• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

    Παγκόσμια Ελίτ: Όλη η αλήθεια για τον στρατό της, τις επιδιώξεις της και τους φόβους της (Βίντεο)

    Του Γιώργου Φαρμάκη

    Η Παγκόσμια ελίτ η οποία εκπροσωπείται από τους πολιτικούς, τους τραπεζίτες και από τους επιχειρηματίες συγκεντρώνονται όλοι μαζί ώστε να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ κάθε χρόνο. Εκεί λοιπόν συζητάνε για το ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν.

    Τα τελευταία χρόνια λοιπόν συζητάνε για το πώς θα καταφέρουν να εισάγουν την Τεχνητή νοημοσύνη στην κοινωνία των ανθρώπων.
    Για να μπορέσουν λοιπόν να δώσουν μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, χρησιμοποίησαν τα λόγια του Αμερικανού Φουτουριστή Thomas Frey (γνωστός για τις φουτουριστικές του απόψεις με άρθρα του να έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες, περιοδικά κ.α. Ενδεικτικά: New York Times, Huffington Post, Times of India, USA Today, US News and World Report).

    Για να γίνει πλήρως κατανοητό, να αναφέρω ότι ο Φουτουριστής σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι κάποιος επιστήμονας αλλά σε κάποιες άλλες μπορεί απλά να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι σχετικά διάσημος, ο οποίος αρέσκεται στο να φαντάζεται το μέλλον και να μιλάει δημόσια για αυτό.

    Λόγο της προτίμησης που έδειξαν οι ελιτιστές για τον Thomas Fray τον οποίο προανέφερα, δήλωσαν (οι ελιτιστές) ότι φαντάζονται έναν κόσμο στον οποίο τα ρομπότ θα παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητα. Μάλιστα πήγαν ένα βήμα παραπέρα και γνωστοποίησαν τις προθέσεις τους ότι θέλουν η Κίνα να αναλάβει την εκπροσώπηση της Παγκοσμιοποίησης.

    Άξιο αναφοράς είναι και το εξής: Οι μετέχοντες στο Οικονομικό αυτό Φόρουμ θεωρούν ότι η οικονομία της Ευρώπης θα παραλύσει λόγο της εθνικιστικής πολιτικής που θα ακολουθήσει και αν αναλογιστούμε ότι και οι ΗΠΑ ακολουθούν εθνικιστική πολιτική με τον Τράμπ στο τιμόνι της χώρας, βλέπουμε ότι υπάρχει μια Παγκόσμια στροφή προς τον Εθνικισμό.

    Από τα όσα έχουν πει οι εκπρόσωποι της Παγκοσμιοποίησης τα τελευταία χρόνια γίνεται σαφές ότι άμεσα θα δούμε ακόμη πιο ευρεία χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης. Η Κίνα θα αρχίσει να ακολουθεί σαν Κράτος τις επιταγές της Νέας Τάξης (παραμύθια υπερθέρμανσης και οικολογίας, ισότητα φύλων κλπ, επιθετική πολιτική κατά των ανεξάρτητων εθνών κ.α).
    Να σας θυμίσω ότι στην Κίνα υπάρχει μια ολόκληρη πόλη η οποία ονομάζεται Σένζεν και είναι η πρώτη πόλη στον πλανήτη της οποίας οι κάτοικοι παρακολουθούνται από κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης οι οποίες «παίρνουν» τα βιομετρικά τους! Σε αυτή την πόλη λοιπόν δημιουργούνται τα ρομπότ που θα κατακλύσουν όλο τον πλανήτη πολύ σύντομα.

    Βλέπουμε λοιπόν ότι οι ελιτιστές ακολουθούν πιστά τα όσα λένε αλλά εκφράζουν και τους φόβους τους. Οι φόβοι τους είναι μονάχα δύο. Ο πρώτος είναι η επικράτηση του εθνικισμού και ο δεύτερος ο αυθόρμητος ξεσηκωμός του κόσμου. Ο πρώτος φόβος που έχουν ήδη έχει πάρει σάρκα και οστά.

    Ο δεύτερος φόβος που έχουν είναι λογικός γιατί αυτοί που κυβερνούν είναι πολύ λίγοι σε σχέση με τον λαό . Βέβαια μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αφού ο κόσμος δεν ξεσηκώνεται αυθόρμητα .

    Για να μην ξεσηκωθεί λοιπόν αυθόρμητα ο κόσμος, φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα στρατό χωρίς διακριτικά ο οποίος δεν γνωρίζει σύνορα και υπάρχει παντού και που σε κάθε διαδήλωση του λαού επεμβαίνει και καταστρέφει την όποια πιθανότητα αντίδρασης. Δείτε τον στρατό αυτό εν δράση (ενδεικτικά) σε μερικές χώρες!

    ΗΠΑ:
    Ελλάδα:
    Γαλλία:
    Ιταλία:

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ