• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

    Οι Anonymous Greece Χτύπησαν Την ΕΡΤ Λόγω Συλλαλητηρίου! Τι Υποστηρίζουν (Photo)

    Η ΕΡΤ όπως φαίνεται δεν άκουσε τίποτα για το μεγαλύτερο συλλαλητήριο των τελευταίων χρόνων στην Ελλάδα, την πλημμυρισμένη από κόσμο πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης για την υπεράσπιση της Μακεδονίας και μάλιστα είχε αναφέρει ότι παρέστησαν «δεκάδες πολιτών»
    Oι Anonymous Greece όπως φαίνεται αποφάσισαν να της δώσουν την κατάλληλη απάντηση με επίθεση στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ και τις βάσεις δεδομένων της όπως ανακοίνωσαν ότι πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας οι Anonumous με μηνύματα που ανήρτησαν στο Facebook.
    Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανήρτησαν για κάποια ώρα κατάφεραν να «ρίξουν» την ιστοσελίδα της ΕΡΤ.
    Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι κατάφεραν επίσης να «βάλουν χέρι» στις 16 βάσεις δεδομένων της ΕΡΤ υποκλέπτοντας δεδομένα 60 gigabytes.
    Αν και στα μηνύματά τους δεν ανακοίνωσαν τον ακριβή λόγο για τον οποίο έκαναν αυτή την κυβερνοεπίθεση, η λέξη «PayBack» που χρησιμοποίησαν προκάλεσε συνειρμούς ότι πρόκειται για «απάντηση» στο ότι η ΕΡΤ  δεν μετέδωσε το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.
    Η ΕΡΤ μάλιστα στην χθεσινή κατακραυγή είχε πει το κορυφαίο «τα ιδιωτικά κανάλια έδειξαν λιγότερα πλάνα από το συλλαλητήριο…».
      

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ