθεται πως προέρχεται από το εσωτερικό της Γης. Υπάρχει μια διαδεδομένη πεποίθηση ανάμεσα στους ερευνητές των UFO πως υπάρχουν υπόγειες βάσεις όπου οι ερπετοειδείς συνεργάζονται με τα επίλεκτα υβρίδια ερπετών-ανθρώπων που έχουν δημιουργήσει.
    (Αναζήτησε το άρθρο: Η μάχη στο Dulce έγινε, προκειμένου να σταματήσει ένα Εξωγήινο Πρόγραμμα γενετικής αναπαραγωγής, χρησιμοποιώντας ως πειραματόζωα, χιλιάδες νέων Γήινων γυναικών. Συνθήκη που υπογράφηκε το 1947 από τον Πρόεδρο Harry Truman) Είναι βέβαιο πως μια ερπετοειδής φυλή ζει στο εσωτερικό αυτού του πλανήτη, και το μόνο ερώτημα είναι αν είναι γηγενής ή αν προέρχεται από άλλου. Και πάλι η αλήθεια είναι ένα μείγμα και των δυο.
    Είναι δύσκολο έως αδύνατον να κατανοήσει κανείς τη χειραγώγηση του ανθρώπινου κοπαδιού από μια μη-ανθρώπινη φυλή, αν πρώτα δεν κατανοήσει την πολυδιάστατη φύση της ζωής και του σύμπαντος. Όπως επιβεβαιώνουν πια πολλοί ανοιχτόμυαλοι επιστήμονες, η Δημιουργία αποτελείται από έναν άπειρο αριθμό συχνοτήτων ή διαστάσεων ζωής οι οποίες μοιράζονται τον ίδιο χώρο, όπως ακριβώς οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες. Αυτή τη στιγμή είστε συντονισμένοι στον τρισδιάστατο κόσμο, ή τρίτη διάσταση και αυτόν βλέπετε ως πραγματικότητα.
    Με άλλα λόγια, είστε συντονισμένοι σε έναν συγκεκριμένο σταθμό. Όμως, όπως συμβαίνει στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση, όλοι οι άλλοι σταθμοί εκπέμπουν ταυτόχρονα και αν μετακινήσετε τη βελόνα του ραδιοφώνου ή αλλάξετε κανάλι στην τηλεόραση, μπορείτε να συνδεθείτε και μαζί τους. Όταν το κάνετε, ο σταθμός ή το κανάλι στο οποίο είσαστε συντονισμένοι προηγουμένως δεν εξαφανίζεται. Συνεχίζει να εκπέμπει, αλλά εσείς δεν το ακούτε ή δεν το βλέπετε πια, επειδή πάψατε να βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος.
    Αυτό συμβαίνει και με την ανθρώπινη συνείδηση. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να συντονίσουν τη συνείδησή τους σε άλλα μήκη κύματος και να συνδεθούν με πληροφορίες ή συνειδήσεις που λειτουργούν σε εκείνη τη συχνότητα. Αυτό αποκαλείται «παραψυχική ικανότητα» αλλά είναι απλώς η ικανότητα να αλλάζεις σταθμό. Αυτό ο Δον Χουάν αποκαλεί «σημείο συναρμογής» και οι πολεμιστές με την άψογη συμπεριφορά τους μπορούν να το κινούν και να το σταθεροποιούν κατά βούληση.
    Από έναν τέτοιο διαφορετικό σταθμό ή διάσταση ελέγχει την ανθρώπινη φάρμα η Φυλή του Ερπετού,κατέχοντας κι ελέγχοντας ορισμένες οικογένειες σε αυτόν τον σταθμό. Ο σταθμός από τον οποίο ενεργούν οι ερπετοειδείς είναι το κατώτερο επίπεδο της τέταρτης διάστασης, το πλησιέστερο στον φυσικό κόσμο.
    Είναι η γνωστή διάσταση ως κατώτερη αστρική, ο θρυλικός κόσμος των δαιμόνων και των κακόβουλων οντοτήτων που φτάνουν πολλά δις χρόνια πίσω στην αρχαιότητα. Από εκεί επικαλούνται σήμερα οι μαύροι μάγοι, δαιμονικές οντότητες με τις τελετουργίες μαύρης μαγείας. Στην πραγματικότητα καλούν τους ερπετοειδείς της κατώτερης τέταρτης διάστασης. Μερικοί ερευνητές υποστηρίζουν, αρκετά πειστικά, πως οι άυλοι ερπετοειδείς μπόρεσαν να περάσουν στη διάστασή μας μέσα από τρύπες ή πύλες του χωροχρόνου που δημιούργησαν οι πυρηνικές δοκιμές και εκρήξεις οι οποίες ξεκίνησαν στις ερήμους του Νέου Μεξικού στις αρχές της δεκαετίας του 1940.
    Τέτοιες τρύπες άρχισαν να δημιουργούνται εδώ και πολύ καιρό, πριν από τον κατακλυσμό, όταν ο κόσμος βρισκόταν σε ένα τεχνολογικό επίπεδο ακόμα πιο εξελιγμένο από το σημερινό. Αλλά είναι γεγονός πως η ραδιενέργεια είναι η δική τους αγαπημένη ενέργεια. Είναι η ενέργεια που θα τους φέρει σε επαφή με τους δικούς τους Θεούς. Ξέρεις ποιοί είναι αυτοί;
    Στον Αστερισμό του Όφι
    Η γενετική σπορά των ερπετοειδών επενεργεί σε ολόκληρο το σύμπαν και πιθανόν δεν είναι όλοι τους κακόβουλοι. Όπως συμβαίνει και με την ανθρωπότητα, εμπεριέχουν όλο το φάσμα των συμπεριφορών, από την ελευθερία ως τον απόλυτο έλεγχο. Αρέσκονται να καταναλώνουν ανθρώπινο αίμα και ταυτίζονται με τους αιμοδιψείς δαίμονες των θρύλων. Οι ιστορίες βρικολάκων είναι συμβολικές· μάλιστα το Χόλυγουντ και η λογοτεχνία, πολύ όψιμα, αποφάσισε να τους κάνει αγαπησιάρικους κι ερωτεύσιμους!!! κι όταν σας λέω … άντε και ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΙ γίνομαι κακός!
    Και ποιο είναι το όνομα του πιο διάσημου βρικόλακα; Κόμης Δράκουλας. Ο όρος «κόμης» συμβολίζει τις αριστοκρατικές διασταυρώσεις ερπετοειδών-ανθρώπων, τις οποίες οι ερπετοειδείς ελέγχουν από τη χαμηλότερη τέταρτη διάσταση και η λέξη «Δράκουλας» παραπέμπει προφανώς και στον αστερισμό του Δράκοντα ή Οφι.
    Οι περισσότεροι αρχαίοι συγγραφείς και αστρονόμοι του ελληνορωμαϊκού κόσμου τον αποκαλούσαν Δράκοντα, αλλά οι Ίππαρχος και Ερατοσθένης τον αποκαλούσαν Οφιν και ταιριάζει με τον Λατινικό τον άλλο ουράνιο Οφι ως Anguis, Coluber, Python και Serpens. Παριστανόταν κουλουριασμένος στο κέντρο της ασπίδας του Ηρακλέους και κατά τη μυθολογία ήταν το μεγάλο φίδι που ανήρπασε η Αθηνά από τους Γίγαντες κατά τη Γιγαντομαχία και το εκσφενδόνισε στα ουράνια (από όπου το Sidus Minervae et Bacchi) ή το τέρας που φόνευσε ο Κάδμος και έσπειρε τα δόντια του από τα οποία φύτρωσε στρατός οπλισμένων ανδρών.
    Χωρίς σύνδεση με τον αρχαίο χαρακτήρα, ο Ιούλιος Σίλερ φαντάσθηκε ότι οι αστέρες του Δράκοντα παρίσταναν τα υπό του Ηρώδου δολοφονηθέντα Άγια Βρέφη της Βηθλεέμ (ό,τι να ‘ναι) ενώ άλλοι θεωρούσαν τον αρχαίο αστερισμό ως τον «Οφιν τον αρχαίον» που παραπλάνησε την Εύα στον Παράδεισο. Ο Καίσιος σκέφθηκε τον μεγάλο δράκοντα που λάτρευαν οι Βαβυλώνιοι ως Θεό Βηλ ή Βάαλ. Ο Σουηδός φυσιοδίφης Olaus Rudbeck υπεστήριξε περί το 1700 ότι οι πρώτοι Σουηδοί θεωρούσαν τον αστερισμό Δράκοντα ως σύμβολο για τη Βαλτική Θάλασσα.
    Ο Delitzsch έγραψε ότι οι Εβραίοι θεωρούσαν τον αστερισμό ως ενός δράκου ή κάποιου θαλάσσιου τέρατος, στην εβραϊκή λέξη Tannim και την αραμαϊκή Tannin. Σχετικώς με τη μεταβολή της θέσεως του Δράκοντα ως προς τον ουράνιο πόλο, ο Proctor έγραψε στο έργο του «Μύθοι και Θαυμάσια της Αστρονομίας» – «Με κάποια φαντασία μπορεί καποιος να αναγνωρίσει τη βαθμιαία μετατόπιση του Δράκοντα από την πανάρχαια τιμητική του θέση, σε ορισμένες παραδόσεις της πτώσεως του μεγάλου δράκοντος, του οποίου η ουρά «σύρει το τρίτον των αστέρων του ουρανού» (Αποκάλυψη ιβ΄4)
    Στην Περσία, ο Δράκων ήταν το Azhdeha ή Hashteher, το ανθρωποφάγο ερπετό, ενώ οι Ινδοί, αποκαλούσαν τον αστερισμό Shi-shu-mara ή Sim-shu-mara (αλλιγάτορα ή γουρουνόψαρο), όπως και τον Δελφίνα. Ορισμένοι μελετητές ταυτίζουν τον Δράκοντα με τον δράκο Tiamat, την προσωποποίηση του Αρχέγονου Χάους στην Βαβυλωνιακή μυθολογία που ηττήθηκε από τον ηλιακό Θεό Ιζντουμπάρ (τον Θεό Διόνυσο) του οποίου το πόδι τον πατάει. Αντιθέτως, κατά τον Rawlinson ήταν ο Hoa ή Kim-mut, ο τρίτος Θεός της ασσυριακής τριάδας.
    Ως μορφή στους Χαλδαίους, ο Δράκων έφερε και φτερούγες, από τις οποίες ο Θαλής ο Μιλήσιος σχημάτισε τη Μικρά Αρκτο, οπότε εξαφανίστηκαν στις νεότερες αναπαραστάσεις. Γενικώς, οι Χαλδαίοι είχαν ένα Δράκοντα μεγαλύτερου μήκους, που τύλιγε και τις δύο άρκτους στις κουλούρες του, πράγμα που επεβίωσε σε χειρόγραφα και βιβλία μέχρι τον 17ο αιώνα μ.κ.ε. υπό τον συνδυαστικό τίτλο Arctoe et Draco.
    Ονομασίες του Δράκοντα στα λατινικά είναι επίσης οι Monstrum Mirabile, Monstrum Audax ή απλώς Monstrum (Γερμανικός), ο Maximus Anguis του Βιργιλίου και ο Custos Hesperidum, δηλαδή ο φύλακας των χρυσών μήλων των Εσπερίδων. Οι αστέρες του Δράκοντα, είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους αρχαίους Αιγυπτίους, όπως και όλοι οι περιπολικοί αστέρες και αστερισμοί, αλλά τους απέδιδαν άλλες μορφές: μερικοί αποτελούσαν τμήμα του Ιπποπόταμου ή της παραλλαγής του Κροκοδείλου και έτσι απεικονίζονταν στο Ντεντέρα και στις Θήβες της Αιγύπτου.
    Το ιερογλυφικό σύμβολο για τον Ιπποπόταμο σήμαινε τα ουράνια γενικώς, ενώ ο αστερισμός ήταν σύμβολο της Ισιδος-Αθώρ ή Αθύρ, της αιγυπτιακής Αφροδίτης. Κατά τον Λόκυερ ο μύθος του Ωρου, που αναφέρεται στους Hor-she-shu ένα λαό αρχαιότερο από τους αρχαίους Αιγυπτίους, συνδέεται χωρίς αμφιβολία με αστέρες του Δράκοντος, παρότι αργότερα αυτός ο μύθος μεταφέρθηκε στον Μηρό, τη δική μας Μεγάλη Αρκτο.
    Το συνηθισμένο όνομα στους Αραβες ήταν το Al Tinnin και το Al Thuban, απλές μεταφράσεις δηλαδή του Πτολεμαϊκού «Δράκων». Στην ουράνια σφαίρα των Βοργιών ο όρος Alghavil Altannin (= ο Δηλητηριώδης Δράκων) που εμφανίζεται πάνω από τους αστέρες β και γ Δράκοντος θεωρήθηκε από τον Assemani ότι αναφέρεται σε όλο τον αστερισμό καθώς παραδοσιακά οι αρχαίοι αστρολόγοι πίστευαν ότι όταν ένας κομήτης περνούσε από τον Δράκοντα σκορπούσε δηλητήριο πάνω από τον κόσμο. Οι αραβικές ονομασίες πέρασαν και στο παλαιό τουρκικό Etanin και στις παραλλαγές Aben, Taben, Etabin, Abeen και Taeben (Ριτσιόλι), Daban, Alanin και Attanino. Δευτερευόντως, οι `Αραβες αποκαλούσαν τον Δράκοντα με το επίθετο Al Shuja (το φίδι, από κοινού με την Ύδρα), ενώ για τον αστερισμό Οφι είχαν το όνομα Al Hayyah.
    Ορισμένοι αστέρες του Δράκοντα ήταν γνωστοί στην Κίνα ως Yuen Wei, μέσα από τους οποίους αναφέρεται ότι πέρασε ένας μέγας κομήτης το έτος 1337 μ.κ.ε. Βέβαια το ίδιο το όν ήταν το επίσημο έμβλημα της χώρας «Η χρονιά του Δράκου» αλλά το Κινέζικο ζώδιο Δράκος βρισκόταν κάπου στον δικό μας Ζυγό. Κατά τον Βρετανό ιεραπόστολο Joseph Edkins ο σημερινός αστρονομικός Δράκων αντιστοιχεί στο Tsi Kung, το «Ανάκτορο Του Ουράνιου Αυτοκράτορα», «το οποίο ορίζεται από 15 αστέρες του Δράκοντος που διαμορφώνουν ένα ωοειδές σχήμα περί τον Πολικό Αστέρα. Από αυτούς, οι αστέρες ξ, ο, σ και s Δράκοντος ονομάζονται Tai yi, απέχουν περί τις 10 μοίρες από την ουρά της Αρκτου και 22 από τον σημερινό Βόρειο Ουράνιο Πόλο και όριζαν οι ίδιοι τον Πόλο αυτό κατά την εποχή των απαρχών της κινεζικής Αστρονομίας» Ετσι, πάντα μέσα στα βασιλικά παλάτια κυριαρχούν οι Δράκοι, τα Ερπετοειδή.
    Μη Τηλεπαθητικές Δυσλειτουργικές Μαϊμούδες της Εδέμ
    Αναφορές από το Πουέρτο Ρίκο, το Μεξικό, τη Φλόριντα και τον Βορειοδυτικό Ειρηνικό σχετικά με τα τερατώδη Τσουπακάμπρα, τα οποία ρουφούν αίμα, ταιριάζουν με την περιγραφή των Επικυρίαρχων Ερπετοειδών. Το όνομά τους σημαίνει «κατσικοβυζάχτης» επειδή ρουφούν το αίμα κατοικίδιων ζώων όπως οι κατσίκες. Οι ερπετοειδείς έχουν κλείσει σαν τανάλια γύρω από την ανθρώπινη φυλή, μας αποκαλούν κοροϊδευτικά «μη τηλεπαθητικές δυσλειτουργικές μαϊμούδες της Εδέμ».
    Οι υλικές τους εκφάνσεις κατοικούν κάτω από το έδαφος και συνεργάζονται στις υπόγειες βάσεις τους με ανθρώπους και υβρίδια ανθρώπων-ερπετών, επιστήμονες και στρατιωτικούς ηγέτες. Βγαίνουν στην επιφάνεια και κάνουν απαγωγές. Όμως τον έλεγχο τον ασκούν κυρίως μέσω της απόλυτης τηλεπαθητικής κυριαρχίας πάνω σε σώματα ανθρώπινων ζώων. Το πρόγραμμα διασταύρωσης μέσω σαρκικής επαφής αλλά και δοκιμαστικών σωλήνων περιγράφεται στις Σουμερικές Δέλτους και στην Παλαιά Διαθήκη «οι Γιοι του Θεού συνευρέθηκαν με τις γυναίκες των ανθρώπων». Αυτά τα υβρίδια ερπετών και ανθρώπων μεταφέρουν τον ερπετοειδή γενετικό κώδικακαι έτσι μπορούν πολύ πιο εύκολα να ελεγχθούν από ερπετοειδή της κατώτερης τέταρτης διάστασης.
    Τα υβρίδια αυτά έγιναν οι κατοπινές βασιλικές οικογένειες και η αριστοκρατία της Ευρώπης, ενώ, χάρη στην αυτοκρατορία της Μεγάλης Βρετανίας, εξαπλώθηκαν και σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτές οι οικογένειες έχουν αναλάβει θέσεις πολιτικής, στρατιωτικής, δημοσιογραφικής, τραπεζικής και επιχειρηματικής εξουσίας κι έτσι τα πόστα εξουσίας ελέγχονται από ερπετοειδείς της κατώτερης αστρικής διάστασης με ανθρώπινη μορφή ή από ανθρώπους-μαριονέτες των ίδιων πλασμάτων. Χρησιμοποιούν όντα από κάθε φυλή, αλλά κυρίως από την λευκή.
    Όπως είναι ευρέως αποδεκτό, υπάρχει μια περιοχή του ανθρώπινου εγκεφάλου η οποία σήμερα είναι γνωστή ως εγκέφαλος του ερπετού. Είναι το αρχικό κομμάτι του εγκεφάλου, ενώ όλα τα υπόλοιπα τμήματά του είναι επιπρόσθετα. Σύμφωνα με τον νευροανατόμο Πολ Μακλίν, αυτή η αρχαία περιοχή του εγκεφάλου ελέγχεται από ένα άλλο προϊστορικό τμήμα το οποίο ορισμένοι συνάδελφοί του αποκαλούν Σύμπλεγμα R.22 από την αγγλική λέξη reptile που σημαίνει ερπετό.
    Ο Μακλίν λέει πως αυτό το Σύμπλεγμα R παίζει σημαντικό ρόλο στην «επιθετική συμπεριφορά, την αίσθηση του προσωπικού χώρου, την τελετουργία και την εγκαθίδρυση της κοινωνικής ιεραρχίας». Η ιεραρχεία είναι δικό τους χαρακτηριστικό κι όπως γνωρίζουμε κάθε σύστημα είναι ιεραρχικό ή πυραμιδοειδές, με την ανθρωπόμαζα στην βάση και την ελίτ στην κορυφή. Αυτά ακριβώς τα πρότυπα συμπεριφοράς επιδεικνύουν κι επιβάλλουν ως «φυσιολογικά» οι ερπετοειδείς και τα υβρίδιά τους.
    Ο αστρονόμος Καρλ Σάγκαν ήξερε πολύ περισσότερα απ’ όσα είχε δημοσιεύσει και μάλιστα είχε αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της σταδιοδρομίας του στο να παρασύρει τους πάντες μακριά από την αλήθεια, άλλωστε τα κελεύσματα από τα Λαγούμια που σερνόταν ήταν αδυσώπητα σκληρά. Ωστόσο, κάποιες φορές του ξέφευγαν ορισμένα από όσα γνώριζε, όπως όταν έλεγε πως «Δεν ωφελεί σε τίποτα να αγνοούμε το ερπετοειδές στοιχείο της ανθρώπινης φύσης, ειδικά στην τελετουργική και ιεραρχική μας συμπεριφορά. Αντίθετα, το μοντέλο αυτό μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα το ανθρώπινο είδος».
    Στο βιβλίο του “Οι Δράκοι της Εδέμ” προσθέτει ακόμα πώς χρησιμοποιούμε όρους σχετικούς με ερπετά για να χαρακτηρίσουμε την αρνητική – ψυχρή πλευρά της ανθρώπινης συμπεριφοράς, όπως, όταν αποκαλούμε κάποιον ψυχρό δολοφόνο. Τα ερπετά είναι ψυχρόαιμα κι αρέσκονται να ξαπλώνουν στον ήλιο … ούπς· ποιός σας εμφύτευσε την “ηλιοθεραπεία” βλακάκια!!!
    Ο Σάγκαν που το όνομά του, αν διαβαστεί ανάποδα δίνει το όνομα των Νάγκας, των ερπετόμορφων θεοτήτων των Ινδών, προφανώς γνώριζε πολλά, αλλά του απαγόρεψαν να τα αποκαλύψει.
    Καθώς το ανθρώπινο έμβρυο μεταμορφώνεται σε βρέφος, περνά από πολλά στάδια τα οποία συνδέονται με τα εξελικτικά στάδια της σημερινής μας μορφής. Σ’ αυτά περιλαμβάνονται σχέσεις με τα μη-πρωτευοντα θηλαστικά, τα ερπετά και τα ψάρια. Υπάρχει ένα στάδιο, για παράδειγμα, κατά το οποίο το έμβρυο εξελίσσει βράγχια. Το ανθρώπινο έμβρυο μοιάζει πολύ με εκείνα των πουλιών, των προβάτων ή των χοίρων μέχρι την όγδοη εβδομάδα της κύησης, οπότε και ακολουθεί τη δική του εξελικτική πορεία. Κάποιες σπάνιες φορές, οι γενετικές εντολές δεν καταφέρνουν να θυμηθούν το τελευταίο σενάριο κι έτσι μερικά μωρά γεννιούνται με ουρές. Ονομάζονται ουραίες απολήξεις και δημιουργουνται στην κάτω οσφυϊκή χώρα. Οι περισσότερες αφαιρούνται επιτόπου από τους γιατρούς, αλλά σε φτωχότερες χώρες που δεν υπάρχει ιατρική περίθαλψη, υπάρχουν άνθρωποι που ζουν την ζωή τους, με ουρά.
    Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω και είναι περισσότερο περίεργη από τη φαντασία. Το δικαίωμα για τη δημοσιοποίηση της αλήθειας ανήκει πάντα στους νικητές, ενώ μετά από λίγο καιρό ενδέχεται η αλήθεια να γεννηθεί μέσα σου, αν αλλάξεις συχνότητα. Εσύ προσέχεις ανά διαστήματα και παρατηρείς αν η αλήθεια έχει αλλάξει, αλλά ποτέ δεν αλλάζει. Μερικές φορές τυχαίνει να δεις κάποια αλήθεια που διδάχθηκες, να προβάλλεται στην τηλεόραση ή στην εφημερίδα και με κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεσαι ότι εσύ και πολλοί περισσότεροι έχετε την ίδια άποψη. Λοιπόν, αυτό δεν είναι πραγματικό, είναι απλώς προγραμματισμός, έλεγχος κι εμφυτεύσεις. Οτιδήποτε πιστεύει ως αλήθεια ο όχλος είναι εμφυτεύσεις, meme και πρόγραμμα ελέγχου.
    Ποτέ δεν θα γίνει γνωστή η Μυστική Πραγματικότητα αυτών των κρυμμένων ειδών που βρίσκονται ανάμεσά μας και θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους κι εμάς σαν το κοπάδι τους. Το έργο μας εδώ στο terrapapers.com ξεκινάει πρώτα μιλώντας για την Αληθινή Ιστορία της Ανθρωπότητας (TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη) με μία περισσότερο ρεαλιστική και ΛΟΓΙΚΗ προσέγγιση σχετικά με την προέλευση του ανθρωπίνου γένους. Αυτός ο κόσμος είναι θανάσιμος για τους ανθρώπους, γεγονός που δεν δικαιολογείται μεν, αλλά είναι η πραγματικότητα.
    Το κατεστημένο των Ερπετοειδών έχει σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά ώστε να συγκαλύπτει την ανωτερότητά τους πίσω από ένα πέπλο πολιτιστικών αναφορών και συμβολισμών, στην μουσική, στην τέχνη, στην μυθολογία, στην ιστορία, στην λογοτεχνία, στον κινηματογράφο κλπ. Χρησιμοποιεί λέξεις-κωδικούς κάθε φορά που θέλει να κάνει αναφορά στην καταγωγή και στον πρωταρχικό ερμαφρόδιτο Αδάμ και την δημιουργία την πρώτης γαλαζοαίματης ένωσης, όπως κρίνα, όστρακα, φίδια, ερπετά, αστέρια, φως, θεούς, αγγέλους, διαβόλους … και τριβόλους.
    Αν στην δυτική τεχνοτροπία της χαβούζας των θρησκειών χρειάζεται αυξημένη προσοχή για να διακρίνει κανείς το σχήμα του ερπετού, ενώ μας τυφλώνει η γυαλάδα του χρυσού, (ένα απολύτως άχρηστο μέταλλο) στην Ανατολική πλευρά τα πράγματα είναι ξεκούραστα και άπλα. Όσο πλησιάζει κανείς προς την ασιατική μήτρα που ξέρασε όλα τα βδελύγματα του ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΟΎΣ γαλαξία, νιώθει να τυφλώνεται από την καθολική χρήση του κίτρινου – χρυσού ενώ το αγαπημένο μοτίβο είναι τι άλλο από φίδια και δράκους σε όλες τις δυνατές πόζες και συμπλέγματα.
    Αβρααμισμός (χριστιανισμός, ιουδαισμός, ισλαμισμός) Βουδισμός Ινδουισμός, χρυσός και φίδια είναι ταυτόσημα.Τα ερπετά του Βισνού δήθεν συμβολίζουν την ετοιμότητα μέσα στον διαλογισμό λένε πολύ βολικά … και γιατί να μην συμβολίζει την ετοιμότητα μέσα στον διαλογισμό μία τίγρης π.χ. που είναι και μεγαλοπρεπής και κυνηγός; Απίδια μάντολες με περιτύλιγμα φύλλα ροζ ορχιδέας. Περάστε για ένα δαγκωματάκι … ο (Σ)όφις της γειτονιάς σας!!
    Paolo VI Audience Hall Pericle Fazzini 1
    ΣΑΓΚΑΝ = ΝΑΓΚΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΚΙ Η ΓΝΩΣΗ
    Ο Καρλ Σαγκάν, αστρονόμος, αστροβιολόγος, φιλόσοφος της κοσμικής αντίληψης, ανατόμος της ανθρώπινης συμπεριφοράς, πολιτικός ακτιβιστής, μύστης του αγνώστου, διδάσκαλος και εκλαϊκευτής της επιστήμης, πλανητολόγος ερευνητής, πολεμιστής ενάντια στον άγνοια, την αμάθεια, τους δογματισμούς, εχθρός των κυνικών, πολεμοχαρών «γερακιών» της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής, δεν ήταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Βοήθησε στην ανάπτυξη του προγράμματος SETI (Έρευνα για την Εξωγήινη Νοημοσύνη). Ήταν από τους λίγους ανθρώπους που, συμμετέχοντας σαν ερευνητής σε μη επανδρωμένες αποστολές, αντίκρισε την επιφάνεια του Άρη, το σύστημα του Δία, την ατμόσφαιρα της Αφροδίτης, τα δακτυλίδια του Κρόνου, κυκλώνες, ηφαιστειακές εκρήξεις και παγόβουνα σε άλλους κόσμους. Συνέθεσε τα μόρια της ζωής αναπαριστώντας το περιβάλλον της προϊστορικής Γης μέσα σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα και στη συνέχεια εντόπισε τα ίδια αυτά μόρια σε κομήτες, πλανήτες και νεφελώματα. Ήταν συμπαραγωγός και παρουσιαστής του επιτυχημένου ντοκιμαντέρ (Cosmos) στην ιστορία της τηλεόρασης.
    «Δεν μπορείς να πείσεις έναν πιστό για τίποτε. Επειδή η πίστη του δεν βασίζεται σε αποδείξεις, αλλά σε μια βαθιά ριζωμένη ανάγκη για να πιστέψει»
    «Κάπου, κάτι απίστευτο περιμένει να γίνει γνωστό»
    «Εντελώς ασυνήθιστοι ισχυρισμοί απαιτούν εντελώς ασυνήθιστες αποδείξεις»
    «Η εξαφάνιση του είδους είναι ο κανόνας. Η επιβίωση είναι η εξαίρεση»
    «Η πρόβλεψη που μπορώ να κάνω με τη μεγαλύτερη βεβαιότητα είναι ότι οι πιο εντυπωσιακές ανακαλύψεις θα είναι αυτές τις οποίες σήμερα δεν είμαστε αρκετά σοφοί για να τις προβλέψουμε»
    «Αν είμαστε μόνοι στο σύμπαν, τότε σίγουρα πρόκειται για τεράστια σπατάλη χώρου»
    «Το γενικό πρόβλημα με τη Θεολογία της Δύσης είναι ότι ο Θεός παριστάνεται υπερβολικά μικρός. Είναι ο θεός ενός μικροσκοπικού κόσμου και όχι ο θεός ενός γαλαξία, πόσο μάλλον ενός σύμπαντος.»
    «Αν θες να φτιάξεις μια μηλόπιτα εκ του μηδενός, πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις το Σύμπαν»
    Ο Καρλ Σαγκάν καλεί (ποιούς άραγε) να αναλογιστούμε τις πιθανότητες που προκύπτουν από την ύπαρξη δισεκατομμυρίων αστεριών στο Διάστημα και δισεκατομμυρίων νευρωνικών συνάψεων στον εγκέφαλό μας. Ο Καρλ Σαγκάν ήταν από τους πιο διάσημους και ευφραδείς απίστους· ένας απόστολος του κοσμικού, επικριτής των πυρηνικών εξοπλισμών και υπερασπιστής του χρέους της επιστήμης να ερευνά και να ρωτάει με άπειρους περιορισμούς, περιλαμβανομένων και των θρησκευτικών δογμάτων. Ο Καρλ Σαγκάν πέθανε τον Δεκέμβριο του 1996. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του η δημόσια συζήτηση για τα αγαπημένα του θέματα -η μοίρα του πλανήτη, η ομορφιά και το μυστήριο του κόσμου- δεν εξελίχθηκε πολύ καλά. Η διδασκαλία της θεωρίας της εξέλιξης των ειδών στα δημόσια σχολεία προσκρούει σε ισχυρές αντιδράσεις φανατικών· η ΝΑΣΑ αποπειράθηκε να θέσει εκτός λειτουργίας το διαστημικό τηλεσκόπιο Χαμπλ και να λογοκρίνει τους επιστήμονές της όσον αφορά την κλιματική αλλαγή· και ρίξανε αεροσκάφη στους δίδυμους πύργους, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε πόλεμο στη Μέση Ανατολή κι αυστηρότατο έλεγχο.
    Ο Σαγκάν αναρωτιέται σε κάποιο σημείο «γιατί στις Γραφές ο Θεός δεν αποκαλύπτει κανένα στοιχείο που να φανερώνει ευρύτερη γνώση του ευρύτερου Σύμπαντος που Αυτός ή Αυτή ή Αυτό ή όποια τέλος πάντων είναι η κατάλληλη αντωνυμία, υποτίθεται ότι δημιούργησε. Γιατί η μία από τις δέκα εντολές, για παράδειγμα, να μην είναι: ου υπερβείς την ταχύτητα του φωτός; Γιατί να μην είχαν χαραχτεί οι δέκα εντολές στο φεγγάρι ώστε να μην τις ανακαλύπταμε παρά μόνο τον 20ό αιώνα; Αν βρισκόταν μια τέτοια επιγραφή, οι άνθρωποι θα αναρωτιούνταν πώς βρέθηκε εκεί και τότε θα ακολουθούσαν πολλές υποθέσεις, οι περισσότερες από τις οποίες θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσες. Αν ποτέ φτάσουμε στο σημείο που να κατανοούμε, ποιοι είμαστε και από πού προήλθαμε, τότε θα έχουμε αποτύχει. Η αναζήτηση για το ποιοι είμαστε δεν πρέπει να μας οδηγήσει στην αυταρέσκεια ή την υπεροψία. Συμβαδίζει με την πρόθεση να δεχτούμε το Σύμπαν όπως πράγματι είναι, όχι να του αποδώσουμε τις συναισθηματικές μας προδιαθέσεις, αλλά με θάρρος να αποδεχτούμε όσα ανακαλύπτουμε».
    Με Θ Α Ρ Ρ Ο Σ και το Θ Α Ρ Ρ Ο Σ απαιτεί Δ Υ Ν Α Μ Η.-
    Paolo VI Audience Hall (30)
    ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ & ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΗ: Η Μυστική Ικανότητα
    Το Ανθρώπινο Είδος δεν έχει απλά να αντιμετωπίσει μία απίστευτη Συνομωσία των Μυστικών Εταιρειών, αλλά πρέπει να βρεθεί αντιμέτωπο με μία εξαιρετικά ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, την ΤΗΛΕΠΑΘΕΙΑ. Δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από δυσλειτουργικά, χοντροκέφαλα, μη-τηλεπαθητικά αντίγραφα που κλωνοποιούνται ημιτελώς εδώ και χιλιετίες για να κάνουν τις χαμαλοδουλειές. Το Ανθρώπινο Είδος είναι μία φάρμα χοίρων–δισεκατομμυρίων απροσάρμοστων γενετικά ατόμων.
    Είμαστε η φάρμα των Ερπετοειδών, αυτό που αποκαλούν “εξαίρετο κοπάδι” κι ανάμεσα μας κυκλοφορούν οι ξενιστές εξωγήινοι Άρειοι να αποτελούν το 6-12% του πληθυσμού. Και τα δύο αυτά είδη είναι οι Επικυρίαρχοί μας των οποίων το γενετικό υλικό είναι πλήρως αναπτυγμένο και έχουν τέλειες τηλεπαθητικές ικανότητες. Δίπλα τους ένας κοινός θνητός δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν τυφλό άνθρωπο χωρίς σκύλο, που τον εκτρέφουν για πρώτη ύλη, αίμα, ζωτική δύναμη και ιδέες …για όσους μπορούν να δουν την σκέψη και τον νου του κοπαδιού τους.
    Μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή είναι η δογματικά φανατική προσκόλληση των Ερπετοειδών και των Ιλλουνινάτι με την ενέργεια που ονομάζεται κουνταλίνη (kundalini) μία ενέργεια που ο καθημερινός άνθρωπος δεν μπορεί να δει και να χρησιμοποιήσει. Αυτή η ενέργεια οδηγεί κατευθείαν στην ψυχή και «το άνοιγμα της πύλης» είναι συνώνυμο με την ερπετοειδή/ταντρική μαγική τελετή του οφθαλμού του Ώρου. Η τελετή αυτή αφορά στην αναγέννηση της εποχής του Ωρου και της κυριαρχίας πάνω στο ανθρώπινο είδος.
    Το «άνοιγμα της πύλης» επιτρέπει στους ερπετοειδείς να γίνουν παρασιτικοί ξενιστές. Παλαιότερα είχα την εντύπωση ότι τρόπος συμπεριφοράς των ναζί, των σταλινικών, των μαοϊστών, των Βέλγων, των Ισπανών, ήταν αποτροπιαστικός λόγω της αποκλίνουσας σεξουαλικής τους συμπεριφοράς, αλλά μετά κατάλαβα ότι αυτές οι φρικώδεις πρακτικές δεν ήταν αποκλίνουσες, ήταν ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ και ΨΥΧΡΕΣ γι’ αυτό το μη-ανθρώπινο Είδος. Η ανώτερη κοινωνική τάξη είναι Ερπετοειδείς και για αυτούς η ομοφυλοφιλία είναι απαραίτητη για την αναπαραγωγή εκείνων των κέντρων που υπάρχουν στο γαλαζοαίματο, τηλεπαθητικό τους ψυχικό έλεγχο του DNA. Αυτό επίσης έχει σχέση με το γεγονός ότι η ανθρώπινη σπονδυλική στήλη από τη μία άκρη της μέχρι την άλλη είναι ένα κύτταρο υψηλής ενέργειας που ρέει το ανοδικό και καθοδικό ρεύμα ενέργειας, υφηλότατης διατροφικής αξίας για τα αλλότρια DNA.
    TERRA PAPERS Η Αλήθεια Είναι Ολοφάνερη
    > Αναρίθμητοι πόλεμοι κατά τη διάρκεια δισεκατομμυρίων ετών είχαν διδάξει τις SSS Βασίλισσες ένα σημαντικό μάθημα: …ο εχθρός ή ο ανυπάκουος υπήκοος δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό αν εκτελεστεί (αν είναι νεκρός). Αλλά αν ο εγκέφαλος επανα-προγραμματιστεί, κάθε αντίσταση θα εξαλειφτεί και έτσι ένα ικανό σώμα μπορεί να προστεθεί στο εργατικό δυναμικό. Ο έλεγχος της σκέψης ήταν η Επιστήμη που επέλεξαν οι SSS.
    Η Ανθρώπινη Φάρμα δεν πρέπει να ξυπνήσει.
    Κανείς δεν θέλει τη «Φάρμα» καταστραμμένη κι εφόσον υπάρχει ενδεχόμενο τα υπό επιτήρηση Θηρία (τα ανθρώπινα ζώα) να βρεθούν στην μέση επικείμενων πολέμων στο ηλιακό σύστημα κάτι που ενδεχομένως θα οδηγούσε και στην καταστροφή της Φάρμας, το Θηρίο πρέπει να βρίσκεται υπό έλεγχο. Η εμφύτευση συσκευής για τον έλεγχο της σκέψης θα ήταν το ιδανικό, αλλά δεν είναι δυστυχώς, καθόλου πρακτικό. Αφού η εμφύτευση συσκευής ελέγχου στον εγκέφαλο δεν είναι εφικτή, τότε υπάρχει μία πραγματοποιήσιμη λύση: μπορεί να τοποθετηθεί μία εξωτερική συσκευή σε μικρή απόσταση από τον εγκέφαλο. Αλλά πώς θα προσαρμοστεί το Θηρίο και θα συμφωνήσει να την μεταφέρει μαζί του τη συσκευή … με τη θέλησή του; Το Θηρίο πρέπει να εξαπατηθεί.
    Ο ανθρώπινος εγκέφαλος λειτουργεί βάσει ηλεκτρονικών συχνοτήτων οι οποίες είναι οι ίδιες με αυτές που εκπέμπει μία και μοναδική συσκευή στη λιανική αγορά σήμερα, το κινητό τηλέφωνο. Κάτι που έχει γίνει ήδη! Νέες ηλεκτρονικές συσκευές σαν μία νέα μορφή μονάδας ελέγχου θα αυξηθούν σε αριθμό και σε ποικιλία. Κασέτες, CD players με ακουστικά, εξοπλισμός για εικονική πραγματικότητα, lap-top υπολογιστές, βομβητές τσέπης και ένα σύνολο νέων συσκευών θα κρατούν τον Άνθρωπο πίσω από την «κουρτίνα» μουδιάζοντάς τον και ελέγχοντάς τον ηλεκτρονικά.
    Τα ναρκωτικά με τη μορφή του φαρμάκου, ψυχοτρόπων ουσιών, μανιταριών, χαπιών διαίτης και διατήρησης βάρους, αναλγητικών, βοηθημάτων για τον ύπνο ή αντίστοιχα για την αποτροπή του ύπνου όλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του Θηρίου. Ναρκωτικά ψυχαγωγίας όπως το τσιγάρο, το αλκοόλ, ο καφές και οι ναρκωτικές ουσίες είναι ένα άλλο κομμάτι των προγραμμάτων ελέγχουν που δημιουργήθηκαν για να κρατούν το Θηρίο πειθήνιο.
    Για να μην έχει το Θηρίο κανένα κίνητρο να πάρει θέση εναντίον των αντιμαχομένων στρατοπέδων και να πολεμήσει για τον εαυτό του εφαρμόζεται η μεταβολή συμπεριφοράς που προϋποθέτει ότι κανένα Θηρίο δεν θα επιτραπεί να έχει τη θέση του «Ήρωα». Για αυτό το λόγο μόνο εκείνοι που είναι υποδείγματα «κατάλληλης» συμπεριφοράς θα χαίρουν αναγνώρισης και αμοιβών. Θύματα, μάρτυρες, βασανισμένοι αιχμάλωτοι πολέμου και όλοι οι άνθρωποι που υπηρέτησαν την πατρίδα τους, όλα παραδείγματα ανθρώπων που δεν αντέδρασαν παρά υπέφεραν μεγάλα δεινά, αυτοί θα ήταν οι νέοι «Ήρωες», τα νέα μοντέλα μίμησης. Κάθε άνθρωπος που θα πλησίαζε τη θέση του Ήρωα και θα που είχε ανεξάρτητη συμπεριφορά θα ήταν στόχος λασπολογίας ή ακόμα χειρότερα θα γινόταν στόχος για την «ανατροπή του.
    Ο έλεγχος του πληθυσμού πρέπει να γίνει περισσότερο εντατικός και μέσω περισσότερων προγραμμάτων. Μόνοι οι «σωστοί» άνδρες και γυναίκες θα είχαν την άδεια να συνεχίσουν μέσα στο πρόγραμμα της «Φάρμας». Εξαφανίσεις και απαγωγές ιδιαίτερα γυναικών και παιδιών μικρής ηλικίας θα αυξηθούν. Η τάση της μείωσης του ανεπιθύμητου πληθυσμού θα αυξηθεί. Νέες αινιγματικές ασθένειες που μεταδίδονται με τον αέρα θα αναπτυχθούν. Οι σύγχρονες ιατρικές θεραπείες θα ανήκουν στο παρελθόν και θα έχουν ελάχιστα αποτελέσματα.
    Η παχυσαρκία θα αυξηθεί και η παθητικότητα θα γίνει επιθυμητή καθώς και οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες θα είναι εντονότερες στους άνδρες. Αύξηση των ηλεκτρονικών μεταδόσεων θα μικρύνει σε διάρκεια τον έμμηνο κύκλο των γυναικών από 28 μέρες σε περίπου 25 μέρες. (κι αυτό έχει ήδη γίνει) Για να διατηρηθεί ο έλεγχος της Ανθρωπότητας η NASA θα πρέπει να πάψει να υφίσταται ή τουλάχιστον να μειωθεί ιδιαίτερα η δράση της. Το Θηρίο πρέπει να μείνει δεμένο στον Πλανήτη Γη. Η αναζήτηση για νοήμονα ζωή δεν θα πρέπει να συνεχιστεί και πρέπει να εγκαταλειφτεί. Ένας ισχυρισμός για μία ψευδή ανακάλυψη μπορεί να γίνει, αλλά τα τελικά αποτελέσματα πρέπει να επιβεβαιώνουν τη ματαιότητα μιας τέτοιας αναζήτησης.
    Το σκηνικό έχει στηθεί. Ο Πόλεμος είναι σε εξέλιξη. Το βραβείο είναι ο ERIDU και ο Άνθρωπος ο υπηρέτης. Όσο ο Άνθρωπος ψάχνει για τους σωτήρες τους «εκεί έξω», ταυτόχρονα προετοιμάζει και τον δρόμο για αυτά τα Όντα που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να γίνουν οι Επικυρίαρχοί του.
    “O Άνθρωπος έχει μία επιλογή. Έχει το νόμιμο δικαίωμα να ζητήσει για τον εαυτό του τον κόσμο του, τον κόσμο του ERIDU. Αν και γεννήθηκε σαν ένα από τα Θηρία και ανατράφηκε ώστε να υπηρετεί, ο Άνθρωπος δημιουργήθηκε από τον Πρίγκιπα ΕΑ, έναν Γενετιστή επιστήμονα, ένα Δημιουργό της Ζωής που ήταν εξοργισμένος τόσο με την Αυτοκρατορία των ASA–RRR όσο και με αυτή των ARI–AN. Η εκδίκηση του ΕΑ ήταν απλή: αντί να χρησιμοποιήσει γενετικό υλικό από έναν εργάτη ANNUNAKI που είχε επιλέξει ο Πρίγκιπας ΕΝ-LIL, ο Πρίγκιπας ΕΑ χρησιμοποίησε το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑ. Με άλλα λόγια, ο Άνθρωπος, το θηρίο-πίθηκος δημιουργήθηκε με το αίμα του Βασιλικού Οίκου του AN–U να ρέει στις φλέβες του. Ο Άνθρωπος είναι ο γιος του (G–D) ΕΑ και για αυτό το λόγο έχει δικαίωμα να διεκδικήσει το Θρόνο του ERIDU”
    Αυτό είναι το νόημα της ιστορίας. Αυτή είναι η αλήθεια που πρέπει να παραμείνει κρυφή, προς όφελος των ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ. Ο Άνθρωπος δεν μπορεί να ζητήσει το Θρόνο, αν δεν ξέρει πού αυτός υπάρχει. Ο Άνθρωπος δεν μπορεί να παλέψει για να ανακτήσει τον Θρόνο από τους Εξωγήινους, αν ο Άνθρωπος αρνείται (λόγω του μαζικού νοητικού προγραμματισμού) ότι υπάρχουν καν! Για όσο διάστημα ο Άνθρωπος δέχεται Επικυρίαρχους και Θεούς αποδέχεται (και συμφωνεί αν αποδέχεται) μία κατάσταση υποδούλωσης, νοητικής και σωματικής. Όταν τελικά ο Άνθρωπος θυμηθεί ότι το Βασίλειό του είναι στα χέρια κάποιου άλλου, τότε ο Άνθρωπος και τότε μόνο θα είναι ελεύθερος και από τους εξωγήινους και τους Θεούς. Μέχρι τότε άνοιξε πολλά – πολλά βιβλία, μήπως καταφέρεις να σπάσεις τον έλεγχο του προγραμματισμού που τρέχεις και φυσικά· όχι τα βιβλία των ερπετοειδών.
    @Ιων Μάγγος /2017
    Paolo VI Audience Hall (29)
    Paolo VI Audience Hall (9)
    Paolo VI Audience Hall (13)
    Paolo VI Audience Hall (14)
    Paolo VI Audience Hall (15)
    Paolo VI Audience Hall (16)
    Paolo VI Audience Hall (17)
    Paolo VI Audience Hall (20)
    Paolo VI Audience Hall (21)
    Paolo VI Audience Hall (22)
    Paolo VI Audience Hall (23)
    Paolo VI Audience Hall (25)
    Paolo VI Audience Hall (10)
    Vatican Pope
    Paolo VI Audience Hall (24)
    Paolo VI Audience Hall (8)
    Paolo VI Audience Hall (7)
    Paolo VI Audience Hall (4)
    Paolo VI Audience Hall (12)
    terrapapers

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ