• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

    Anonymous: Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ. Πρέπει να Ξέρεις (vid)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής
    Anonymous: Η ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ.
    Πρέπει να Ξέρεις

    Ανταρκτική. Ένα παγωμένο μέρος του πλανήτη μας που κρύβει πολλά μυστήρια. Ή, μάλλον, καλύτερα: ένας τόπος για τον οποίο μας κρύβουν πάρα πολλά. Οι Anonymous συγκεντρώνουν τις πληροφορίες τους και δημιουργούν ένα video το οποίο απευθύνεται στο ευρύ κοινό που ενδιαφέρεται να μάθει σχετικά με το τι συμβαίνει πραγματικά εκεί κάτω…
    Βέβαια, υπάρχει και η μερίδα ανθρώπων που όλα αυτά τα θεωρούν χαζομάρες, ότι οι Anonymous είναι ο πραγματικός αποσυντονιστής του ανθρώπινου μυαλού που διαδίδει ψεύτικες ειδήσεις.
    Άλλοι πάλι θεωρούν ότι οι Anonymous είναι πραγματικοί καθώς και οι πληροφορίες τους, αλλά ότι κάποια από τα videos τους δεν είναι αυθεντικά δικά τους, αλλά δημιουργήματα του συστήματος προκειμένου να μπερδέψουν τον κόσμο.
    Το τι μπορεί να συμβαίνει πραγματικά με αυτή την υπόθεση αφήνεται στην διάθεση και την κρίση του κόσμου ώστε να αποφασίσει ήσυχος και χωρίς αποσπάσεις του νου.
    Σύμφωνα, λοιπόν, με το βιντεάκι που ακολουθεί, φαίνεται να έχουν βρει στοιχεία για την αρχαία φυλή οικοδόμων ή/και τον εξωγήινο πολιτισμό που δημιούργησε τον κόσμο πριν από την ανθρωπότητα.
    Υποστηρίζουν ότι έχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους αρχαίους εξωγήινους, τον προ-ανθρώπινο πολιτισμό που έζησε πριν από εμάς, τους βιο-μηχανικούς ανθρώπους, τα ανθρώπινα υβρίδια, την ανακάλυψη του οργανισμού 46β.
    Με απλά λόγια, ισχυρίζονται ότι διαθέτουν πληροφορίες πως η ανθρωπότητα «κατασκευάστηκε» από μία αρχαία φυλή οικοδόμων και μετά κρύφτηκαν στην ήπειρο που βρίσκεται κάτω από την Ανταρκτική. Επιπλέον, κάνουν αναφορές σε εξωγήινες φυλές: Ερπετοειδή, Nordics, Σουμέριους και Anunnaki.
    Μετά το πρώτο video, σας παραθέτουμε ένα ακόμα να παρακολουθήσετε! Αν και λίγο παλιότερο είναι επίσης αρκετά ενδιαφέρον καθώς και οι ανησυχίες που εκφράζονται στο μήνυμα είναι πραγματικά δύσκολες.
    Αναφέρεται στην περίοδο 1983-1997 όπου μία ομάδα είχε κάνει αρκετές παρατηρήσεις για ασημένιους δίσκους που πετούσαν στα βουνά Transantarctic.
    Ο Brian και το πλήρωμά του είδαν επίσης αρχαία ερείπια και μια μεγάλη τρύπα στον πάγο, μόνο περίπου πέντε έως δέκα χιλιόμετρα από τον γεωγραφικό Νότιο Πόλο όπου υποτίθεται ότι ήταν η No Fly Zone . Ωστόσο, κατά τη διάρκεια μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης, εισήλθαν στη No Fly Zone και είδαν αυτό που δεν έπρεπε να δουν: μια είσοδο που οδηγούσε σε μια ερευνητική βάση αποτελούμενη από ανθρώπους και εξωγήινους, κάτω από τον πάγο.
    Κάποια άλλη στιγμή, κοντά στη γη Marie Byrd, μερικές δεκάδες επιστήμονες λέγεται ότι εξαφανίστηκαν για δύο εβδομάδες και όταν επανεμφανίστηκαν, το πλήρωμα πτήσης του Brian πήρε την εντολή να τους παραλάβει. Ο Brian λέει ότι δεν μιλούσαν και ότι «τα πρόσωπά τους φαίνονταν φοβισμένα».
    Όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ξεκαρδιστικά φαντασιόπληκτικοι, λένε οι σκεπτικιστές.
    Δείτε τα βιντεάκια, λάβετε υπόψιν και την άλλη πλευρά που υποστηρίζει ότι τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει, τίποτε ύποπτο και επιλήψιμο δεν υπάρχει εκεί, παρά μόνο επιστημονικές έρευνες…
    Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Anonymous: Russia Reveals Antarctica Is Not What We’re Being Told
    Για υπότιτλους:
    Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά




    Anonymous – Ancient Ruins And Alien Races Found In Antarctica




    Anonymous: Evidence of The Ancient Builder Race Found in Antarctica





    diadrastika

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ