• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

    ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΡΠΕΤΕΟΕΙΔΕΙΣ του 2017 (video)

    Γράφει ο Σπύρος Μακρής
    ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΡΠΕΤΕΟΕΙΔΕΙΣ του 2017

    ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΕΡΠΕΤΕΟΕΙΔΕΙΣ του 2017
    Η θεωρία της ύπαρξης των ερπετοειδών έχει σπάσει κάθε σύνορο και βρίσκεται σχεδόν παντού. Οι περισσότεροι έχουν ακούσει να γίνεται λόγος για αυτά. Από εκεί και πέρα, άλλοιδέχονται την ύπαρξή τους και άλλοι όχι. Κάποιοι παίρνουν ως αληθές ένα μέρος τους και κάποιοι δέχονται ένα άλλο.
    Πρόκειται, λοιπόν, για όντα που υποτίθεται ότι ζουν μέσα στο εσωτερικό της Γης ή ακόμα και γύρω μας, αλλά με μορφές που αναγνωρίζουμε σε ανθρώπινες φιγούρες και όχι στην πραγματική τους όψη.
    Η θεωρία θέλει αυτά τα πλάσματα να είναι κακόβουλα και να θέλουν το κακό των ανθρώπων προς τέρψη των ίδιων και της φυλής τους, οπότε μας καταδυναστεύουν με κάθε δυνατό τρόπο εδώ και πολλούς αιώνες.
    Το καταφέρνουν αυτό όταν «ενδύονται» κυβερνητικές προσόψεις, ηγετών, προέδρων, πρωθυπουργών κλπ ή κινούν όλους αυτούς ως άλλες μαριονέτες.
    Η συνωμοσιολογική θεωρία φτάνει ακόμα πιο μακριά καθώς προσδιορίζει ότι τα επρετοειδή βρίσκονται και πίσω από διάσημες φιγούρες είτε της μουσικής βιομηχανίας είτε και του Χόλυγουντ.
    Έτσι κυκλοφορούν πάρα πολλά βιντεάκια που δείχνουν διάσημους και διάσημες των παραπάνω χώρων να έχουν κάτι περίεργο στο βλέμμα τους: συνήθως η κόρη του ματιού δεν είναι στρογγυλή, αλλά κάθετη, όπως στα ερπετά.
    Μόνο που υπάρχει και ένα παράλληλο πρόβλημα. Η τεχνολογία ακόμα και στους υπολογιστές στο σπίτι είναι τόσο υψηλή που ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει «ερπετοειδή μάτια» εκεί που δεν υπάρχουν, προκαλώντας σύγχυση στον απλό και αδαή θεατή τους. Μερικά είναι τόσο καλοφτιαγμένα που πείθουν ότι είναι πραγματικά και αληθινά.
    Γιατί το κάνουν αυτό; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Ίσως είναι ένα κόλπο για να προωθήσουν μία θεωρία που δεν έχει υπόσταση, ίσως για να καλλιεργήσουν τον φόβο των ανθρώπων για κάτι που δεν υπάρχει. Ίσως, για πάρα πολλούς άλλους λόγους.
    Στην συνέχεια ακολουθεί ένα video που ενδεχομένως, κάποια από τα αποσπάσματα να έχετε ξαναδεί. Δεν γνωρίζουμε αν οι επίμαχες λείψεις αυτές είναι πραγματικές ή αν έχουν υποστεί κάποια μορφή επεξεργασίας.
    Σημασία, όμως, έχει να δείτε και να αναλογιστείτε με βάση τα παραπάνω ή/και να αναπτύξετε ένα δικό σας σκεπτικό:
    Celebrities Reptilian Shapeshifters 2017

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ