• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ: ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ(Βίντεο)

    Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
    Τι και αν αυτό ήταν που επρόκειτο να φτάσει σε ένα άλλο επίπεδο της σοβαρότητας; Ας πούμε, για παράδειγμα, εκείνο ενός ξένου έθνους, όπου χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης (AI), ένας άνθρωπος μπορεί να δώσει την εντύπωση ότι ένας ξένος ηγέτης μιλά και δίνει εντολές ή κάνει δηλώσεις εναντίον άλλων εθνών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν έναν πόλεμο, όταν η πραγματικότητα είναι διαφορετική ;
    Εάν η ιδέα αυτή δεν είναι αρκετά ενοχλητική, είναι ακόμα πιο ανησυχητικό το γεγονός ότι έχει ήδη συμβεί μια τέτοια προειδοποίηση:
    Παρακολουθήστε το βίντεο παραπάνω.
    Είναι πολύ δημοφιλές να αποκαλεί κάποιος ειδήσεις που δεν του αρέσουν ως «ψεύτικες ειδήσεις» (FAKE NEWS).
    Αυτό δεν είναι ψεύτικες ειδήσεις. Αυτή είναι η δυνατότητα δημιουργίας πραγματικών ψεύτικων ειδήσεων σε επίπεδο που δεν ήταν ποτέ δυνατό.
    Το βίντεο μιλά για τέτοια τεχνολογία χειρισμού προσώπου που θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη «τεχνολογία αναπαραγωγής ταινιών».
    Το πιστεύετε πραγματικά αυτό; Ειδικά μετά την παρουσίαση εικόνων του Πούτιν, του Τζωρτζ Μπους και του Ντόναλντ Τραμπ «λέγοντας» λόγια που δεν είπαν ποτέ επειδή είναι κάποιος άλλος ο οποίος τα απαγγέλει;

    ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ