• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

    Και μη χειρότερα!… τι Λεβέντης είναι αυτός?

    Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
    e-mail: johnpreve@gmail.com
    Η δήλωση …
    Δεν υπάρχει άλλη λύση να επιβάλλουμε τη θέση μας. Για να επιβάλεις τη θέλησή σου στον αντίπαλο,
    πρέπει να κάνεις πόλεμο. Αν θέλουμε διπλωματική λύση, πρέπει να καθίσουμε στο τραπέζι και να συμβιβαστούμε σε κάποια πράγματα. Ή το ένα θέλουμε, ή το άλλο», δήλωσε ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ντζιμάνης.
    Ο σχολιασμός…
    Τι άλλο θα σκεφτούν οι ανεγκέφαλοι κυβερνητικοί προπαγανδιστές στα πλαίσια της χειραγώγησης και του εκφοβισμού της Ελληνικής κοινωνίας?
    Καραγκιόζηδες χειριστού είδους έχουν αρχίσει να ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας και τις τελευταίες ημέρες αγγίζουν αυτά της αθλιότητας.
    Κύριε (ν)Τζιμάνη (μάλλον δεν έχετε σχέση με το επώνυμο σας) αυτή την κουταμάρα δεν έπρεπε να δεχτείτε να μας την πλασάρεται γιατί πολλοί που δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί το σύστημα (δηλ. ότι περισσότεροι Βουλευτάδες είστε απλά φερέφωνα του αρχηγού και της ηγετικής ομάδας του κόμματος σας) το λιγότερο που θα σας χαρακτηρίσουν θα είναι ΑΝΟΗΤΟ!
    Ναι ανόητο γιατί όλοι γνωρίζουν ότι εμείς δεν προσπαθούμε να επιβάλλουμε σε κανέναν τίποτα αλλά οι άλλοι για τα δικά τους συμφέροντα προσπαθούν να μας εξαναγκάσουν να απαρνηθούμε την Ιστορία μας, τους Ήρωες μας αλλά και την θυσία χιλιάδων απλών συμπατριωτών μας οι οποίοι έπεσαν για την απελευθέρωση αλλά και για την υπεράσπιση ακόμα και της πόλης την οποία έχουν την «ατυχία» οι συμπολίτες σας να εκπροσωπείται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
    Προσωπικά δεν σας θεωρώ ανόητο αλλά αναρωτιέμαι στα πλαίσια ποιας σκοπιμότητας δέχεστε την παραχάραξη της ιστορίας και κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ότι με την αποδοχή του ονόματος αποδεχόμαστε και την λεγόμενη από αυτούς Μακεδονική εθνότητα με ότι αυτό συνεπάγεται δηλ. τις μετέπειτα διεκδικήσεις των ΣλαβοΑλβανοΣκοπιανών οι οποίες όπως οφείλετε να γνωρίζετε διατυπώνονται στο Σύνταγμά τους αλλά και στα εκπαιδευτικά τους βιβλία. Στα βιβλία τα οποία μιλούν ξεκάθαρα για αλύτρωτες περιοχές και σκλαβωμένους ομοεθνείς τους!
    Φίλες/οι επιβάλλεται πλέον να συμμετέχουμε όλοι στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στην Αθήνα για να δουν όλοι ότι δεν διεκδικούμε ούτε απειλούμε κανέναν αλλά δεν φοβόμαστε ούτε παραχωρούμε τίποτα σε κανέναν.
    Όσο για τους γείτονες μας ας μην ξεχνάνε ότι ήταν μια μικρή επαρχία της Γιουγκοσλαβίας και με αυτά που κάνουν και λένε δεν δείχνουν ότι μπορούν να γίνουν και να παραμείνουν ένα σοβαρό Κράτος!
    Εφόσον δε είναι διχασμένες προσωπικότητες και θέλουν να λέγονται Μακεδόνες (εμείς στα πλαίσια της μεγαλοψυχίας μας δεχόμαστε και αρρώστους) ας ζητήσουν εδώ και τώρα ένωση με την Μητέρα Πατρίδα δηλ. την Ελλάδα μας!
    Τελειώνοντας ας μιλήσουμε σοβαρά λέγοντας στο κ. Ντζιμάνη ότι είναι ντροπή του να δέχεται να προβάλλει τέτοιου είδους επιχειρήματα.
    Επιχειρήματα τα οποία είναι φτηνά και ξεπερασμένα αφού ο Ελληνικός λαός δεν φοβάται ούτε τρομοκρατείται και αυτό το έχει αποδείξει πολλάκις στην ιστορία του. Όσο δε για αυτόν αλλά και αυτούς που τον καθοδηγούν σύντομα θα τους στείλει εκεί που τους αξίζει δηλ. στον … ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ