• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

    Αλλάζει Ο Καιρός – Δείτε Πού Θα Φτάσει Η Θερμοκρασία Τις Επόμενες Ώρες

    Καιρός: Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες – Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική άνοδο σε πολλές περιοχές της χώρας – Πού θα φτάσει ο υδράργυρος, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 


    Ξεχάστε τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ο καιρός τις επόμενες ημέρες θα θυμίζει Άνοιξη, καθώς ο υδράργυρος θα σημειώσει σημαντική άνοδο.

    Αναλυτικά για σήμερα, Σάββατο (27/01/2018) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο, τα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια. Στο Αιγαίο βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ.

    Στην Αττική ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς Κελσίου.

    Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη
    Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 11 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
    Ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
    Γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη
    Τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 αποφορά και νότια της Κρήτης 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
    Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 τοπικά 6 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Ο καιρός την Κυριακή
    Την Κυριακή (28/01) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις το πρωί στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά. Η μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

    Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 14 βαθμούς κελσίου.

    Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη
    Ο καιρός γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -01 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
    Ο καιρός γενικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
    Ο καιρός γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Κυκλάδες, Κρήτη
    Τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και τοπικά στα ανατολικά των Κυκλάδων και νότια της Κρήτης 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
    Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά στα Δωδεκάνησα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Τη Δευτέρα (29/01) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στο Ιόνιο. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

    Την Τρίτη (30/01) ο καιρός γενικά αίθριος με λίγες παροδικές νεφώσεις στα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω μικρή άνοδο.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ