• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

    Σύμβουλος Ερντογάν: «Μύγα η Ελλάδα που παλεύει με έναν γίγαντα» - «Θα υποστείτε τρομερές συνέπειες»

    Νέες απειλές από την Τουρκία μία ημέρα μετά το θερμό επεισόδιο στα Ίμια - Η δήλωση - «βόμβα» συμβούλου του Ερντογάν, που παρομοιάζει την Ελλάδα με μύγα και την Τουρκία με γίγαντα - Οι Τούρκοι εξακολουθούν να παίζουν το επικίδυνο παιχνίδι των προκλήσεων


    Απειλές χωρίς όριο και πάλι από το στενό σύμβουλο του Ταγίπ Ερντογάν, Γιγκίτ Μπουλούτ. Ο σύμβολος του Σουλτάνου, ο οποίος συνηθίζει να προχωράσει σε «εμπρηστικές» δηλώσεις εναντίον της Ελλάδας «χτύπησε» ξανά σήμερα, Τετάρτη (14/02/2018). Αυτή τη φορά προειδοποιώντας την Ελλάδα πως σε περίπτωση θερμού επεισοδίου οι συνέπειες θα είναι τρομερές.
    Συγκεκριμένα, με αφορμή το θερμό επεισόδιο που προκάλεσαν οι Τούρκοι στα Ίμια, ο σύμβουλος του Τούρκου Σουλτάνου μιλώντας στην τηλεόραση του ΤRT, είπε ότι οι Αμερικανοί σχεδιάζουν να βάλουν την Ελλάδα να επιτεθεί στην Τουρκία, την ώρα που ο τουρκικός στρατός διεξάγει επιχειρήσεις στη Συρία.
    Μάλιστα ο ίδιος υποστήριξε πως σε περίπτωση ενός τέτοιου ενδεχομένου η απάντηση της Άγκυρας θα είναι σκληρή, ενώ οι συνέπειες της Ελλάδας θα είναι τρομερές.
    Ο Μπουλούτ αναρωτήθηκε αν η Ελλάδα είναι σε θέση να τα βάλει με την Τουρκία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα είναι σαν να μάχονται μία μύγα με έναν γίγαντα.
    Υπενθυμίζεται πως πριν από δύο εβδομάδες ο Γιγκίτ Μπουλούτ είχε προχωρήσει σε πρωτοφανείς απειλές εναντίον της χώρας μας λέγοντας «Θα σπάσουμε τα πόδια σε όποιον Ελληνα ανέβει στα Ιμια».

    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ