• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

    ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ(Βίντεο)

    Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
    Δύο καπετάνιοι στρατού οι οποίοι συναντήθηκαν στο West Point, δηλαδή τη Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ, επέστρεψαν εκεί για να παντρευτούν αναμεταξύ τους, σε αυτό που θεωρείται ότι είναι ο πρώτος γάμος του ιδίου φύλου του προσωπικού που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πολυθρύλητη στρατιωτική ακαδημία της Νέας Υόρκης.

    Πράγματα που ήταν αδιανόητα πριν μια γενιά, γιορτάζονται τώρα ως «πρόοδος» και «ποικιλομορφία». Πόσο βαθιά πηγαίνει η τρύπα του κουνελιού; Όλος ο δρόμος προς το λάκκο της κολάσεως, όπως σαφώς η Βίβλος δείχνει την πνευματική κατάσταση αυτών των τελευταίων ημερών.
    Οι New York Times ανέφεραν τους καπετάνιους Daniel Hall, 30 και τον Vincent Franchino, 26, και οι δύο πιλότοι ελικόπτερου Apache που βρίσκονται στο Fort Bliss στο El Paso του Τέξας, παντρεύτηκαν στο ναό Chapel Cadet του West Point στις 13 Ιανουαρίου.
    Οι άνδρες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο σχολείο τον Αύγουστο του 2009, όταν ο Franchino ήταν πρωτοετής και ο Hall ήταν τελειόφοιτος. Το πρώτο τους ραντεβού ήταν το Φεβρουάριο του 2012 στην Ουάσινγκτον, λίγους μήνες μετά την κατάργηση της πολιτικής «μην ζητάτε, μην πείτε»( “don’t ask, don’t tell”) τον Σεπτέμβριο του 2011.
    Ρωμ. 1,26      Ακριβώς δε διότι ελάτρευσαν ψευδείς και φαύλους θεούς, παρεχώρησεν ο Θεός να παραδοθούν και υποδουλωθούν εις εξευτελιστικά πάθη. Διότι και αι γυναίκες των (χωρίς να εντραπούν και σεβασθούν ούτε τον ευατόν των) αλλάξαν την φυσικήν χρήσιν του φύλου των εις την παρά φύσιν και εξετράπησαν εις ακατανομάστους πράξεις.
    Ρωμ. 1,27        Κατά παρόμοιον τρόπον και οι άρρενες αφήκαν την φυσικήν σχέσιν και χρήσιν της γυναικός και εφλογίσθησαν εις τας εμπαθείς ορέξεις μεταξύ των, ώστε άνδρες εις άνδρας να ενεργούν αναισχύντους και εξευτελιστικάς πράξεις και να λαμβάνουν τον μισθόν, που τους έπρεπε δια την πλάνην των, από τον ίδιον τον ευατόν των.

    ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ