• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: Σήμερα Ο Αλέξης Μας Κάνει Γενέθλια Και Η Ροζ Τούρτα Που Θα Κόψει Έχει Γραμμένο Πάνω Το Όνομα Της Μακεδονίας

    Σήμερα ο Αλέξης και ο Πάνος γιορτάζουν τρία χρόνια στην εξουσία.

    Τρία χρόνια εμπαιγμού του ελληνικού λαού. Κατάφεραν καίρια πλήγματα σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και με απίστευτο θράσος πρόδωσαν και προδίδουν τη βούληση και τα αισθήματα ενός κόσμου που τους εμπιστεύτηκε ακούγοντας τόσα ψέματα για αντίσταση, για σκίσιμο των μνημονίων και για σεισάχθεια και για εθνική αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια.


    Τρία χρόνια απίστευτης πολιτικής απάτης, εξαπάτησης των πάντων και διέγερσης των ορέξεων εχθρικών γειτόνων που ζητάνε αλλαγή συνόρων.

    Σήμερα ο Αλέξης μας κάνει γενέθλια και η ροζ τούρτα που θα κόψει έχει γραμμένο πάνω το όνομα της Μακεδονίας.

    Ο απίστευτος Έλληνας πρωθυπουργός δεσμεύτηκε εκεί στο Νταβός ότι θα αποδεχτεί σύνθετη ονομασία με το όνομα Μακεδονία, αλλά δεν άκουσε από τον κο Ζάεφ ούτε μία κουβέντα για απάλειψη των αλυτρωτικών άρθρων που περιέχονται στο Σύνταγμα των Σκοπιανών. Μιλάμε για αλυτρωτικά άρθρα, που αναφέρουν την Ελληνική Μακεδονία, ως περιοχή του Μακεδονικού Έθνους.

    Ο κος Ζάεφ δεσμεύτηκε να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου των Σκοπίων και δύο δρόμους. Δεν δεσμεύτηκε για αλλαγή του Συντάγματος, γιατί απλούστατα δεν μπορεί να κάνει αυτές τις απαλείψεις, λόγω οριακής πλειοψηφίας στη Σκοπιανή βουλή.

    Προσέξτε…

    Υπάρχει πιθανότητα αυτός ο απίστευτος κολοτούμπας, ο οποίος φλερτάρει καθημερινά με το ψέμα και τη μειοδοσία, χωρίς να απαλειφθούν τα τρία βασικά άρθρα του αλυτρωτισμού που περιέχονται στο Σύνταγμά των Σκοπιανών, να δεχθεί παραχώρηση σύνθετης ονομασίας με κάποιες εγγυήσεις, οι οποίες ουδέποτε θα τηρηθούν από την πλευρά των γειτόνων. Και μην έχετε καμία αμφιβολία, ότι θα ξεκινήσουν από μέρους τους μια σειρά διεκδικήσεων και επίμονης προπαγάνδας. Όσα λέει ο Τσίπρας περί οικονομικών σχέσεων και εμπορικών συναλλαγών είναι παραπλάνηση του κοινού, γιατί από την εποχή που ο Τσίπρας ήταν μαθητής καταληψίας, οι Έλληνες επιχειρηματίες ήταν και είναι στα Σκόπια. Μάλιστα κάποιοι από τους δικούς μας έχουν και προβλήματα με τη δικαιοσύνη των Σκοπίων, γιατί προέβησαν σε απάτες.

    Όπως σημειώνει σήμερα ο Τύπος, ο κος Τσίπρας είναι πολύ γενναίος στο να δώσει και πολύ φτωχός στο να λάβει.

    Βαφτίζει διάφορες πτυχές των εθνικών θεμάτων με τέτοιο τρόπο, ώστε κατά την υποχώρηση και τη μειοδοσία να μπορεί να λέει ότι δεν μετατοπίζεται από τη βασική εθνική θέση.

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ: Τσίπρας, Μητσοτάκης και Ιερώνυμος δεν…

    24 Jan, 2018
    Γιώργος Τράγκας: Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι οργισμένος με…

    24 Jan, 2018
    Από το αρχείο του Γιώργου Τράγκα – Όταν ο Σκάι έκανε…

    24 Jan, 2018
    Πάρτε παράδειγμα τον «εκσυγχρονισμό» της Λωζάνης. Τι σημαίνει εκσυγχρονισμός; Νέα διατύπωση του εδαφικού χάρτη με μοιρασιά νήσων και βραχονησίδων που δεν περιγράφονται στο βασικό κείμενο.

    Χθες αυτός ο απίθανος τύπος που κακή τη μοίρα και τη βλακεία βρίσκεται στο Μαξίμου, έκανε λόγο για αντιμετώπιση των αλυτρωτικών θεμάτων με εγγυήσεις και δεν μίλησε καθόλου για απάλειψη των άρθρων από το Σύνταγμα των Σκοπίων. Τεχνηέντως επιχειρεί να περάσει στο θυμικό των Ελλήνων, ότι αφού θα φύγει το όνομα Μέγας Αλέξανδρος από το Αεροδρόμιο και έναν εθνικό δρόμο τελείωσαμε… Ή αν πάρουμε χαρτί μελλοντικής αλλαγής του Συντάγματος ..

    Από την άλλη πλευρά, ο σοσιαλιστής Ζάεφ μας είπε ότι θα αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου και δύο δρόμων, δείχνοντας έτσι την καλή του πίστη. Και απλά υποσχέθηκε ότι θα δεσμευτεί για την οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης. Δηλαδή να συμφωνήσουμε στο όνομα και αυτοί από την πλευρά τους θα μας δείξουν την καλή τους πίστη, χωρίς να φύγουν τα εδάφια αυτά από το Σύνταγμά τους. Ούτε κουβέντα δεν έκανε για αυτό ο κος Ζάεφ.

    Ο κος Τσίπρας γιορτάζει σήμερα 3 χρόνια απίθανων ψεμάτων και πρωτοφανούς εξαπάτησης ενός ολόκληρου λαού. Έμεινε τρία χρόνια στην εξουσία, λέγοντας καθημερινά ψέματα, ενώ οι δανειστές των διέψευδαν, τον εξευτέλιζαν και τον έλεγαν: « τον βολικότερο μαζί με τον Τσακαλώτο για τα συμφέροντά τους». Ο πιο πρόθυμος … να εξυπηρετήσει και να υλοποιήσει τα πλήγματα κατά των Ελλήνων ή να κουβεντιάσει την έναρξη υποχωρήσεων σε εθνικά θέματα.

    Σε αυτό το σημείο θέλω σήμερα να υπενθυμίσω ότι ακόμα και ο Φρανσουά Μιτεράν, ο Γάλλος Πρόεδρος είχε αναφέρει ότι δεν αναγνωρίζουμε χώρα με το όνομα Μακεδονία.

    Τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ ..

    Από τις υποσχέσεις των Προπυλαίων στην κολοτούμπα με φόρους και μειώσεις συντάξεων.

    Ο αριστερός Τσίπρας και η Παρέα του υπήρξε η χειρότερη ομάδα εκτελεστών που έζησε σε αυτά τα χρόνια της κατοχής η Ελλάδα. Αντί για αξιοπρέπεια, όπως υποσχέθηκε έφερε περικοπές, υψηλά πλεονάσματα μέχρι το 2060 και πλήρη εξόντωση της μεσαίας, της αστικής τάξης. Ένας απίθανος τύπος, γιός αστικής οικογένειας μεγαλοεργολάβων που έκανε ότι δεν θα έκανε ο χειρότερος δεξιός φασίστας.

    Φώναζε ότι θα ανακτήσουμε την εθνική κυριαρχία, ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια, ότι θα διώξουμε τους τροικανούς, ότι θα πάρει πίσω τις γερμανικές αποζημιώσεις, ότι η Μέρκελ θα υποκύψει στο διάβα του. Αν θυμάστε σαν σήμερα το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου έλεγε το βράδυ της εκλογικής του νίκης, ότι θα διαπραγματευτεί για πρώτη φορά με τους εταίρους μια δίκαιη, αμοιβαία, επωφελή και βιώσιμη λύση.

    Διαβεβαίωνε τον ελληνικό λαό αυτός ο απίθανος τύπος ότι δεν θα υπάρχει συνέχιση της υποταγής, αλλά ούτε και ρήξη.

    Κατέληξε σήμερα μετά από 3 χρόνια ο Ντάισελμπλουμ και όλοι οι ξένοι να λένε ότι ο Τσίπρας με τον Τσακαλώτο, τον συγγενή του παλιού κομμουνιστοφάγου Τσακαλώτου, τα έκαναν όλα πιο εύκολα. Το περίεργο αυτό παλικάρι που από καταληψίας σε σχολεία χάρη στον Αλαβάνο έγινε πρόεδρος του Συνασπισμού …είπε στον ελληνικό λαός στις 25 Ιανουαρίου του 2015 στα προπύλαια, τον πρώτο χείμαρρο ψεμάτων.

    crashonline.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ