• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018

  Αυτός είναι ο νέος «θεός» των ανθρώπων (Βίντεο)

  Του Γιώργου Φαρμάκη
  Οι περισσότεροι άνθρωποι πλέον έχουν εθιστεί στην τεχνολογία και στις υπηρεσίες που του προσφέρει. Δυστυχώς σχεδόν κανένας δεν είναι ικανός να εξηγήσει πως λειτουργούν όλα αυτά τα τεχνολογικά «εργαλεία» αλλά όλοι μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν. Η τεχνολογία από μόνη της δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό από την στιγμή που δεν.....κινείτε μόνη της. Στην εποχή μας βλέπουμε έναν αγώνα δρόμου των επιστημόνων ώστε να μπει για τα καλά στην ζωή μας η Τεχνητή Νοημοσύνη.
  Όλο και πιο εξελιγμένα «εργαλεία» κάνουν την εμφάνιση τους και οι άνθρωποι τρελένονται και τρέχουν να αγοράσουν ότι νέο κυκλοφορεί στην αγορά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμάνε να κόψουν χρήματα ακόμα και από τα καθημερινά τους ψώνια, προκειμένου να αγοράσουν το νεότερο Smartphone ή τον νεότερο υπολογιστή.
  Οι εταιρίες φυσικά έχουν δημιουργήσει πολλές ψεύτικες ανάγκες στους ανθρώπους και αυτό φυσικά έγινε μεθοδικά. Η Νέα Τάξη λοιπόν κατάφερε να εισάγει την τεχνολογία στην ζωή μας και όχι χωρίς λόγο, αφού η τεχνολογία μας έχει κάνει «ζόμπι».
  Όσο η τεχνολογία προχωράει οι άνθρωποι αρχίζουν να ζητάνε κάτι παραπάνω. Το παραπάνω είναι η τεχνητή νοημοσύνη η οποία θα τους κρατάει συντροφιά. Μάλιστα είναι τέτοια η τεχνολογική πρόοδος που σε λίγο θα γίνονται μέχρι και «θαύματα», με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να βλέπουν την τεχνολογία σαν θεό. Η τεχνολογία ψυχαγωγεί, διδάσκει και θεραπεύει το σώμα και αυτό έχει κάνει ακόμα και τους δύσπιστους να την αποζητούν και να την λατρεύουν!!!!

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΥΓΕΙΑ

  ΙΣΤΟΡΙΑ

  Από το Blogger.

  ΘΡΗΣΚΕΙΑ