• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

    Δείξτε αυτό το βίντεο σε όλους τους ανθρώπους της γης ! Η μεγαλύτερη συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας αποκαλύπτεται !

    Δεν έχουμε σταματήσει να ψάχνουμε σχεδόν καθημερινά νέες πληροφορίες για γεγονότα που έχουν χαρακτηριστεί False Flag στο παρελθόν, ειτε αυτό λέγεται Σάντι Χουκ, είτε αυτό λέγεται δίδυμοι πύργοι , Είτε αυτό λέγεται βόμβα στον Μαραθώνιο της βοστώνης, για εμάς είναι σημεία άγκυρες μέσα στο παρελθόν που τις ακολουθουμε για να ενώνουμε το παζλ στο μέλλον!


    Πριν από λίγο είδα ένα βίντεο που το θεωρω ισως το πιο σημαντικό βίντεο που έχω δει μέχρι σήμερα στις έρευνες που έχω κάνει!

    Ψάχνοντας νέα στοιχεία για να καταγράψω στην υπόθεση του Σάντι Χουκ έπεσα σε μία απίστευτη έρευνα που έκανε ένας άνθρωπος ο οποίος προσπαθώντας και αυτός να αποδείξει σε απόλυτο βαθμό την στημένη πραγματικότητα μας έφτασε στο να αποδείξει όχι μόνο για το Σάντι Χουκ αλλά ίσως και για τη μεγαλύτερη συνωμοσία του πλανήτη αυτή τη στιγμή!

    Δεν θέλω να σας το χαλάσω ,να σας πω Τι βρήκ,ε θελω να το δείτε και θέλω να σας παρακαλέσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να μην υπάρξει ούτε ένας άνθρωπος που γνωρίζετε, που έχετε φίλο στα social media που να μην το πάρει απο εσας αυτό το βίντεο και να το δει, θελω να το μοιρασετε παντου ολη μερα , ολη νυχτα , αυριο μεθαυριο , συνεχεια …. ακόμα παρακαλώ οπιιος μπορεί να μεταφράσει αυτό το βίντεο να το κανει αμεσα γιατί πρέπει να το δει όλος ο πλανήτης!

    Ειναι απο αυτες τις ημέρες οπου ένας ερευνητής που έχει δώσει το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής του να αποδείξει αυτά που όλοι γύρω μας δεν θέλουν να δουν πλεον χαμογελα με ικανοποιηση!… Είναι αυτές οι μέρες οι πολύ λίγες που σου δίνουν την απίστευτη χαρά και Δικαίωση… Για να μη σου χαλάσω αυτή την Δικαίωση και το συναίσθημα να νιώσεις την ολοκληρώση στις ιδέες σου δεν έβαλα τον τίτλο που πρέπει έτσι ώστε να το κάνω να το δει περισσότερος κόσμος…. Θέλω Εσύ που θα το δεις να το αναλάβεις σαν την μεγαλύτερη απόδειξη σου και να το μοιράσεις παντού για να κλείσεις πολλά στόματα…

    Απόλαυσε μία τραγική αλήθεια που συμβαίνει σήμερα και για να την κάνουν να μην γίνει γνωστή έχουν επιστρατεύσει όλο το δυναμικό τους να προσπαθεί παντού να το καλύψει…





    Stranger…


    katohika.gr

    thesecretrealtruth

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ