• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

    ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

    Πριν από λίγο καιρό ένας μουσουλμάνος κάτοικος της Δαμασκού, μελετώντας ένα γνωστό χαρτονόμισμα αξίας 100 μονάδων, με έκπληξη έκανε μια σημαντική για αυτόν ανακάλυψη.

    Το εντυπωσιακό είναι ότι την ίδια ανακάλυψη και στο ίδιο συμπέρασμα με τον μουσουλμάνο της Δαμασκού κατέληξε και ένας Εβραίος από το Ισραήλ. Πως συνδέονται οι δύο αυτές περιπτώσεις;

    Το κοινό στοιχείο των δύο αυτών «ερευνητών» ήταν ότι στο νόμισμα στο οποίο αναφέρονταν, ήταν το shekel αξίας 100 μονάδων του Ισραήλ.
    Μελετώντας αυτό το νόμισμα, διαπιστώνουμε κάποια πολύ «περίεργα» πράγματα: στο κάτω αριστερό μέρος του χαρτονομίσματος υπάρχει ένα περίεργο και εξαρχής ακατανόητο σχήμα.
    Μεγεθύνοντας την περίεργη αυτή εικόνα διαπιστώνει κανείς με έκπληξη ότι αναπαριστά ένα ανθρώπινο πρόσωπο, μια σκοτεινή και μοχθηρή μορφή. Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο, τι εκπροσωπεί και γιατί έχει μπει σε αυτό το σημείο του χαρτονομίσματος.
    Όπως αναφέρουν οι ερευνητές το πρόσωπο αυτό αναπαριστά το περίφημο Μαϊτρέγια.
    Το συγκεκριμένο κτίριο στην παρακάτω εικόνα είναι αυτό που απεικονίζεται σε αυτό νόμισμα.
    Αλλά ποιος είναι αυτός ο Μαϊτρέγια. Σύμφωνα με την θεοσοφία, τους μασόνους, τους Ιλλουμινάτι και τις ανατολικές ειδωλολατρικές θρησκείες όπως ο Ινδουισμός κ.τ.λ., ο Μαϊτρέγια είναι ο αναμενόμενος Μεσσίας  της Νέας Τάξης Πραγμάτων. δηλαδή ο «ανάποδος Μεσσίας», δηλαδή ο Αντίχριστος.
    Τώρα γιατί αυτός εμφανίζεται σε ένα επίσημο νόμισμα του Ισραήλ, εδώ υπάρχουν κάποιες εξηγήσεις.
    Το Ισραήλ όπως είναι γνωστό, είναι δημιούργημα του σιωνισμού και τον σιωνιστικών μασονικών κινημάτων.  Ένα τέτοιο κράτος που από τότε που ιδρύθηκε αφενός μεν είναι εστία μιας συνεχούς παγκόσμιας αναταραχής και αφετέρου ένα μεγάλο βήμα για την εκπλήρωση τον σιωνιστικών επιδιώξεων για παγκόσμια κυριαρχία.
    Βεβαία αυτά τα σιωνιστικά σχέδια στην πορεία τους έχουν συναντήσει πολλές αντιδράσεις και ένα σημαντικό σημείο εδώ είναι να επισημάνουμε ότι, μεγάλο μέρος των Εβραιών της διασποράς δεν συμμερίζεται τα σιωνιστικά σχέδια, αλλά και ένα τμήμα του ίδιου του ισραηλινού λαού που έχει κουραστεί από τις αλλεπάλληλες πολεμικές αναμετρήσεις τα έχει απαρνηθεί.
    Παρόλα αυτά, αυτό το σύμβολο του Μαϊτρέγια, δηλαδή του Αντιχρίστου που εκφράζεται και σε μια οικονομική διάσταση στο χαρτονόμισμα του Ισραήλ, εξακολουθεί να είναι ο σημαιοφόρος της παγκόσμιας συνομωσίας που αναμένει αυτόν που θα ποιμάνει τα έθνη δια σιδηράς ράβδου της σατανικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
    Στο βίντεο αυτό εμφανίζεται μαζί με τον Τραμπ ένας επίδοξος Μαϊτρέγια.



    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ