• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

    ΚΑΝΕΝΑ σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη: Μαύρες έρχονται για τους Έλληνες (ΒΙΝΤΕΟ)

    Του Άρη Δημόπουλου
    Καλωσήρθατε στην νέα εποχή, όπου το να έχει κάποιος ιδιοκτησία θα θεωρείται έγκλημα που θα πρέπει να τιμωρείται είτε μέσω ληστρικών φόρων είτε μέσω παράνομων πλειστηριασμών και κατασχέσεων.

    Είναι η εποχή της Ατζέντας 2030, την κατάργησης κάθε έννοιας ιδιοκτησίας, στην οποία η Ελλάδα έχει μπει δυναμικά, εξυπηρετώντας με μεγάλη προθυμία τα σχέδια της παγκόσμιας αρχής. 
    Εδώ είμαστε λοιπόν. Στην Ελλάδα της "πρώτης φοράς αριστεράς" εν έτει 2017, όπου χιλιάδες επί χιλιάδων Ελλήνων κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. Μάλιστα το τοπίο είναι τόσο θολό, που μέρα με τη μέρα αλλάζουν τα δεδομένα ανάλογα με τα κριτήρια που θα υφαρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων.
    Μιλώντας λοιπόν στο Ράδιο 9,84, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καταναλωτών Δανειοληπτών Βαγγέλης Κρητικός, αποκάλυψε πως ο πραγματικός αριθμός των ακινήτων που πρόκειται να βγουν σε πλειστηριασμό είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που έχει ήδη ανακοινωθεί από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες υπηρεσίες.
    Στο στόχαστρο θα βρεθούν όσοι δεν έχουν υπαχθεί στον "νόμο Κατσέλη" και οι λεγόμενοι "κακοπληρωτές". Κατασχέσεις λογαριασμών και πλειστηριασμοί ακινήτων θα γίνονται ακόμη και για μικροποσά και μάλιστα αυτόματα, καθώς ήδη είναι σε δοκιμαστικό επίπεδο οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, χωρίς την φυσική παρουσία συμβολαιογράφου στα σπίτια.
    Οι ελληνικές περιουσίες μάλιστα που αναμένεται να βγουν στο σφυρί μέσα στο 2018 αγγίζουν τις 20.000! Κι αυτό φυσικά είναι μόνο η αρχή:
                                                                                      
    "Αυτό που θέλουν να κρύψουν είναι ότι για το 2018 έχουν προγραμματιστεί 20.000 πλειστηριασμοί κατοικιών, επιχειρήσεων και τουριστικών μονάδων", επισημαίνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καταναλωτών Δανειοληπτών, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τις απροστάτευτες ελληνικές περιουσίες.
    Οι περισσότεροι Έλληνες θα περίμεναν πως σε μία κυβέρνηση της αριστεράς οι περιουσίες των Ελλήνων θα προστατεύονταν από τις "τράπεζες-αρπακτικά" ή ακόμη και το ίδιο το κράτος.
    Και εδώ βρίσκεται η μεγάλη παγίδα στην οποία έχει πέσει μέσα μία συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού. 
    Ξέχασαν -ή μάλλον δεν έμαθαν ποτέ τι πραγματικά σημαίνει η αριστερά και ο κομμουνισμός- πιστεύοντας παραπάνω από μία φορά τα παρακάτω λόγια:
                                                                              
                                                                                  

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ