• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

    Θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά στο Σούνιο: Τα ευρήματα που μπορεί να οδηγήσουν στην αποκάλυψη

    Τα οστά βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (28/09) σε σπηλιά μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο - Τι εξετάζει η Αστυνομία - Ποιες οι μέχρι τώρα πληροφορίες 
    Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η προανάκριση για την υπόθεση - θρίλερ που εξελίσσεται από χθες το απόγευμα όταν και εντοπίστηκαν μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο σε σπηλιά της περιοχής Άσπρο Λιθάρι Σουνίου, ανθρώπινα οστά.

    Τα ευρήματα έχουν μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία όπου θα εξετασθούν και θα αναλυθούν ώστε να «αποκαλύψουν» την ταυτότητα του πτώματος και πιθανά την αιτία του θανάτου του.
    Παράλληλα, έχουνα ανοίξει οι φάκελοι των δηλωμένων εξαφανίσεων, με προτεραιότητα στους ανθρώπους, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί στην ευρύτερη περιοχή.
    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, τα οστά ανήκουν πιθανότατα σε γυναίκα, κάτι που προκύπτει από τα ρούχα που βρέθηκαν στο σημείο, κάποιες τρίχες που είχε το κρανίο κι ένα λαστιχάκι μαλλιών που επίσης βρέθηκε εκεί.
    Ορισμένα από τα οστά βρέθηκαν εκτός του σάκου, ένδειξη ότι πιθανότατα τα είχαν βρει αγρίμια.
    Το χρονικό της υπόθεσης
    Τα ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο, αργά το μεσημέρι, σε δασική έκταση στην περιοχή Άσπρο Λιθάρι Σουνίου.
    Ένας περιπατητής εντόπισε τον ταξιδιωτικό σάκο και με τρόμο αντίκρισε τα ανθρώπινα οστά. Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο με κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, αλλά και ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ, προκειμένου να ανασύρουν από το σπήλαιο τον ανθρώπινο σκελετό. 
    Τα οστά ήταν στην είσοδο σπηλιάς και σύμφωνα με τις πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ανήκουν πιθανότατα, σε γυναίκα.
    Το μακάβριο εύρημα μεταφέρθηκε στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια ιατροδικαστικής και ανθρωπολογικής εξέτασης.
    Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.


    newsbomb.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ