• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

    Αναστάτωση Φέρνει Εύρημα στον ΑΡΗ που λέγεται ότι Άφησαν οι ΕΛ (εικόνα)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής

    Αναστάτωση Φέρνει Εύρημα στον ΑΡΗ που λέγεται ότι Άφησαν οι ΕΛ
    Για τον πλανήτη Άρη έχουμε μιλήσει και γράψει πάρα πολλές φορές, ενώ ουσιαστικά φαίνεται να αποτελεί τον πιο μυστηριώδη πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος, καθώς πολλά περίεργα και παράδοξα φαίνεται να έχουν καταγραφεί σε αυτόν, σύμφωνα με πολλές επίσημες φωτογραφίες και τις ερμηνείες που τους δίνουν ανεξάρτητοι ερευνητές.
    Την παραπάνω πρωτότυπη εικόνα θα βρείτε εδώ http://www.gigapan.com/gigapans/195505 όπου,
    αν έχετε όρεξη για μία προσεκτική εξερεύνηση σπιθαμή προς σπιθαμή, θα μπορέσετε να εντοπίσετε αρκετά πράγματα που κανονικά δεν θα έπρεπε να περιμένετε να δείτε σε έναν πλανήτη χωρίς ζωή και, ιδιαίτερα, χωρίς νοήμονα ζωή.
    Ανάμεσα σε πολλά θα βρείτε αυτές τις δύο πολύ χαρακτηριστικές εικόνες που εντόπισε πρώτος ο Scott C. Waring:

    Αναστάτωση Φέρνει Εύρημα στον ΑΡΗ που λέγεται ότι Άφησαν οι ΕΛ (εικόνα)

    Επάνω βλέπετε έναν σχηματισμό στο έδαφος που οπτικά παραπέμπει σε κάποια ορθή γωνία ή μέρος ενός μισοθαμμένου τετραγώνου ή παραλληλόγραμμου. Στο μέσον περίπου της εικόνας θα δείτε και κάτι που μοιάζει με -ε-. Ειδικά, όμως, οι σκεπτικιστές θα τα αποδώσουν όλα σε παρειδωλίες. Στην επόμενη, όμως, φωτογραφία:

    Αναστάτωση Φέρνει Εύρημα στον ΑΡΗ που λέγεται ότι Άφησαν οι ΕΛ (εικόνα)

    Δεν βλέπετε εδώ το ελληνικό γράμμα Έψιλον ή τουλάχιστον το ελληνικό γράμμα Δίγαμμα που στο λατινικό αλφάβητο είναι γνωστότερο ως F; Πόσο μεγάλη σύμπτωση; Θα μπορούσε να είναι και αυτό μία παρειδωλία;
    Με απόλυτη βεβαιότητα δεν μπορεί κανείς πει. Ωστόσο, τα ευρήματα υπάρχουν και μπορούν να αποτελέσουν τροφή για σκέψη, ερμηνείες και θεωρίες.
    Ανάμεσα σε αυτές, λοιπόν, δεν λείπουν και εκείνες που συμπληρώνουν την ήδη υπάρχουσα θεωρία πως γήινος πολιτισμός κατά το παρελθόν κατάφερε να ταξιδέψει και να φτάσει μέχρι τον πλανήτη Άρη, τουλάχιστον. Καθώς έχουν γίνει πολλοί συσχετισμοί με αρχαία ελληνικά κείμενα, σουμερικά κλπ, σε συνδυασμό με σύγχρονες μελέτες και εκδοχές που υποστηρίζουν ότι ο κόκκινος πλανήτης μπορεί πριν χιλιάδες χρόνια να υποστήριζε νοήμονα ζωή και φυσικά έναν εξελιγμένο πολιτισμό.
    Ένας τέτοιος πολιτισμός θεωρείται ότι μπορεί να ήταν ή να είναι ακόμα: των Ανουνάκι. Η ιδέα αυτή έχει κερδίσει μεγάλο έδαφος σε διάφορους συνωμοσιολογικούς κύκλους, ενώ η αμέσως επόμενη εκδοχή θέλει τους Έλληνες του πολύ μακρινού παρελθόντος να άφησαν την Γη και να ήρθαν έως τον Άρη, αφήνοντας εκεί τα ίχνη τους. Μία άλλη εκδοχή της ίδιας θεωρίας, θέλει οι ΕΛ που έφυγαν από τον Σείριο ή την Ανδρομέδα ή και από αλλού να έφτασαν πρώτα εκεί και μετά στην Γη.
    Άραγε τι από όλα αυτά μπορεί να ισχύει
    ή να έχει αρκετές πιθανότητες για να ευσταθεί;
      

    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ