• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

    Ο Πάπας επικαλείται δημόσια τον Σατανά για να «πολεμήσει» την αλήθεια

    Του Κίμωνα Χαραλάμπους
    Στην διασπορά ψευδών ειδήσεων, όπως ονομάζουν, μεταξύ των άλλων, την αντισυστημική ενημέρωση, μέσα από τα σόσιαλ μίντια, αλλά και στη νσημασία που έχει η φιλοπαγκοσμιοποιητική δημοσιογραφία στην χειραγώγηση της κοινή γνώμης, αναφέρθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος σε ομιλία που πραγματοποίησε
    στο Βατικανό, επικαλούμενος τον Σατανά.
    «Μπορούμε να αναγνωρίσουμε την αλήθεια των δεδομένων από το εάν προκαλούν διαμάχες, προάγουν διχαστικά μηνύματα, ενθαρρύνουν την παραίτηση, ή προωθούν ώριμο και επικοδομητικό διάλογο με γόνιμα αποτελέσματα. Η ευθύνη είναι στους ώμους των δημοσιογράφων, σε εκείνους που δουλεία τους είναι να παρέχουν πληροφορίες, είναι οι θεματοφύλακες των ειδήσεων. Στο σημερινό κόσμο δεν πρόκειται για μία δουλειά αλλά για μία αποστολή. Το να ενημερώνουμε άλλους πολίτες σημαίνει ότι συνδιαμορφώνουμε τις ζωές τους,» τόνισε ο Πάπας, σύμφωνα με το euronews, δίνοντας εντολές στους δημοσιογράφους.
    Το ωραίο το αφήνουμε για το τέλος!
    Ο Πάπας συνέδεσε την ψευδή ενημέρωση με την Παλαιά Διαθήκη, η οποία φυσικά δεν έχει καμία σχέση με τον Χριστό, και τον Αδάμ και την Εύα.
    Χαρακτηριστικά ανέφερε πως ο «Διάβολος» έπεισε την Εύα να «φάει» το μήλο από το απαγορευμένο δέντρο, δίνοντας λάθος πληροφόρηση πως έπειτα θα μετατραπούν σε παντογνώστες όπως ο… Θεός.
    Το λεγόμενο, δηλαδή, προπατορικό αμάρτημα του Αδάμ και της Εύας οφείλεται σε fake news που δημιούργησε το «φίδι».
    Εν τέλει ονόμασε τα «fake news» ως «τακτική του φιδιού», αναθεματίζοντας προφανώς τους δημοσιογράφους που δεν τον εισακούν.
    Το κόλπο με τις λεγόμενες «ψευδείς ειδήσεις» είναι το εξής:
    Ιστοσελίδες «αποκαλύπτουν» ψευδή γεγονότα που
    μπορεί να είναι ανθρώπινο λάθος δημιουργούνται σκόπιμα
    Και στην συνέχεια, αφού αποκτήσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου αποκαλούν «ψευδείς ειδήσεις» οτιδήποτε δεν συμφωνεί με την καθεστηκυία άποψη!
    Όσοι λοιπόν μεταδίδουν την αλήθεια είναι σύμφωνα με τον Πάπα «όργανα του Σατανά» και «φίδια», την ώρα που στο Βατικανό υμνούν τον Εωσφόρο και ζητούν Πανθρησκεία!
    el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ