• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

    Υλοποιούνται πλέον οι προφητείες μπροστά στα μάτια μας: Θα το πληρώσει πολύ ακριβά ο Ερντογάν!

    Αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο οι νεκροί Τούρκοι στρατιώτες κατά την επιχείρηση κατάληψης της Αφρίν, μεγαλώνοντας παράλληλα και τις ανησυχίες του τουρκικού επιτελείου για εκατόμβη θυμάτων, λόγω της μεγάλης μαχητικής αξίας των Κούρδων μαχητών.

    ΟΙ Κούρδοι του YPG σύμφωνα με το BBC αντέδρασαν, εξαπολύοντας κύμα πυραυλικών επιθέσεων κατά της χερσαίας επίθεσης της Τουρκίας προκαλώντας πανικό στο τουρκικό στράτευμα.
    Πληροφορίες σε κοινωνικά δίκτυα κάνουν λόγο για δεκάδες Τούρκους στρατιώτες νεκρούς...και ελάχιστους τραυματίες (δεν αφήνουν Τούρκους αιχμαλώτους οι Κούρδοι), τους οποίους δεν ανακοινώνει η τουρκική πλευρά.

    Επίσης τα τουρκικά παραμύθια αφορούν και την αεροπορική υποστήριξη. Τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι χτυπήθηκαν στην Συρία 108 στόχοι όταν στον αέρα πετούσαν περίπου 20 τουρκικά F-16. 

    Για να χτυπηθούν τόσοι στόχοι απαιτούνται τουλάχιστον 70 μαχητικά κινητοποιώντας τα 2/3 της τουρκικής αεροπορίας, κάτι που δεν έγινε αντιληπτό σε καμία περίπτωση από τους «ειδικούς».

    Οι σφοδρές μάχες που διεξάγονται «δικαιολογούν» άλλωστε έναν «αριθμό» θυμάτων και από τις δύο πλευρές λόγω του όγκου πυρός και του μίσους που υπάρχει. 

    Το πρόβλημα για την Τουρκία είναι επίσης ότι υπάρχουν νεκροί στρατιώτες εκτός της Συρίας και στο εσωτερικό της χώρας σε μάχες με το ΡΚΚ.

    Συγκεκριμένα χιονοστιβάδα προχθές έπεσε σε ορεινή περιοχή του Χιζάν του νομού Μπίτλις, πάνω σε στρατιώτες που μετείχαν σε στρατιωτική επιχείρηση κατά του ΡΚΚ.

    Στο περιστατικό 5 στρατιώτες σκοτώθηκαν και 14 τραυματίστηκαν, ενώ ανακοινώθηκε ως οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα σε νοσοκομεία στο Μπίτλις και στο Χιζάν.

    Επίσης, δύο αντάρτες της συριακής αντιπολίτευσης έχασαν τη ζωή τους και 12 άλλοι τραυματίστηκαν όταν ένας πύραυλος έπληξε στρατόπεδο που φιλοξενούσε τους Σύρους μαχητές κοντά στα σύνορα στην επαρχία Hatay της Τουρκίας.

    Θα αντέξει άραγε η τουρκική κοινωνία να σκοτώνονται τα παιδιά της σε Συρία και ΝΑ Τουρκία και για πόσο; Αυτό είναι το ερώτημα στα χείλη πολλών. 

    Όλος ο κόσμος είναι εναντίον της επίθεσης Ερντογάν κατά συριακού εδάφους . Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδίκασε την συνεχιζόμενη στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας κατά των Κούρδων στη βορειοδυτική Συριακή πόλη της Αφρίν.

    Κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους Ευρωπαίους υπουργούς Εξωτερικών στις Βρυξέλλες χθες Δευτέρα, η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για τις Εξωτερικές Υποθέσεις Federica Mogherini δήλωσε ότι «ανησυχεί εξαιρετικά» για τις συνεχιζόμενες τουρκικές επιθέσεις εναντίον των Συριακών Κούρδων στην Αφρίν.

    Το «μοιραίο λάθος» του Erdogan είναι ότι έχει υποσχεθεί να συντρίψει τους Κούρδους του YPG «πολύ γρήγορα», αλλά οι ΗΠΑ προτρέπουν την Άγκυρα σε «αυτό-συγκράτηση» προκειμένου να αποφύγουν εκατόμβη θυμάτων.

    Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χθες Δευτέρα όμως ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ , όταν ανακοίνωσε το γνωστό τουρκικό μιλιταριστικό μύθο που συμβολίζει την παγκόσμια κυριαρχία και την ενοποίηση όλων των τουρκικών λαών, καθώς ο στρατός του συνέχισε τις επιθέσεις για τρίτη ημέρα στην κουρδική περιοχή της Αφρίν στη γειτονική Συρία.

    «Εμείς κατευθυνόμαστε προς το Kizil Elma», δήλωσε ο Ερντογάν σε ένα ακροατήριο στο παλάτι της Άγκυρας, αναφερόμενος στο «Κόκκινο Μήλο», ενώ οι Τούρκοι εθνικιστές στην Άγκυρα επιδιώκουν να κατακτούν νέα εδάφη για να φέρουν όλους τους τουρκικούς λαούς κάτω από μια σημαία.

    Ο Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι όλοι οι πολίτες υποστηρίζουν τις συνεχιζόμενες εναέριες επιθέσεις και την επί εισβολή στην Αφρίν, ενάντια στις Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG).
    < 
    br />«Οι άνθρωποι στην περιοχή προσεύχονται στα τζαμιά, και έρχονται να φιλήσουν το μέτωπο τους στρατιώτες μας, και όλα αυτά είναι όμορφες περιπτώσεις. Ναι, έχουμε ένα «Kizil Elma» ( κόκκινο μήλο), συνέχισε ο Ερντογάν, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

    Στην πραγματικότητα, η Τουρκία επιδιώκει να αποκαταστήσει την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Αυτή είναι η βάση της συνεχούς αστάθειας και των προκλήσεων στο Αιγαίο Πέλαγος.

    Επισήμως, τα τουρκικά πολεμικά πλοία εισέρχονται σε διεθνή ύδατα, αλλά συμπεριφέρονται επιθετικά, προκαλώντας το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Τουρκικά αεροσκάφη παραβιάζουν ανοιχτά τα εναέρια σύνορα της χώρας μας.

    Όλα αυτά έχουν ένα σκοπό , να δημιουργήσουν «γκρίζες ζώνες» και να καταστήσουν σαφές στην διεθνή κοινότητα ότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει τα υπάρχοντα θαλάσσια σύνορα της ανατολικής Μεσογείου.

    Για τον ίδιο λόγο η Τουρκία αρνείται να υπογράψει τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας».

    Για πρώτη φορά έχουμε συμφωνία στις εκτιμήσεις ειδικών αμυντικών αναλυτών και εκκλησιαστικών παραγόντων με τις προφητείες , διότι τα γεγονότα...υλοποιούνται πλέον μπροστά στα μάτια μας.
    πηγη 
    hellaspress-angel

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ